מעונינת בפרטים

ל החדשה

New member
מעונינת בפרטים

אנחנו זקוקים לפונדקאית.אודה מאוד אם תוכלו לסייע לי בפרטים אודות התהליך

מירבי*

New member
ברוכה הבאה ל החדשה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

קיבלתם כבר את האישור העקרוני להתחיל בתהליך? בהצלחה וברוכה הבאה..

ל החדשה

New member
צרור תודות על הברכות ../images/Emo23.gif ../images/Emo51.gif

לצערי טרם התחלנו את ההליך הסבוך... נשמח לקבל טלפונים וכתובות כדי לעשות את הצעד הראשון... מרגישים כמו עיוורים באפלה, היאוש גדול... מקווים לקבל מכם את הגפרור הראשון שיצית את זיק התקווה... אנחנו זוג בסביבות גיל שלושים שעבר את כל חוות הדעת האפשריות והגיע למסקנה הכואבת שלא נוכל להביא לעולם ילדים כדרך הטבע... רק היום היפנו אותי אל הפורום המדהים שלכם! אין לי מחשב בבית ושעות המחשב שלי מוגבלות, אולם אתמיד להציץ בכל מה שתכתבו לנו! תודה מעומק ה
ל (שמקווה להפסיק להרגיש חדשה... אומרים שאין כמו ב
!)

לל החדשה הגעת למקום הכי נכון ו..|4u

והכי חם ממש בית שני,אל דאגה יקירה יש פה המון אהבה עזרה תמיכה מידע והאור הראשון הוא הכניסה שלך למקום הנכון "לא קלה היא לא קלה דרכינו" אבל ביחד תמיד יותר קל... מירבי שלנו שמנהלת את הפורום ומחבקת את כולנו היא המומחית שמעניקה חום אהבה והכי חשוב את הידע הכי חם מהתנור... בקיצור היגעת למקום הנכון אני הפונדקאית של בנדה המקסימה וביחד עם כולם נחבק ונעזור....

ברוכה הבאה ../images/Emo41.gif

הגעת למקום הנכון... השלב הראשון הוא להתקשר לאביבה נמרודי בוצר במשרד הבריאות: 02-5681275. אני ממליצה לך לקרוא את המאמרים וגם את ההודעות שנכתבו בפורום, אפשר ללמוד מזה הרבה. שיהיה בהצלחה !

ל החדשה ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

קודם כל חייבת להגיד לך שהגעת למקום הנכון בזמן הנכון
פה כולנו נמצאות בשלב זה או אחר בתהליך הפונדקאות. כאן מקבלים ייעוץ,הכוונה,תמיכה,אוזן קשבת,שמחים ששמח כאן,עצובים שלא נעים כאן. יש כבר 3 תינוקות בפורום שלנו(ואחד בדרך
)

למעלה