מעוניינת לברר אתכם משהו בענין קורס
על בסיסי לאחר הסבת אקדמאים. שלום לכולם. אני מעוניינת להירשם למסלול הסבת אקדמאים לסיעוד. אבל אני קצת מבולבלת ואשמח אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בראש. מה ההבדל בין אחות שסיימה מסלול להסבת אקדמאים והיא אחות מוסמכת לבין אחות שסיימה קורס על-בסיסי
האם אחות מוסמכת היא בדרג נמוך יותר ? בעלת פחות סמכויות מאחות שסיימה קורס על-בסיסי ? מאוד אשמח אם תחדדו לי את הנושא הזה. נניח שאני מסיימת מסלול להסבת אקדמאים - מהם אפשרויות התעסוקה שלי האם כדאי לי מיד לצאת לקורס על-בסיסי
איך עושים את זה (אני מבינה שצריך קודם לעשות סמינר קליני מתקדם - מה זה ? איפה עושים את זה ? האם ניתן לעשות את זה במסגרת הלימודים או מיד אחריהם ?) האם כל מי שעובד בפגייה/בחדר ניתוח/במחלקת נשים/באונקולוגיה וכד' אלו אחיות שעברו קורס על בסיסי ?? אנא, אודה לכל תשובה שתחדד לי את הנושא הזה של אחיות מוסמכות ואחיות שעברו קורס על-בסיסי. תודה רבה.
על בסיסי לאחר הסבת אקדמאים. שלום לכולם. אני מעוניינת להירשם למסלול הסבת אקדמאים לסיעוד. אבל אני קצת מבולבלת ואשמח אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בראש. מה ההבדל בין אחות שסיימה מסלול להסבת אקדמאים והיא אחות מוסמכת לבין אחות שסיימה קורס על-בסיסי