מעוניית לתרום לכל המעוניין

ayeleor

New member
מעוניית לתרום לכל המעוניין../images/Emo20.gif

למסירה שולחן פינת אוכל (80*80 ס"מ) + 4 כסאות בנוסף, טלויזיה "21 ניתן לפנות במסרים או בדוא"ל : [email protected] איילת

כאילו שחסר לכם שם משהו...

אדלשטיין תתפטר! כמה פעמים אפשר להשאיר את שארפ חופשי?! ארררר

ומייסון מקבל מעל מיליון שקל בעונה

ומחטיא שלשה מכריעה. שונא מכבי! שונא אוהדי מכבי. איזה באסה...

Ms UnderstOod

New member
לפחות ההפרש היה קטן..

כלכבוד לירושלים הבירה. לא מאכזבת אף פעם.

סתם הרהור פנימי שלי...

לפעמים אני חושב כמה חבל שאני אוהד בית"ר,זה היה הרבה יותר מחתרתי לאהוד קבוצה קטנה כמו נגיד מכבי הרצליה,הפועל כפר סבא או הפועל חיפה. זה הרבה הרבה יותר מגניב...אם אתה אומר למישהו שאתה אוהד אמיתי של הכח עמידר ר"ג,אתה יוצא הכי כלי בארץ. אני כזה מיינסטרים מעפן...

פנטילון

New member
חפי יש לי רעיון שתאהב

נכון פרוסות לחם זה דבר קטן ומטריד? אז במקום לפרוס ת'לחם לרוחב, נחתוך אותו לאורך! ככה נקבל בעצם פרוסות עצומות שגם משביעות יותר וגם חוסכות זמן! במקום להכין 2 סנדויצ'ים צריך להכין רק אחד... בקיצור חף, אני רוצה שתפרוס את הלחם בבית לאורך ותצלם את המבט של אמא שלך שהיא תראה את זה.

יצאת מצחיק,אבל לא מציאותי

מכמה טעמים: 1. אתה מדמיין מישהו מצליח לחתוך ישר כיכר לחם שלם?! אם אתה חותך פרוסה פרוסה אתה יכול לתקן בפרוסה הבאה. 2. כמה אנשים יכולים לאכול סנדוויץ' כזה גדול?! 3. ולסיום הטיעון הכי חזק: זה נורא בעייתי מבחינת התאמת הפרוסות. אתה חייב לחתוך כל פעם באותו עובי ומאותו חתך רוחב בשני צדדי הלחם. זה יהיה כמו פאזל להתאים בין הפרוסות. בקיצור אתה גאון,אבל גאון לא מועיל.

פנטילון

New member
בשביל זה יש מכשיר

אם יהיה ביקוש אני אצלם אותו אתה מוזמן לבוא לראות איך זה עבד יפה על החלה של שבת

למעלה