מעוניינת בעבודה

מעוניינת בעבודה

שלום לכולם, אני בחורה בת 22 מאזור חיפה. רציתי לבקש את עזרתכם במציאת עבודה בתחום שירות הלקוחות- אם אתם יודעים שצריכים עובדים במקום עבודתכם, או לחילופין אם אתם יכולים להפנות אותי למי שמתעסק בהשמת כ"א לחברה בה אתם עובדים. תודה מראש וחג שמח...

liatha

New member
הצעת עבודה

היי, יש לי הצעת עבודה בשבילך, היא לא בתחום שרות לקוחות אבל אולי היא תעניין אותך. שמי ליאת, לי ולבן זוגי סמי ישנו עסק עצמאי שמקורו בחברה שקיימת כבר 22 שנה. חברה בינלאומית שעובדת גם בארצות אחרות, ששמה הוא: סאן-ריידר. אנחנו מחפשים אנשים רציניים שרוצים להרוויח כסף טוב ושיכולים להקדיש כ-10שעות בשבוע מינימום, כמובן שאפשר יותר, בכל שעה שנוח להם לשם ביצוע העבודה. העבודה הינה מאוד כיפית בחברת אנשים, קלה, ומה שהכי יפה, הוא שלא מרגישים כלל שעובדים ועוד מקבלים כסף. ככול שמשקיעים יותר, הרווחים גדולים יותר. זו אינה עבודת שיווק או מכירות. זוהי עבודה לכל דבר, ומיועדת לכולם. אך יש לבדוק את התאמתך מבחינת שעות שתוכלי להשקיע. לפרטים נוספים ניתן להתקשר אלי לאחר השעה 18:00 בערב לנייד: 064-406723 או ליצור קשר לאימייל: אימייל של ליאת: [email protected] אימייל של סמי: [email protected] יום טוב, ובהצלחה, ליאת וסמי.

beky1

New member
את יכולה לפנות

למוקד חברת תקשוב היושב בכרמיאל או למוקד של נטויז'ן בחיפה , למוקד הכבלים באיזור חיפה. בהצלחה.

למעלה