ככה...
לשם הנימוס, אני חזי ברסי ואני הש"ש של התנועה(יש לציין היחיד). התנועה הגיעה למצב הזה בגלל הרבה סיבות, ואם נפתח את זה עכשיו בפורום זה יהיה בלגאן. התנועה פשוט פשטה רגל והיה תקופה שלמעט מעוז"ים בודדים הכל התפרק. אני בטוח שבצאת שבת יחזרו חבר'ה מהשבת שיש עכשיו בירושלים וחבר'ה שומרי שבת שיפרטו הרבה הרבה. כרגע יש בעיה תקציבית. בעוד שלתנועות אחרות יש תמיכה מהגופים שלהם(כמו התק"ם לבני המושבים, או ההסתדרות לנוער העובד ועוד הרבה גופים, תנועת בית"ר נותרה ללא תמיכה אמיתית). משרד החינוך החליט לתקצב את התנועות לפי גודלן הכמותי בלבד, שמצד אחד זה הגיוני כי תנועה עם הרבה חניכים צריכה תקציב גדול יותר מתנועה עם קצת חניכים, אבל התנועות נבחנות על עניין כמותי וחלוקת התקציב הזאת מנציחה את הפערים בין התנועות,שהרי ללא תקצוב יהיה קשה להתפתח. הבעיה הנוספת היא בעיה של אנשים ש"בגדו" בערכי התנועה ורכבו עליה לצרכים פוליטיים בלבד, וקשה להאמין בתנועה שמנהיגיה עזבו את האידיאולוגיה בכיסאולוגיה כמו אולמרט,לבני או יואל חסון שהיה בעבר ראש ההנהגה של בית"ר. הבעיה המרכזית היא בעיה בכוח אדם. אני יכול להדגים את נושא הש"ש: בצופים יש 350ש"ש, בנוער העובד והלומד זרקו את המספר 800ש"ש, אבל אני לא יודע עד כמה זה נכון(בוא נגיד 400ש"ש), בתנועות קטנות כמו איחוד חקלאי יש 39, באחרי שהיא תנועה לא ברורה בכלל 25, מכבי-25, וכו'...בבית"ר יש ש"ש בודד. התנועה עכשוי גדלה במדריכים נוספים, מעוזי"ם נוספים, וגרעין ש"ש שיקום שנה הבאה ויהיה גדול מהנוכחי, אבל אנחנו צריכים כל עזרה בכוח אדם איכותי- נער או מבוגר, כל אחד שמוכן לתרום, לעזור לגייס אנשים נוספים או משאבים. כרגע כמו שאמרתי התנועה בהתאוששות מסוימת, ומצטרפים אלינו חבר'ה חדשים ומעוזי"ם נפתחים, ואנחנו מקווים שזה יימשך.