מעונין במידע על

gidionline80

New member
מעונין במידע על

פיסטינג וגינאלי האם יש לינקים מהפורום או נסיון ידע אישי בפרטי או בכללי תודה

פיסטינג

תשאל באופן יותר מפורט כאן או במסרים ואני אשמח לענות במידת יכולתי. כתבתי בזמנו מתכון - זה מקום טוב להתחיל בו, הוא נמצא בפורום אחר - לא ראיתי טעם להעתיקו - פשוט תעקוב אחרי הלינק. <נזכר באתמול בלילה ומחייך
>

הנה משהו באנגלית.

לא ממש מדריך מקיף, אבל אינפורמציה בסיסית. ואם יש לך תוכנת שיתוף קבצים, חפש קליפ בשם fistfuck של להקה בשם Rockbitch. יש שם הדגמה חיה, בזמן הופעה, על הבמה. אבל לא חוכמה - לזמרת (שעורכת את ההדגמה) יש ידיים די קטנות...

הסבר קצר:

Rockbitch הייתה להקת בנות (בערך), שכולן שותפות בקומונת סקס פגאנית ולסבית (בחיי, לא המצאתי את זה, זה היה בתוכנית תיעודית בערוץ 8 - בחיים לא ידעתי קודם שמראים דברים כאלה בערוץ 8, באמת). הייתה להן אידיאולוגיה של סקס וסקס וסקס (היי, גם אני בעד), וכחלק מהעניין הן שילבו קטעים מיניים מאד מאד בוטים בהופעות שלהן, שהתקיימו בעירום חלקי-עד-מלא. שווה לחפש קליפים שלהן, גם למי שלא אוהב את השירה שלהן, הקליפים מאד מעניינים. אם זאת המילה. היה להן אתר שאיננו עוד, אפשר לגשת אליו רק דרך ארכיב הרשת (שזה אומר איטי ולא שלם, אבל מספיק טוב כדי להתרשם).

אייבורי

New member
ונילוששששששששש

קורא אותך לסדר צופה בערוץ 8 ??????????????? כאילו דאאאאאאאא מיד אבל מייד להחליף לערוץ אתה לא נובל לה.

איכס. לא רואה דברים כאלה.

ובערוץ 8 אני צופה כשחברה לסבית מתקשרת ואומרת לי: "תפתחי ערוץ 8 היום בלילה, יש תוכנית שתעניין אותך". שאר הזמן אני גולשת באתרי סקס.

מישהו אמר פיסטינג? ../images/Emo3.gif

משהו שנמצא בתפריט שלנו...כי אני מאודדדדדדדדד אוהבת
והנה סיפור שמתאר חוויה משולשת שהיתה לנו בשלוב פיסטינג

אייבורי

New member
אני חייב הסבר

איך זה נכנס בתוך זה ? אמנם בלידה יוצא תינוק שקצת יותר גדול מצד שני הגוף של האישה מפריש המון הורמונים להרפיה של השרירים. וגם אז התהליך לוקח כמה שעות בהם נמחק צוואר הרחם, ועד פתיחה מלאה. למשיהו הפתרון לחידה ?

אה, זה קל.

זה לא נכנס לתוך הרחם. בלידה הבעייה הגדולה היא הפתיחה של צוואר הרחם (לא, אני לא מנסה לרמוז שהמעבר דרך הנרתיק הוא קל, אבל יחסית...) וההתמודדות עם הפתח שבין עצמות האגן (שמקבלות גמישות מסוימת). בפיסטינג הכניסה היא "רק" לתוך הנרתיק, שהוא די גמיש וידידותי. ואגרוף הוא גם הרבה יותר קטן (אתה חושב שזה "קצת" כי אתה מסתכל על ההיקף של אגרוף לעומת ההיקף של ראש של תינוק. תחשוב נפח. הבדל קטן בהיקף יוצר הבדל עצום בנפח).

עוד קצת הסבר אנטומי

ראית פעם שלד אייב? יש פתח בעצמות האגן, בעצם שתי העצמות מחוברות במה שנקרא מפרק הערווה. ההורמונים שמופרשים לקראת הלידה, מגמישים את המפרק הזה ומאפשרים לפתח הזה באגן להתרחב. הרחם, כולל צוואר הרחם והנרתיק - כולם עשויים שרירים טבעתיים המסוגלים להתרחב מאד מאד מאד בלי שון בעיה בכלל. כמו שהסבירה הוונילה, ראש של תינוק צריך לעבור בדרך הזו (ואל תשכחו גם מרווח הכתפיים שלו, הן לא יותאות אחת אחת, כך שבעצם יש צורך בפמתל שיאפשר מעבר של רוחב הגב שלו), ואגרוף הוא לא בדיוק השוואה הוגנת.. אלא אם זה אגרוף של שרק או מישהו כזה.

למעלה