מעוניינת להכיר אותכן!!!

מעוניינת להכיר אותכן!!!../images/Emo57.gif

היי אני ריננית אני מוצאת את עצמי מאוד מחוזקת ממה שקורה כאן בפורום אני אחרי החזרה של 4 עוברים- פעם חמישית אשמח להכיר אתכן ואת מסעכן אחזק ואתחזק

פליאה 4

New member
ברוכה הבאה לביתנו ונקווה ש../images/Emo160.gif

מפה במהירות לפורום השכן והמון ב ה צ ל ח ה

תודה על קבלת הפנים!!!../images/Emo24.gif

פליאה 4, תודה על קבלת הפנים אשמח עם תספרי לי על מסעך האישי בדרך הנכספת... אחזק ואתחזק

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אני מקוה שלא תספיקי להשתתף כאן יותר מידי וכבר תהיי בהריון, אבל אם בכל זאת את נשארת קצת תעברי על ההודעות השונות של הדפים האחרונים (פשוט תלחצי על כותרת בנפרד וההודעה תפתח). ככה תקבלי מושג מה הולך כאן ואיך מנהלים "שיחות" ותרגישי מיד בעניינים. בהצלחה
נועם

| חיובי- זו המילה../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

היי בנות, קמתי בבוקר מאושרת ושמחה , למרות שיש לי עוד 10 ימים לבדיקת ההריון שיאמר לי מה עלה בגורלם של ארבעת עובריי, גוזליי החלטתי שאתחבר למילה חיובי, ובעצם אני כרגע בהריון וירגיש הריון ואם חס וחלילה התשובה תהיה שלילית אז אביה בבאסה (כנראה רצינית- לא חותמת על זה) ואז אקום על הרגליים ואמשיך את המסע שלי... בינתיים אני אפנק את עצמי, וידרוש מבן זוגי להתנהג אליי כאשה בהריון (מסכן- מה שמחכה לו) ואני מאוד שמחה בינתיים הבנות שכותבות לי מאוד מחזקות אותי ומאחלת לכולנו ה ר יו ן אמיתי, אמן!!!
מי מצטרפת לחייוביות הזאת???

לי מ ו ר

New member
גישה נהדרת

ואכן הם בהחלט יודעים להתייחס אללינו כמו לנשים בהריון. תנצלי כל רגע מתשעת החודשים שממתינים לך.

אמן!!! ../images/Emo57.gif

תודה על העידוד מקווה מאוד שאני בתחילתו של חודש ראשון בהריון בהצלחה לכולנו ויש גברים שמתים מפחד שהאשה שלהם בהריון- שלי כזה

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות (תלחצי על המילים הכחולות). אני מצטרפת למחשבה החיובית שלך, ומקוה שלראות בקרוב את החיובי שחור על גבי מסך
. נועם

למעלה