מעונין במידע

אור_2

New member
מעונין במידע

שלום רב!! אני מניח שהנושא עלה פה או במקומות אחרים פעמים רבות אך בכל זאת... מעונין להתאמן עם קבוצה באזור באר שבע, רמתי כרגע לפי מה שראיתי בפורום זה נמוכה.אני מעונין בעיקר בשביל הFUN ואולי בעתיד להשתתף בארועים לחובבים. עלי לציין שאני סטודנט ולכן מזומנים רבים אין לי אז עדיף לקבוצה עצמאית ללא כסף או תשלום סימלי . יש לי עוד שאלות רבות אך עדיף אולי לשאול אישית את האנשים בקבוצה... למשל ברשותי אופני הרים פשוטות יחסית,האם צריך אופני ספורט משוכללות ? מה הדרישות בתחרות עצמה ? בתחרויות,האם השחיה בים או שיש מקרים של שחיה בבריכה ? תודה מראש לכל מי שיענה לי, ובמיוחד אשמח אם מישהו מאזור ב"ש יצור עימי קשר.

zacki

New member
אוקיי

לא ציינת אם אתה מעוניין ברכיבת שטח או כביש. אבל מכיוון שברשותך אופני הרים, ואתה גר בב"ש אני מניח שהתכוונת לרכיבת שטח. בקשר לקבוצת רכיבה אולי, אם יש ברשותך רכב, אתה מעוניין לרכב בהרי ירושלים. אנחנו רוכבים מקצוענים וחובבנים לפעמים טיולים קצרים ולפעמים ארוכים וקשים. אם אתה רוצה להצטרף, התקשר 035717789 ודבר עם דודו קוגן. (רוכבים בימי שישי ושבת) אין צורך באופניים משוכללות. בתחרויות שוחים בים (לעומק, לרוחב וחזרה - משולש). נשמח אם תצטרף אלינו.

nirkebar

New member
שחיה בד"כ בים - אבל דווקא בטריאתלון

להבים שהיה בחודש שעבר, עקב מחסור בים התקימה השחיה בבריכה של הקאנטרי המקומי. תוכל לראות תמונות מטריאתלון להבים ומהשחיה בבריכה. http://www.shvoong.co.il/imageFromEvent/256/index.asp

rmiri

New member
אור_2

ישנה קבוצה בבאר שבע של סטודנטים שהם מתאמנים כקבוצה. אני חושבת שאין להם מאמן ולא צריך לשלם. אחד בשם עוז מתאמן שם, שיער בלונדיני. אני אנסה לברר לך יותר. תשאל באוניברסיטה כי הם יחסית יש שם כמה טריאתלטים בהצלחה

אור_2

New member
תודה על העזרה ...

מכולם!! אשמח על עוד מידע על הקבוצה באזור ב"ש

למעלה