מעוצבנת קשות

מיטללל

New member
מעוצבנת קשות

אני צריכה שאיכשהו תסובבו את זה. איכשהו שתמצאו דרך בה אני האשמה. משהו שיגרום לי קצת להיות מעוצבנת פחות כלפיה. אז ככה.. היום בבוקר הלכתי לבני דודים שלי. משעה 13 עד שעה 19 הייתי איתם לבד. בלי כסף כמובן. אז למרות שהם באמת ילדים מקסימים, זה נורא מעייף. זה לשמור עליהם, לשחק איתם, לנקות אחריהם. לא קל.. בעיקר איתי.. שהם יודעים שהם יכולים לעשות מה שבא להם. בכל מקרה אחד מהתאומים רצה לבוא לישון אצלנו. בהתחלה אמרתי לו שלא. הוא בכה אמרתי לו שאולי. התקשרתי לאמא שלי והיא אמרה שאין בעיה שהוא יבוא לישון אצלנו ולפני זה היא אמרה ששתי חברות שלי התקשרו ואמרתי שזה בסדר ושאני יוצאת איתן בלילה. אחר כך ההורים שלו חזרו הביתה, הם בהתחלה לא התלהבו שהוא יבוא לישון אצלנו לנוכח המתיחות ששוררת פה.. אבל הוא בכה ובכה ובכה ובסוף הם הסכימו. חזרתי הביתה לפני שעה. הלכתי להתקלח. פתאום אני קולטת את אמא שלי מתלבשת. אז שאלתי אותה לאן היא הולכת. והיא אומרת שהיוא יוצאת עם חברות שלה. שלאחת יש יום הולדת. שאלתי אותה מי אמור להיות עם הילד, והיא אמרה לי: "את הבאת אותו, את צריכה לשמור עליו". ואז היא הוסיפה שאם אני ארצה שאני אצא שהיא תחזור. כמעט התפרצתי עליה.. בסוף שתקתי, אמרתי לה שתעשה מה שהיא רוצה. אני יכולה עכשיו לעשות פיצוץ ולהגיד להורים שלו שיבואו לקחת אותו.. אבל אני לא מסוגלת. אבא שלי בבית אבל הדבר האחרון שהוא יעשה עכשיו זה לשמור עליו. זה מתחיל מזה שעכשיו באמת אבל באמת אין לי כוח לשמור עליו, להרדים אותו.. אחרי כל היום. אבל יותר מזה, מעצבנת אותי האנוכיות שלה. זה משגע אותי. היא עושה מה שבא לה וזהו שהעולם ישרף. ואני עייפה.

זיו25

New member
../images/Emo24.gif

ככה כבר יותר טוב, לא? תראי. נכון שאת הבאת אותו, אבל כנראה שהיא סומכת עלייך שאת מספיק בוגרת, ויודעת לתכנן את לוח הזמנים. אם את באמת רוצה לצאת - תרימי טלפון. אבל אולי זה לא שווה? זו בסך הכל יציאה, ואת בעצמך עייפה. שבי, תראי סרט בערוץ 2, ותראי איך הצרות יחלפו לך חיש קל, ביחד עם החיוך של הבריטי החביב , יו גרנט. ובכל מקרה, את יודעת מה את יכולה לעשות... שלך, זיו.

זיו25

New member
יוצאים... עם הכלבה... ../images/Emo13.gif

את יודעת הרי , בגילי המופלג זה כבר לא מה שהיה פעם... שלך, זיו.

מיטללל

New member
אני יכולה לצרוח ולצרוח ולצרוח עליה

העצוב זה שאין עם מי לדבר. זה כמו לדבר אל הקיר. כן היא סומכת עליי. נמאס לי מזה. אולי אני צריכה להתחיל לעשות קצת שטויות כדי שהיא תחזור לעצמה. אבל אולי לא. שהיא תחזור אני אצא. ועד אז ארגיע את עצמי. הוא היה עייף. נרדם כבר. שזה מעולה. חוץ מזה עכשיו שמעתי שתפסו מחבל שעמד לעשות פיגוע בטיילת בת"א. פתאום הכל מתגמד. לא שווה להתעצבן בגלל כאלו דברים..

זיו25

New member
מיטללל

אל תתווכחי עם טיפש. אנשים עלולים שלא להבחין בהבדל. שלך, זיו.

leeloo

New member
כל האימהות אותו הדבר?

