מעוניינת להתנדב..

מעוניינת להתנדב..

היי נכנסתי לאתר וקראתי רשום פה יח"מ, קלאסי מישהו מוכן להסביר לי קצת? אני מעוניינת להתנדב ואני מחולון לאן אני פונה? תודה.

שלום לך

הסבר כללי ---------- את יכולה ללכת לתחנת המשטרה הקרובה בחולון -שמה יפנו אותך לבסיס שבאיזור שלך-ותוציאי את זה פועל. יח"מ=יחידות מיוחדות קלאסי- משא"ז קלאסי- זה סיורים רגליים מבצעים בדיקות אוטובוסים וכדומה אגב בת כמה את?

ESU Boscorelli

New member
אם את בת 19

אז יש יחידות תנועה מסויימות שאת יכולה להתנדב עליהן, נראה לי שיש מאמר על זה פה בפורום והקלאסי אלה המתנדבים שעושים סיורים באופן שוטף עם נשק ברגלי או במשאז"ור

Super Go

New member
עדיף קודם הקלאסי...

עדיף לך קודם להתנדב לקלאסי, לקבל מושג על המערכת המשטרתית, על פעילות לצד מתנדבים אחרים, ועל פעילות המשא"ז בכלל. אם תלכי ישר ליח"מ (שאני לא יודע אם זה אפשרי ישר להתחיל התנדבות ביח"מ) אני לא בטוח כמה תביני מה קורה סביבך. :) שיהיה בהצלחה!

ron82

New member
יח"מ

ליחידות היח"מ יש הגבלת גיל מינימלית של 21 אך ליחידות התנועה והסיור בלבד (ית"מ, מתמי"ד) יכול להתנדב גם עתודעי/מי שמשרת בצבא מעל שנה בשירות פעיל ובלבד שעבר את גיל 19 לפי קובץ נהלי משא"ז החדש נוהל 70.001

סתם שאלתי -כי זה היה ממש מוכר לי

אני תושב ראשל"צ אז איפה שאת גרה צלצל לי טוב וסתם שאלתי אם זה בגבול של ראשל"צ

מתנדב

New member
ספורטאית, ברוכה הבאה לפורום....

קודם עלייך לגשת לאחד הבסיסים הקרובים לביתך, ולמלאות טופס התנדבות, ולאחר אישור מהמטא"ר, את יכולה להתחיל להתנדב, בקלאסי, ההתנדבות ביח"מ זה אחרי שנתיים של התנדבות בקלאסי, או אם את רוצה ללכת ישר למתנ"א, שאז אינך חייבת לעבור קודם את הקלאסי....

למעלה