מעו"ז בנימינה

omer628

New member
מעו"ז בנימינה

מעו"ז בית"ר בנימינה עושה חרם על ההנהגה!!!!

דחוף

תגיד לי עומר מתי בדיוק החליטו לעשות חרם על ההנגה במעו"ז??? הוא שעוד דבר אחד את מחליט לבד

0223

New member
מעו"ז בית"ר בנימינה! כנסו!! בהול!!!

לכל מי שהחליט להיות גאון וחכם והוא חושב שהוא יכול לעשות חרם על ההנהגה אז קדימה שיעשה את זה! אבל שיקח בחשבון שבמעו"ז בנימינה הוא לא נישאר! ואתם יכולים לק'חת דוגמה מהחבר שלכם שעזב ביום שישי. אל תקפצו מעל הגובה שלכם!!!! כי בבית"ר יש משפט שאומר: "תשתין על בית"ר והשרוול שלה יירטב, בית"ר תשתין עלייך ואתה תיטבע" מי שהבין הבין. ואל תבוא לי בסיפורים על מעו"זים שיוצאים חינם לטיול כי אין כאלה ושאף אחד לא יבלבל לכם במוח שיש כי מי שיוצא בחינם זה או בגלל שהוא מוציא מעל 10 חניכים או בגלל שיש לו "סבסוד" מהיישוב/ עיר/ מעו"ז. אנחנו לא מוציאים חניכים לטיול כי החבר הנוטש שלכם לא דאג לקבוע גיוסים ואין לנו סבסוד מהמתנ"ס והמועצה אז תיתמודדו. וביננו זאת סיבת החרם... אז תפסיקו לעשות רוח כדי שירחמו עלייכם ותיתכוננו לשבוע הכי קשה שהיה לכם כי אחרי סוכות אתם הולכים לראות את ביה"ס ואת המעו"ז בלבד. ואני אהיה איתכם וכל מה שלא נעשה מתחילת שנה בגלל "בעיות טכניות" יעשה. ומי שלא מרוצה מזה שאני מרכז את המעו"ז יכול לקום לארוז את הפקלאות שלו ולעזוב. אז תפנו לכם את השבועיים שאחרי סוכות.. ותתחילו לשנן את שיר בית"ר {למקרה שאתם עוד לא יודעיםפ אותו בע"פ}. בברכת תל- חי וחג שמח 0223 רב"ש "קרנף זה הכי אחי" נ.ב עומר תכין את כל הרשימות קשר שיש אצלך. ומי מכם שרוצה לפנות אליי בנושא הנ"ל יכול להשיג אותי בפלאפון למקרה ששכחתם: 0542-138-613

רוני הסביר לכם עכשיו למה

מעו"ז ירושלים בנוי על 4 חניכים,כי זו הגישה. לא היית לא ראית?סתום ת'פה ואל תגיד דברים שאתה לא יודע... מהרגע שאתה ש"ש קפצת מעל הפופיק,עד לפני חודשיים היית חלק מהמעו"ז עכשיו אתה לא אז אתה חש מעליו, חוץ מיזה,אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה,שאני הייתי במעו"ז עבדתי מול אורן ולא מולך ככה שלא מעניין אותי מה אתה חושב,את העבודה שהייתי צריך לעשות עשיתי.

MS6

New member
רוני... אהבתי את הרוח הקרבית..

כל הכבוד. זו הגישה.

LPgirl

New member
הא? מה קרה לבניימינה?

ואין לי מושג מי זה 0223 אבל תירגע קצת לא מדברים ככה לאנשים אלתשכח שכל מי שבבית"ר זה כי הוא רוצה ואוהב את התנועה אז תשקול מילים כי יתכן ותשנה את זה אצל כמה אנשים! ומה הדבר הזה מלחמות בתוך מעוזים מה נסגר איתכם????????? אתם צרך לפתור הכל בינכם קודם אחרת יתפתח לכם מעו"ז חולה ומי שחושב שיש אנשים שיוצאים חינם הוא טועה ובגדולללללללל פתח תקווה היינו מוציאים גם 140 חניכים ועדיין היינו משלמים מחיר מלא אז שלא יחרטטו עליכם אחרת וואי ציפיתי להכנס לפורום בית"ר הנחמד שאני אוהבת אחרי תקופה כל כך ארוכה מה קורה לכם?

ממימני ביתרי במקורי

בת כמה את שאת חשובת שעם את סוגר את העינים בבית אז זה בסדר אה!! תשמעי זה ככה יש דברים שאת לא יודעת זה כמו שמעו"ז בנימינה צריך לשלם על ציוד מכיס שלו{מדריכים} זה שמעו"ז בנימינה אין לו תקציב שקרגע יש מצב שינתקו לו את החשמל שהוא מקבל קצוץ מההנהגה אז מותק זה לא רק הבית זה השכונה לא בסדר!!!!!!!! באהבה ביתרי המקורי!!!!!!!!!!!!!!1 בברכת תל חיי!!!

omer628

New member
לכולם

דרך אגב עם עידו העיניין סודר והוא טעה במה שהוא אמר אז המשך צפיה מהנה בפורום המתחיל לגסוס של משה ואני מצטער על זה שהרסתי לך את החזרה לפורום

dragonfly017

New member
כל הכבוד -בית"ר בינימינה!

לפחות למישהו יש את האומץ לדבר-שכולם פתאום שותקים רוני-דווקא ממך לא הייתי מצפה להתנהגות כזאת מה קרה פתאום הפכת לחסיד של ההנהגה? אני לא אומרת שחרם זאת הדרך לפתור דברים-פשוט בית"ר בדרך למטה לצערי מדברים על אקטיביזם-ויושבים בשקט מפלגים את התנועה לשתי מחנות גורמים למדריכים לברוח -המצב גרוע חברה! אני בטוחה שאתם מסכימים איתי שבשביל שיהיו חניכים צריך קודם מדריכים- והמדריכים לא נמצאים בבית"ר כחובה-בית"ר זאת בחירה-ובחירה מרצון. אל תגרמו לנו להתחרט שאנחנו נותנים את הלב שלנו לתנועה-בית"ר זאת לא רק תנועת נוער-זאת בעיקר דרך חיים אבל זה לא הופך אותנו לעבדים של התנועה-וזה לא אומר שצריך להתיחס אלינו כמו זבל-רוני זה גם אלייך!! המשך יום טוב גילי !

omer628

New member
הודעת התנצלות

עקב ישיבה ארוכה של מעו"ז בנימינה עם מפקדה רוני הוחלט להפסיק עם החרם ולבקש סליחה על צעד זה. אז בשם כל מעו"ז בנימינה אני מבקש סליחה על החרם שעשינו נגד ההנהגה. בברכת תל חי והמשך חופש מהנה הבית"רי עומר סער מעו"ז בנימינה

למעלה