למה הם לבושים כמו ליצנים?
חצי שעה קודם... ועדיין התווכחו. גם רבע שעה קודם.
אמה ורחלי באותו נאום. רגע, רגע. אמה ורחלי אחת מול השנייה זה לא טוב לי. אני נקרע בין אהבתי לאמה לחברותי ארוכת הטווח עם תותי... וגם ויקי ודריה מנסות להיכנס לשם. עידו היה צריך להתעמת עם מצליח. מצליח היה צריך לפגוש את בן. היי, היי, רחלי, תגידי למיטל מיד שעידו יכול לעשות שיימינג די רציני בהצגה ההיא! (לא שאני טוען שזה היה הוא בכלל, פשוט כולם מאשימים את כולם שם.) אמה, זה חבר שלך! רגע... אולי זה התפקיד שליאנה תקבל בנעלמים? מחרבת זוגות? עידו, שוב המראה הרטוב? איך אתה יכול לעשות לה את זה?!
מסכנים הרעים. רגע, ממתי נועה מסדרת את המחשב ולא ההאקר?
מיטל, מה עם בן? ככה הוא נטש אותך לטובת ריף? ואמה, ככה? לבבות במקום עיניים. לא ממש, רחלי, אם היא תעבור... וזה נקרא לעבור. אבל מה עם אמה?! מה הרבה זמן?! שעה! שעה! אמה, שמעת את זה?! מאז דריה. מאז שירה. מאז שירה, עידו, שכחת את שירה!!!!!!!!! ואת יולה!!!!!!!!!! מיטל, די להשתרלל! די להשתרלל! תיסגרי כבר! ועכשיו גם "תסתכלי לי בעיניים".
את עידו, בני. את עידו.
בריסטול וכלי חפירה. יפה. אגב, ספיר ועידן חברים די טובים מהצילומים של "מדינת תל אביב" אז לא מפתיע. מטה קסמים, חזרה בזמן. עט... אז למה הם טובים?!
עומרי. שלום לך. אנחנו לא ממש מכירים אותך.
יופי, חבר'ה, ברחו לכם.
מי מתקשר למשטרה?! אגב, דווקא ויקי התנגדה לרעיון להתקשר לצבא. מעניין למה... איך מבינים את זה?!
מזל טוב, בני... אה, רוי... נועה... גאיה/גילה בהתחשב בתאריך שהיא קבעה... נו... איך אני אעשה את הבדיחה על הברכה המזמרת מהפיג'מות אם אין לי מושג למי?! ביי, דישי.
והרעים כרגיל.
דודה?! רגע... מי גנב הכול? ומה זה הדבר השלישי? זה אילת? אני לא אתפלא אם בסוף זה איזה טוויסט מטומטם...