מעוצבן..

Rock and MetaL

New member
מעוצבן..

חרא רשימה MTV עשו 10.לא יאומן אבל otherside 9.מה הוא עושה פה בכלל universally speaking 8.איך זה ייתכן מי הטיפש שהחליט שכאן ייהיה californication אררר 7.road trippin סוף סוף במצעד 6.צריך מקום 9(תכף תבינו למה)zephyr song 5.אחלה scar tissue 4.כמו תמיד give it away טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם 3.למה זייפיר צריך להיות 9 ולא עשירי?כי fortune faded הגיע למקום שלישי! 2.נה נה נה can't stop כמו תמיד... 1.לא זה לא יכול להיות אם כבר קליפורניקיישן מקום 8 ופורצ'ון פיידד 3 אבל איך under the bridge הגיע למקום ראשון?! זהו רשימה לא פיירית לגמרי שמתם לב...אין ביי דה וואי

idanem

New member
אני יסביר לך איך...

וזה יהיה אחד אחד... מכיוון שאתה רואה MTV, אתה צריך לזכור שמה שמעניין את הערוץ הזה...הוא מכירות, ושירים חדשים... 10. otherside- פשוט מאוד, ישן מדי בשביל MTV והצופה הממוצע העלוב של הערוץ הזה בטח לא יכיר את השיר הזה בגרוש...(שיר ע-נ-ק!!!) 9. univarsally speaking- חדש, חדש...אבל פשוט לא הלהיב מספיק את הקהל הפשוט של MTV...למרות שזה בערך הבחירה הנכונה היחידה שהם עשו ברשימה הזאת... 8. calforniacation- אפשר פשוט להגיד שהקהל הטיפשי של MTV יחשוב ככה: " " על השיר הזה.... 7. road tripping- מקום מכובד לשיר שלא מכר מספיק בשביל MTV... 6. zephyr song- דווקא שיר טוב...אבל לא כמו חלק מהקודמים, פשוט השיר הזה הלהיב מאוד את הקהל של MTV...וזה זוכה להערכה מצד הערוץ הטיפשי הזה... 5. scar tissue- זה לעומת השירים האחרים מהדיסק האגדי californiacation, כן מכר הרבה...ומכר המון!...MTV מעריגים את התרומה הכספית שהוא נתן לערוץ, ונותנים לו מקום כבוד 4...(שזה כבוד מצידם...) 4. give it away- דווקא לא ציפיתי מהקהל של MTV לאהוב את השיר הזה...אבל כנראה שיש שם עוד מעטים שמבינים.... 3. furtune faded- פשוט השיר הכי חדש שרד הוט הוציאו...וזאת סיבה מספיק טובה לMTV לשים את זה במקום שכזה... 2. can't stop- עוד פעם...מכירות, אוי..פשוט כמה שהשיר הזה מכר..והוא פשוט להיט MTV מושלם בשביל לזכות במקום שכזה... 1. under the bridge- דווקא במקרה הזה אני נאלץ להסכים עם MTV, כי UTB הוא ללא ספק השיר הכי טוב של רד הוט בכל הזמנים! (לא האהוב עליי..אבל שיהיה...), וכמה שאתם תוכלו לחלוק על דעתי בעניין הזה...זה לא ישנה את העובדה שמבחינת שיר, להיט, מיינסטרים, קלאסיקה...הוא ללא ספק הכי טוב!

lollapalooza

New member
הא

BTW הוא לא אחד מעשרת הטובים שלהם, לדעתי. בפירוש לא. כמובן שגם את זפיר ובטח שאת יוניברסלי ספיקינג, לא הייתי שמה שם. "מתחת לגשר" ראוי ביותר למקום הראשון, אבל מיד אחריו הייתי שמה את give it away. ברור ש- MTV זה ערוץ מטומטם, שמעניין אותו רק שירים כמה שיותר חדשים ומוכרים, כי איפה לעזאזל Knock me down או Higher Ground למשל

m1989

New member
אנשים בוחרים את השירים האלה

והרי ברור שאנדר דה ברידג יהיה מקום ראשון וכל הרשימה תהיה בכלל דפוקה אבל כפי שכבר אמרו זה אמטיוי והעיקר שאנחנו לא כמוהם ומכירים את הצ'ילים שלנו.... אני בכלל לא פתחתי... אם אני רוצה אז יש לי את הדיוידי שלהם, אני לא צריכה את הערוץ המיינסטרימי הזה....

backstreet girl

New member
נכון...עלק הם אומרים בפתיחה של

כל עשרת הגדולים "youre vote,you're list at mtv top 10 at 10"

DorRhcp

New member
לא נכון

תמיד באמצע המצעד הם אומירים מי הצביע הם עושים את זה באתר..

backstreet girl

New member
כנראה שאת מתכוונת לתכונית אחרת

תיבת הבקשות. שם רואים באיזה אתר מי הצביע.

DorRhcp

New member
backstreet

דבר ראשון.. אני בן דבר שני אני לפני שבוע ראיתי טופ טן אט טן וכתוב באמצע מי הצביע פשוט באתר שלהם כתוב מה יהיה הנושא וכל אחד שולח

אין למה להתעצבן

אתם מתעצבנים על ערוץ "מוזיקה" שכבר לפני כל כך הרבה שנים הפך לערוץ נוער עד גיל 15, לאיזה ילדה מפגרת יש כח לשמוע את higer ground או כל כל קליפ מאותה תקופה?, מעבר לכך שלהמון שירים אדירים של רד הוט אין קליפ ולכן אי אפשר לשדר את א זה בmtv, שהערוץ המגוחך הזה יעשה מה שבא לו וימשיך לרמוס את המוזיקה, אי אפשר להלחם נגדו אז פשוט לא רואים אותו. אגב אולי הסיבה לכך ש road trippin יא אולי כי במחסנים של mtv יש עוד אנשים שרמת ההבנה שלהם במוזיקה היא עוד הגיונית והם שמו את זה שם, שיהיה...

m1989

New member
אל תעליב/י אותי אני בת 15!

בכל מקרה מיינסטרים = הסגרות מפני מוסיקה טובה ואיכותית, לא שאני אומרת שהשירים ששמו שם היו רעים פשוט יש כל כך יותר טובים מהם!

למעלה