מעונינת בייעוץ

liranush39

New member
מעונינת בייעוץ

היי.. לפני 3 חודשים פוטרתי מהעבודה, עקב סכסוך משפחתי- אני לא בקשר עם המשפחה - כי היא לא רצתה לקבל אותי הבייתה אחרי שפוטרתי, מאז- אני משמינה,לא יוצאת מהביית, הולכת לריאיונות ולא מתקבלת ואני מרגישה שהמצב הנפשי שלי לא מרקיע שחקים, מאחר ואני שוכרת דירה לבד-ויש לי עוד הוצאות, הייתי מעוניינת בטיפול- לא אכפת לי אפילו קבוצתי, או פרטני- רק בעלות מינמלית.. אשמח לפנייתכם, ל.

amicar

New member
שלום לירן

התחלת בכתיבתך בכך שאת מבקשת ייעוץ,סיימת בכך שאת מבקשת טיפול וכל זאת בפורום אימון אישי. לידיעתך,טימון אינו טיפול וגם אינו יעוץ. אימון הוא תהליך בו המתאמן (את,במקרה זה) בעזרת המאמן,(מי שתבחרי)עובר תהליך בו הוא מגלה את האני שלו,את חזונו ומטרותיו,ובשיתוף פעולה פועל להשגת מטרותיו. אני חושב שתהליך אימוני יכול לסייע לך. בינתייםחישבי וכתבי לעצמך: איזה תכונות חיוביות ,חוזקות,יש בך? מני 5 לפחות. לאן את רוצה להגיע בעוד שנה? מה היא הצלחה עבורך?

liranush39

New member
אין לי בעיה לאימון

ןלהיפך אני אפילו בעד... כי זה יותר קצר ותכליתי. יש לי בעיה כספית- עימה אני צריכה להתמודד

יודה ב

New member
מעוניינת ביעוץ

שלום לך לירן, מה אם כן שאלתך: האם אימון יכול לעזור לך? או אולי, האם יש מאמן בחצי מחיר שמוכן לעשות לך טובה? אני חושב שצריך להסתכל על האתגר אחרת: עד כמה חשובה לך המשימה בפניה את עומדת? כמה יעלה לך אי טיפול בבעיה? מה את מצפה מהמאמן שלך? עם מה את מצפה לצאת מתהליך האימון? מה תרוויחי מתהליך אימון טוב, במונחים כספיים ואישיים? כשיהיו לך תשובות לשאלות אלו, צאי לחקור את השוק. ראייני כמה מאמנים ותראי מי המתאים לך ביותר במונחי עלות תועלת. זה לא בהכרח יהיה הכי זול. בהצלחה.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
יעוץ, טיפול, אימון

liranush39 יקירה, תוכלי לנסות להעזר במאמנים מתחילים או בשלב הסטאז' - אשר יהיו מוכנים לתת אימון אישי בתשלום סמלי. השאלה אם אימון הוא מה שמתאים. את כותבת שהמצב הנפשי לא מרקיע שחקים. כדי להעזר באימון צריך לגייס את הכוחות שלך לטובת עצמך. האם תוכלי להתגייס לנושא?

orly251

New member
לירן אני מאמנת אישית ואשמח לעזור לך

לירן שלום, שמי אורלי ואני מאמנת אישית בתחילת דרכה. אני עוסקת גם עם המון הרצאות בתחום הפרעות אכילה וגם מנהלת שתי פורומים גדולים בנושא ובנוסף הנני מאמנת אישית. אשמח לעזור לך לצאת מן הבעיה אליה נקלעת. מאחר ואני בתחילת דרכי אשמח לעשות זאת תמורת סכום סמלי. אם את מעוניינת פני אלי במייל [email protected] או בטלפון: 052-3387519 אורלי

למעלה