לסיכומו של עניין, יקירתי, אני יודעת שקשה, מי כמוני יודע, אבל מה שחשוב הוא שהיא לא דפקה לך את כל הערב ואת יכולה לצאת.. אין מה לעשות עם הורים אטומים, כמה שתנסי לשכנע אותם שהם טועים, זה לא יילך.. בכל מקרה קבלי
ותדעי שאת יודעת יותר טוב ממנה.. עוד שבועיים וחצי, עוד שבועיים וחצי, זה מה שאני אומרת לעצמי בכל יום משננת מבין השיניים.. כמו שאני עושה על הבוס שלי.. אני יוצאת החוצה לזרוק זבל/קרטונים ושרה לי את אותו משפט מליון פעם מהחנות לפח זבל ומהפח זבל לחנות - "בן זונה, בן זונה, בן זונה, בן זונה".. זה עוזר.. באמת.. זה מעין "לכי לחדר סגור ותצרחי את הנשמה שלך ותחזרי רגועה".. אני לא אומרת חלילה שתקללי את אמא שלך, אבל נפלטות לי לפעמים קללות.. מזל שאני זוכרת לסגור את הדלת.. היא פשוט יכולה להוציא את המיץ לפעמים.. אבל זו אמא. אי אפשר לבחור אמא. ותמיד אני מסתכלת על אימהות של חברות שלי, ואומרת תודה.... שאמא שלי לא עד כדי כך.. שלי עוד יש חיים ואני יכולה לצאת, וההורים שלי לא מגדלים אותי כמו ילדה בת 5, אלא נותנים לי הרבה חופש ועצמאות, עד כדי שכך שאם אני באמת אתאמץ אני אצליח ברשות עצמי..

ליאן.

New member
כשסיפרת עכשיו את הסיפור קיבלתי

את הרושם שאת מתכוונת לשמור עליו ולא לנדב את אמך למשימה (לעונש?).. אל תערפי לי את הראש, אבל לדעתי היא צודקת..

מיטללל

New member
לא נכון

היא ידעה שאני מתכוונת לצאת והיא אמרה שזה בסדר שהוא יבוא לישון פה. זה לא משנה.

adidas^

New member
וגם אני תוהה...

לשם מה הבאת את הילדון? הרי אם הבאת אותו, מן הראוי שתטפלי בו, לא?

פינצ

New member
אמא שלך צודקת ב 100 אחוז

את הבאת את הזעטוט ולפי מה שאני קוראת במה שכתבת, לא שאלת אותה בכלל אם זה מתאים לה אבל את מצפה ממנה שתשמור עליו? מי שאנוכי כאן, זאת לא היא, זאת מי שמצפה שהיא תעצור את כל התוכניות שלה בכלל שמישהי אחרת הביאה חבילה הביתה. פעם הבאה תשאלי אותה קודם אם נוח לה ואם לא, ואת לא רוצה לשמור, אל תביאי אותו.

מיטללל

New member
לא לא.. ושוב

הבאתי אותו כדי שהוא ישן אצלנו. היא ידעה שאני עומדת לצאת. היא אמרה שזה בסדר ושאני אביא אותו.

adidas^

New member
א. בשביל מה בכלל הבאת אותו?

לא הספיק לך לשמור עליו, אחרי שהתעייפת כל כך? ב. אולי זה היה רעיון טוב להבהיר לה את זה שהיא הולכת לשמור עליו, והיא בלבד, יכול להיות שהיא חשבה שממילא את יוצאת אחריה, אז לא תהיה בעיה...

פינצ

New member
אני עדין לא מבינה למה

בני נוער, מתבגרים וצעירים למינהם (וגם כמה מבוגרים) מצפים מההורים שלהם לעצור את החיים שלהם רק בשביל הילדים שלהם. לאמא שלך יש זכות לצאת מתי שנוח לה ולא מתי שנוח לך. אמא שלך רצתה לצאת, זכותה המלאה לצאת בלי לתת לך דין וחשבון ובלי לשמור על ילדים שאת מביאה הביתה. האם שאלת אותה במפורש האם היא מוכנה לשמור עליו או שרק שאלת אם אפשר להביא אותו? אולי זה פרח מזכרונה שאת יוצאת או שהיא חשבה שאת מביאה אותו ומבטלת את היציאה. ולמה לא שאלת אותה אם לא יש תוכניות? בכל מקרה, לפי מה שאני מבינה אין לך הרבה מה לעשות כי היא יוצאת. ואם את תשבי ותהי מעוצבנת עד שהיא תחזור, מי שיפסיד זאת רק את, כי היא מבלה בזמן שאת סתם כועסת ואז כשאת תצאי כבר תהי עצבנית וזה לא יהיה כייף. אז מה שנותר לך לפי דעתי, לקבל את רוע הגזירה (או הבילבול שנוצר) ברוגע ולחכות שהיא תחזור.

מיטללל

New member
כן כן

נרגעתי, יצאתי ואפילו הייתה שיחה לא רעה עם אמא בבוקר.. אחרי זמן רב.

The ArchAngel

New member
אמירה טינאייג´רית טיפוסית

הורים הובאו לעולם על מנת למרר לנו, עם הסגולה בן ה13-19 את החיים, ועכשיו ברצינות. לצערי הרבה היא הסכימה לקבל את העלוקה הקטן (לא אישי) ואף ידעה שיש לך תכניות להערב, ולכן לא היה בסדר מצידה לצאת, אבל אני מניח שניתן לתרץ את היציאה בעזרת המתח השורר בבית בימים אלו, אך לצערי אני לא יכול לגרום לך להיות אשמה... יש בעיה בלגרום לאנשים טובים להראות רע, בעיה עליה אני לא יכול, ואפילו אם הייתי יכול, ספק אם הייתי רוצה, להתגבר

למעלה