מעורבבים- פרק 2

למה הם לבושים כמו ליצנים?

חצי שעה קודם... ועדיין התווכחו. גם רבע שעה קודם.

אמה ורחלי באותו נאום. רגע, רגע. אמה ורחלי אחת מול השנייה זה לא טוב לי. אני נקרע בין אהבתי לאמה לחברותי ארוכת הטווח עם תותי... וגם ויקי ודריה מנסות להיכנס לשם. עידו היה צריך להתעמת עם מצליח. מצליח היה צריך לפגוש את בן. היי, היי, רחלי, תגידי למיטל מיד שעידו יכול לעשות שיימינג די רציני בהצגה ההיא! (לא שאני טוען שזה היה הוא בכלל, פשוט כולם מאשימים את כולם שם.) אמה, זה חבר שלך! רגע... אולי זה התפקיד שליאנה תקבל בנעלמים? מחרבת זוגות? עידו, שוב המראה הרטוב? איך אתה יכול לעשות לה את זה?!

מסכנים הרעים. רגע, ממתי נועה מסדרת את המחשב ולא ההאקר?

מיטל, מה עם בן? ככה הוא נטש אותך לטובת ריף? ואמה, ככה? לבבות במקום עיניים. לא ממש, רחלי, אם היא תעבור... וזה נקרא לעבור. אבל מה עם אמה?! מה הרבה זמן?! שעה! שעה! אמה, שמעת את זה?! מאז דריה. מאז שירה. מאז שירה, עידו, שכחת את שירה!!!!!!!!! ואת יולה!!!!!!!!!! מיטל, די להשתרלל! די להשתרלל! תיסגרי כבר! ועכשיו גם "תסתכלי לי בעיניים".

את עידו, בני. את עידו.

בריסטול וכלי חפירה. יפה. אגב, ספיר ועידן חברים די טובים מהצילומים של "מדינת תל אביב" אז לא מפתיע. מטה קסמים, חזרה בזמן. עט... אז למה הם טובים?!

עומרי. שלום לך. אנחנו לא ממש מכירים אותך.

יופי, חבר'ה, ברחו לכם.

מי מתקשר למשטרה?! אגב, דווקא ויקי התנגדה לרעיון להתקשר לצבא. מעניין למה... איך מבינים את זה?!

מזל טוב, בני... אה, רוי... נועה... גאיה/גילה בהתחשב בתאריך שהיא קבעה... נו... איך אני אעשה את הבדיחה על הברכה המזמרת מהפיג'מות אם אין לי מושג למי?! ביי, דישי.

והרעים כרגיל.

דודה?! רגע... מי גנב הכול? ומה זה הדבר השלישי? זה אילת? אני לא אתפלא אם בסוף זה איזה טוויסט מטומטם...

dar dahan

Member
בוגדת!

מילא היא בוגדת עם בן ועם אודי אבל עם עידו???
זהו זה הסוף!
רחלי בנאום חוצב להבות יחד עם אמה.
רק לי לא ברור איך אודי ואלון לא בסביבה??
הם ביחד היו מצליחים לנצח לבד את הרעים.
&nbsp
ורוי הוא גרומל זה למה הוא לא מת!
הדרך היחידה להרוג אותו זה על ידי כדברא או לביא.
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
מעניין מה יקרה שכדברא תסתיים
ואביה לא בטוח תמשיך לסדרה שניה , אז נצטרך למצוא לך מלכה חדשה ...
&nbsp

רועי, יא זלזלן!!!!!!!!!!!!

שני אטיאס הייתה המלכה שלי, והיא נשארה גם אחרי גאליס למרות שלא הופיעה באף סדרה מאז. אני לא נוטש אנשים!!!!!!!!! גם את תותי המשכתי להעריץ בין אליפים ושכונה!!!!!!!!!
&nbsp
אביה בחורה מוכשרת, בוא, כל הקריירה שלה לפניה ואני בן זוג תומך.

שיר m

Well-known member
קורע!

Roei152

Well-known member
מנהל
בעונה השנייה של מעורבבים
אני מצפה לראות את עלמה ונועה משתפות פעולה עם הכפילות שלהן .. נועה בתור ליבי עומר ועלמה בתור בן .. זה יכול להיות גניב..
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
ההמילה האחרונה היא- כולם
והיא הקובעת...

רועי, אין לה חוזה עם HOT

היא לא עובדת של הוט.
&nbsp
הוט לא השתתפו בהפקה הזאת בשום צורה ועניין.
&nbsp
גם אם מותר להם לשדר את זה, זה לא אומר שזה שלהם. גם דאוס והנפילים לא בדיוק שלהם למרות שהם משדרים את זה.
&nbsp
אולי הגילמנים יחליפו אותה. אולי דפי וספייסי.

Roei152

Well-known member
מנהל
את דאוס הם משדרים בתשלום ..
הנפילים , הם קיבלו במסגרת הסכם של קידז , והם לא עשו סביב זה רעש ..
סביב או בוי הולך להיות רעש ופרסומות , שתקרב לאוקטובר , אתה לא תוכל לפתוח את הטלוייזיה, לא משנה מה יש לך הוט , יס , פרטנר או סלקום..
אני מאמין שהם יתיחסו לזה כאל סדרה חדשה לכל דבר ועניין ... הנה הם פירסמו סטורי ופוסט על עליית הסדרה וקשטו את זה בלוגו שלהם כדי להוכיח איזושהי בלעדיות.
&nbsp

אבל זה לא שלהם

אין בלעדיות, זאת סתם סדרה שמשודרת אצלם ולא משהו שהם הפיקו או שמו עליו כסף.
&nbsp
במילים אחרות, עלמה בן טוב תישאר אצל YES, אם כבר, אלא אם הוט ישימו עליה גם כסף. כרגע הם לא. אז לא תראה אותה במעורבבים ותצטרך להסתפק בגילמנים.

Roei152

Well-known member
מנהל
יש איזשהו סעיף שיכול לסדר כמו בכפולה
הרי כפולה התחילה הפקה עוד לפני שהוט חתמו עם קידז , והיתה מיועדת להשדר רק ביס..
החוזים האלו הם מאוד דינאמיים , ובאו בוי זה במיוחד דינאמי ..
מה שאני מנסה להגיד זה " אל תצמד לחוקים , לא תמיד זה מה שקיים
&nbsp

רועי, מה פתאום

כפולה הייתה מיועדת לשניהם מההתחלה, אני זוכר. זה היה אמור לעלות בערוץ הילדים בהתחלה, אני חושב.

למעלה