מעוניינת להכיר!! חדשה בעיר{טורונטו}... יש כאן ישראלים?
א אלוף ה ע ו ל ם New member 11/9/05 #3 נעים מאד ../images/Emo140.gif בפורום הזה, כמו שג'ון כבר ענה לך יש רק "ישראלים" .... . רובנו גם סינגלים... ויש לנו גם מספר חברים מקנדה.. בינתיים עד שאחזור מהחופשה שלי ביום שלישי עם הקפה, רוצה לספר לנו קצת על עצמך? אייל
נעים מאד ../images/Emo140.gif בפורום הזה, כמו שג'ון כבר ענה לך יש רק "ישראלים" .... . רובנו גם סינגלים... ויש לנו גם מספר חברים מקנדה.. בינתיים עד שאחזור מהחופשה שלי ביום שלישי עם הקפה, רוצה לספר לנו קצת על עצמך? אייל
C Chinita New member 12/9/05 #4 תגיד הנייד שלך אוט אוף סרויס???? זה שאתה לא בארץ השרב לא אומר שאתה צריך להתעלם ממני קלות.
א אלוף ה ע ו ל ם New member 14/9/05 #9 להפך.... הייתי בארץ השרב!!! כל היום מזג אויר של מעל 90 מעלות.. ולחות איומה.... נו טוב, זה להודעה אחרת.... הנייד שלי לא עבד מחוסר קליטה במדינה ספוגת הזיעה ששהיתי בה. אבל תודה על ההודעה
להפך.... הייתי בארץ השרב!!! כל היום מזג אויר של מעל 90 מעלות.. ולחות איומה.... נו טוב, זה להודעה אחרת.... הנייד שלי לא עבד מחוסר קליטה במדינה ספוגת הזיעה ששהיתי בה. אבל תודה על ההודעה
מ מיס הילה New member 16/9/05 #12 נראה לך שהוא היה מגיע לשם ולא מודיע לחברי הפורום הדרים בסביבה בכתב ובשלושה העתקים?!
מ מיס הילה New member 16/9/05 #13 נראה לך שהוא מגיע לשם ולא מודיע לפלורידאיסטיים בכתב ובשלושה העתקים?!
M Mירב New member 16/9/05 #15 ../images/Emo178.gifטעות נפוצה: בשרב אין לחות ולא מזיעים! שרב הוא חום יבש, מידברי... ופה - - כבר חורף סטייל ישראל, עוד מעט יתחיל הדבר האמיתי...
../images/Emo178.gifטעות נפוצה: בשרב אין לחות ולא מזיעים! שרב הוא חום יבש, מידברי... ופה - - כבר חורף סטייל ישראל, עוד מעט יתחיל הדבר האמיתי...