מעוקב זיווג

דביאן

New member
אחוזי הגירושים לא מעידים על אי התאמה

את רוב הגירושים יוזמות נשים. הן לא רוצות להתמודד ולהשקיע, הן מעדיפות להתגרש בתקווה שימצאו את הנסיך המדומיין.

דביאן

New member

ניסן ג

New member
מעוקב זיווג

שלום וברכה לקוראים הנכבדים הי"ו ! שמי המצויין הינו בדוי מסיבות ברורות
סיפורי האישי בנושא מציאת זיווג אמור למלאת עד סופו מיקומו של הטקסט אלולא היה כך....האמת ...היססתי מלכתוב אותו...מתגובות נגדיות שליליות שאולי אמורות להאמר כנגד אופיי בנושא זה...בכל זאת פן חיובי בכך שאקבל גם תגובות חיוביות עודד אותי, גילי מעל 50 מתוכם 30 שנות חיפוש דפנסיביות יום יומיות אחר זיווגי , ניהלתי מחברות שלמות של המיפגשים ושמותיהן ע"מ שלא אפגש עם בחורה פעמיים. מאחורי למעלה מ10.000 שידוכים (עשרת אלפים) וזה בביטחון לאחר ספירה, אני מעריך שזה נע בהרבה מעל למספר הנ"ל !
בבית מלון ספציפי היתי כבן בית ..אפילו פקיד הקבלה פנה אלי שאכיר לו....
היו פגישות פעמיים בלילה שקבעתי (דרך שדכנים) בשעה 19 וב-21 נסיעות מהצפון הרחוק לדרומו גם לחו"ל טסתי לפגישה ! היו לי פגישות שונות ומשונות שקצרה כאן היריעה מלספר ! כאן באינטרנט עברתי לא פחות מ20-30.000 פניות . כ-50% סירבו להמשיך למרות רצוני הכן. אני כבר לא מדבר על כספים שיצאו מכיסי למטרה זו (פן שלילי) תקופה ארוכה זו וגם היום הזילה מעיני דמעות שאין להם שיעור. הסגולות שכל העולם סיפר לי עליהם עברו אצלי, הברכות מרבנים גדולים, התפילות (3 ביום במניין) מקירות ליבי, ועוד ועוד...יש שמכנים אותי "בררן" אך אני שולל זאת ! אני חושב שאין כמוני עלי אדמות שמעוניין לבנות בית ! גם רבים ממכירי הקרובים והרחוקים הן בבתי מדרשות ובתי כנסת מנסים את כוחם.
עלי לציין שאני גבר רגיש במידה גבוהה שהרבה לא פגשו אחד כזה .
זהו תקציר סיפרוי למרות שחשבתי לכתוב עוד המון, חששתי להחסף מהפרטים הקטנים !
תגובות ושאלות מכאן ולכאן יתקבלו בברכה והבנה

קליט

New member
יכול להיות כמה וכמה סיבות

למה שלא הלך לך. חז"ל אומרים ש ; אין חבוש מתיר את עצמו מבית האסורים, לכן, טוב תעשה אם תפנה ליעוץ, יש אנשים מיוחדים שמתמחים בכך, למשל אירגון "בואי כלה". ולבינתיים אתה יכול להוציא ספר, ולעשות הרבה כסף מהסיפור חיים שלך, ואני רציני. בהצלחה !

מתלמד8

New member
מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא,הייתי מציע לך ללכת לייעוץ ולנסות-

עוד להציל משהו מהחיים,גם אם בגיל הזה מתמעטים הסיכויים להקמת משפחה עם ילדים,
מציאת בת זוג שתהיה חברה שותפה לחיים לשנים הבאות היא פתרון טוב מאשר המשך הבדידות.
בהצלחה.

ניסן ג

New member
תודה לשניכם על הרעיון אקח בחשבון .מצפה לתגובות נוספות חג שמח

דאלטון

New member
פוסט לא אמין לדעתי.

אין מצב שאדם יתעד עשר אלף פגישות.

במצב נורמלי אדם לא אמור להיפגש עם המון אנשים בשביל זוגיות. בדרך כלל אהבה זה דבר שזורם ומוציאים מהר מאוד.

אם זאת יש מצבים רגשיים שמונעים מאנשים לתקשר ולהכיר בן זוג. לדעתי הבעיה אצלך שלא יודע מה אתה רוצה.

למעלה