מעוף השחף

crimson

New member
מעוף השחף

תמיד תהיתי עד לאן יכול להמריא השחף,עד כמה יכול לדרבנו מלך ארגמן..לאן יכולים להגיע ?... עינת יקרה,מאחר ושמעתי רבות על כישורייך המיסטיים,מאמין שתפענחי משפטים אלה,ותוכלי לסייע בידי. גן עדן אינו קיים כלל.גן עדן אינו מקום,אף לא זמן.גן עדן עדן הוא השלמות.. כה אמר צ´אנג השחף.

עינת

New member
crimson ../images/Emo24.gif ברוך הבא

בצל קורתי. אמנם שאלתך אינה קשורה כלל לנומרולוגיה ולרגע התפתתי לשלוח אותך לפורום מיסטיקה,אך לאחר מחשבה קלה אני חייבת לומר שהפיתוי לענות גדול ולכן אחרוג משהו ממנהגי. עוד דבר שתמוה בעיני הוא מאיין שמעת על כישורי המיסטיים כיוון שאני איני מחשיבה אותם לכאלה... ובכל זאת אני נענת לאתגר (שהרי בת אנוש הנני וכאשר נקרא אתגר בדרכי לעיתים איני יכולה לעמוד בפניו) ולענייננו,השחף יקירי יכול לעוף לכל מקום אליו הוא רוצה להגיע,אין מכשול בדרכו,ניתנה בידו הזכות להיות מה שרק ירצה ולעניין מלך הארגמן אם יחליט להצטרף לאימוני הטיסה של השחף נראה כי יחדיו יוכלו להגיע לכל מקום בו ירצו להיות. גן העדן? הוא כאן ועכשיו,בכל מקום בו אתה רואה אותו שם הוא נמצא.גן העדן נמצא בתוכנו פנימה ואם רק נרצה נוכל להיות בו בכל רגע.מסכימה איתך ועם צ´אנג באומרכם כי גם העדן הוא השלמות והלואי וכל בני האנוש היו רואים זאת כי אז בודאי היינו חיים כולנו יחד בגן העדן. אגב אם יעניין אותך לדעת ,מדי פעם בהבזקים במהלך חיי לאחר התפתחותי הרוחנית (וחלילה איני משתמשת במילה מיסטית כיוון שאינה כזו) מצאתי עצמי בגן העדן ויותר מכך נראה כי אתמול הגעתי אליו בשנית ומשום מה נראה כי החלטתי הפעם להשאר בו.
שפע וכל ה
שבעולם עינת

crimson

New member
משל האשל והצווחה

ויטה הערב,ויגיעו מלך הארגמן והשחף תחת צל האשל,שנטה משכנו בסמוך לים. ןיוועדו להם שניהם,ויראו כי טוב,נהדר. וישמעו לפתע צווחה מקפיאת דם,קול שניסר את האוויר בצלילים גבוהים שאוזן אדם טרם שמעה.חשבו שאולי רוח רפאים מתדפקת לה לצל קורתם,רוצה לחדור.הקול המשיך לנסר שעות ארוכות,עד נטה הערב.ויקומו שניהם,בדרכם אל סוס הברזל הלוהט.וישמעו צחוק דק,קול נער מהארון,משתוקק לצאת ממנו אל חלל העולם.ויעלו אל סוסם.קול הנער המיבב רודף אותם,עד שנמוג לו... עינת יקירתי,משל זה נוצר לו בערב שישי אפלולי,לא ברור מקורו,איני יודע אם תוכלי לפרשו,אודה לך אם תנסי.נראה לי שיש לענוד סרט שחור למצח בטרם מזנקים לתוכו,אשמח לדעת אם היו דברים מעולם..

עינת

New member
נשמע מעניין ../images/Emo6.gif

אך הפעם לא אנסה לפתור את המשל מן הסיבה הפשוטה שנראה כי אינו שייך כלל לזה הפורום ואיני רוצה לגזול את מקומם של פורומים אחרים. יחד עם זאת אם תפנה אלי במייל יתכן ואוכל לנסות .
שפע ו
עינת

למעלה