מעוניינת בעצה.

מעוניינת בעצה.

שלום לכולם! אני רותם,בת 17[כמעט] והרבה המליצו לי על הלהקה. אתם יכולים להמליץ לי על שירים מסויימים שלהם? זתומרת שירים מוכרים נפוצים וטובים.. תודה רבה!

nadavkrv

New member
קצת בעייה...

קשה להמליץ על שירים מפורסמים וטובים שלהם. כמעט כל השירים שלהם טובים ורובם נפוצים! אני יכול להמליץ לך על אלבומים שלהם שאני אוהב(והרבה מאד אחרים אוהבים) כמו: DARK SIDE OF THE MOON, THE WALL, ANIMALS

...

אני מעדיפה אם אתה יכול שמות של שירים. אני בטחה שיש להם המון שירים טובים...אבל בכל זאת מס' שירים שאני יוכל להתחיל משם.

holo

New member
עדיף להתחיל באלבומים

אח"כ אפשר גם להמשיך עם עוד אלבומים. האלבומים שהבחור שמעלי המליץ יהיו מצוינים להתחלה, את תאהבי.

nadavkrv

New member
אממ...

1.comfortably numb 2.wish you were here 3.shine on you crazy diamond 4.time 5.dogs 6.sheep 7.hey you 8.another brick in the wall קיצר...אלה חלק מהשירים הטובים שלהם ויש עוד רבים. בכל מקרה אני ממליץ לשמוע את האלבומים(לפחות מה שרשמתי לך), לשמוע ככה שירים בודדים פה ושם זה כמו לקרוא פרקים מסוימים בספר בלי לקרוא את כל הספר.

CrazySheep1

New member
השירים שהוא המליץ לך מצויינים!

הרבה מהשירים של פינק פלויד לא בנויים לקאברים, כי הם דורשים הרבה, אבל רובם של השירים הרושמים בהודעה מעלי מצויינים לניגון, מאוד יפים וכולם אגב גם מאוד מפורסמים.

אסף klod

New member
הבנתי למה שירים

נפלאות השיתוף רק כי אני יודע שאת רוהצ להוריד אני לא אתן לך כלום לעומת זאת יש שמות שירים בכול מני אתרי ליריקה די לפיראטיות הלא נחוצה!

כל השירים שלהם מומלצים

בדיסקוגרפיה של הפורום (ב"שאלות נפוצות") תוכלי למצוא שמות של אלבומים ושירים. אני ממליצה ללכת על המוקדמים יותר, לפני המאוחרים.

למעלה