מעונינת להצטרף

Storm131

New member
מעונינת להצטרף

אני מאוד שמחה שנפתח פורום כזה,אני בשנות השלושים שלי,נשואה ואם לבת ובן.איבדתי את אימי בגיל 11 ,היא מתה בנסיבות טרגיות.ערב אחד היא הלכה ולא שבה ,היתה לי ילדות טובה ומגוננת ומאז הכל השתנה ובעצם עולמי התנפץ. אבי התחתן עם אישה לחוצה וחסרת יכולת להעניק לי ולאחי חום ואהבה.התחברתי מאוד לבנות שכתבו על התחושה התמידית של תלישות וחוסר סיפוק כללית.נראה לי ששום גבר לא מסוגל לספק את האהבה הטוטאלית שאנו זקוקות לה-האהבה שהיתה אמורה להעניק אמא.אני שמחה שביכולתי להתנחם באהבה שאני מעניקה לילדי ,חוץ מזה אני דואגת להקיף את עצמי בכמה חברות ולא ממש מוצאת את עצמי מבחינה מקצועית.אשמח לקבל תגובות.

היי סטורם!

ברוכה הבאה לפורום. התובנה לגבי אהבה של גברים כנסיון לתחליף אהבת אם מוכרת לרבות, כך אני מאמינה. קיומה של הפנטזיה שבמערכת היחסים הזוגית נמצא "פיצוי" או תחליף לאהבה הזו כנראה נידונה מראש לכשלון. גם כשידעתי את זה, היה לי קשה לעשות את ההפרדה. אני חושבת שרק בשנים האחרונות למדתי לעשות אותה. נשמח לשמוע עוד עליך.

Storm131

New member
פיצוי או לא

היי סקאלי! אני מבינה שאפשר לעשות הפרדה בראש אבל נדמה לי שהחוסר באהבה הבסיסית הזאת גורם לכך שלא נותרות הרבה אנרגיות לדברים אחרים בחיים.יש כל הזמן מעין חיפוש אחר מה שלא קיים כנראה במציאות.

שי בת1

New member
דגובה

את לא מבינה כמה שאני מזדהה איתך לגבי החוסר באהבה הזואת שהיא ללא תנאים וללא גבולות אוףףףףףףףף מה עושים עם זה ??? אני מרגישה תמיד שכול האנשים סביב חיבים תמיד להוכיח לי עד כמה הם מוכנים ללכת בשבילי וששום דבר לא מספיק לי .

Storm131

New member
לשי בת 1

מה באמת עושים עם זה? אני תמיד מצפה ליותר ומתאכזבת.אולי הפתרון למצוא חברות כמוני,והן כבר יבינו למה אני זקוקה.

מה עושים עם זה?

אולי לשקול ללכת לטיפול, שיעזור לך למצוא נתיבים ושבילים בתוכך להתמודד עם החסך הנוראי.

למעלה