מעוניין לקנות

NuckBunnies

New member
מעוניין לקנות

Origin #1 Ultimate SpiderMan #7-#9 Ultimate X-Men #7 אם יש לכם אחד מהם, נא לשים כאן הודעה. על המחיר כבר נדבר. NuckBunnies

NuckBunnies

New member
חבל שלא שמת לב

שכתבתי על האתר כבר חמישים פעם (לא כולל את זה שהוא כתוב בלינקים של הפורום). חלק מהרעיון של אספנות קומיקס זה *לאסוף* אותם. זה הקומיקסים שחסרים לי כדי להשלים את הרצף. אבל תודה על ההצעה
NuckBunnies ששם לב שהוא עצבני היום ומבקש שיסלחו לו על עוקצניות היתר

gl

New member
כסף לא מעניין אותי

אני יכול לתת לך לא את החוברת אלא מאיפה להזמין אותה (בפעם המיליון) אני כבר אמרתי אבל אתם בשלכם תזמין את החוברת פריוויוס של עולם הקומיקס (חינם) ומשם אתה יכול להזמין את אוריג´ן

NuckBunnies

New member
אני מדבר על Back-Issues

כלומר, חוברות ישנות יותר. הם יכולים לספק את זה? כי לפי מה שראיתי הם מוכרים רק דברים עכשיווים. NuckBunnies

gl

New member
מה פתאום הם מוחרים גם...

חוברות בק קלפי החלפה פוסטרים אקשן פיגרס TPים וכ´ו GREEN LANTERN יוואני חייב להתקשר אליהם

ויאגרה

New member
בשביל מנהל פורום קומיקס...

אתה עדיין לא ממש מבין בתחום,בלי להעליב כמובן. החוברות שהזכרת הן לא רק חוברות יקרות (למרות שפורסמו לפני כמה חודשים בלבד) אלא חוברות שגם אם למישהו יש,הסיכויים שכבר ימכור אותן נמוכים מאוד. בכל מיקרה,חפש את החוברות האילו בספיישלים מיוחדים ובהדפסות חוברות שמארוול תוציא לאור בחודשים הקרובים.

בשביל מי שכתב את ההודעה הזאת...

1. מנסיוני, כשכותבים למישהו על תעלב - הוא אוטומטית יעלב. למה להניח מראש שמישהו "לא מבין" בתחום? 2. אז בלי להעליב אותך כמובן, החוברות האלו לא ממש יקרות ואין בעיה להשיג אותן בבאק אישיוס, לא מדובר פה על חוברות רבות וותק כל כך שמישהו לא ירצה למכור אותן. מה גם שהן יצאו בהדפסה מאד גבוהה. אתה רוצה יקרות? תנסה להשיג את כל ההדפסה המקורית של ווצ´מן, או של ההדפסה הצבעונית של "אקירה" (שלא לדבר על DETECTIVE COMICS 27 - שעד כמה שאני זוכר היא הכי יקרה) תנסה אפילו להשיג את KC המקורי, ואז תראה שבהשוואה, אלו המוזכרות מעלה לא ממש יקרות.

NuckBunnies

New member
לא נעלב, ואתה גם אל תעלב

כשאני יגיד לך שאני יודע את זה. את אוריג´ין אני רוצה *בגלל* השיווי שלה, שרק יעלה עם הזמן, ואת השאר אני רוצה כדי להשלים את הסידרה, והן שוות לא קצת, כן, אבל בהחלט לא כל כך הרבה. ומי יודע? אולי מישהו ירצה למכור? למה לפסול ולזלזל בלי לדעת? הצעתי הצעת מחיר? לא. יכול להיות שאני מוכן לקנות את החוברת ב100 דולר או שקל. אתה לא יכול לדעת. לפני שאתה בא ו"לא מעליב" אותי, תחשוב. NuckBunnies שבשביל מנהל פורום עושה עבודה טובה עד עכשיו לפי דעתו.

ויאגרה

New member
אתה עושה עבודה טובה גם לפי דעתי...

אבל משום מה,משהו בקשר להודעה שלך לא ממש היסתדר לי. בכל מיקרה,כמו שכבר כתבתי,תוכל להשיג את החוברות האילו בעתיד כשהן יצאו לאור בהדפסה שנייה. את Origin תוכל להשיג בעוד כמה חודשים ב-TPB,שבטח תעלה בסביבות המאה ומשהו שקל.

NuckBunnies

New member
הרעיון של להשיג את אוריג´ין

זה בגלל השווי שלה. היא שווה הרבה מאוד, ותהיה שווה עוד יותר. אבל בTPB, הערך שלה אפסי.

ויאגרה

New member
אתה רוצה להשיג את אוריג´ין...

בגלל השווי,ומצפה שאספן כמוך,לא יחשוב בדיוק מה שאתה חושב? תיסלח לי,אבל זה לא ממש הגיוני. בכל מיקרה,לפי מה ששמעתי,הסיפור ממש ומוצלח ומפתיע עד כה,ככה ששווה לך להזמין את הטיפי רק כדי להנות מהסיפור מאוחר יותר...וחוץ מזה,ב-TPים תמיד יש כל מיני תוספים כמו סקיצות או הסברים או כריכות חדשות או דברים כאילו,שמעלים את הערך.

NuckBunnies

New member
כמו שאמרתי

שווה לנסות. והקטע זה שTP קל להשגה ולא הוצאה מקורית ולכן הערך האספני שלו די נמוך. הסיפור בינתיים (קראתי את 2 החוברות הראשונות) די זבל. מאמר ביקורת בקרוב. NuckBunnies

CNV

New member
תזמין אצלנו, יש לנו את Origin#1

החוברות שאתה מחפש הם Back issues שמאוד קשה להשיג עכשיו למרות שהן יצאו לפני מספר חודשים. מ-Origin אחד הדפיסו רק כ-12000 עותקים והוא היה Sold Out שבוע לפני שהוא יצא לחנויות!!!! לנו, קומיקס וירקות (אתר קומיקס חדש) יש במלאי את Origin#1 ואין לנו כל בעיה להשיג לך את שאר החוברות שאתה רוצה. קומיקס וירקות היא חברה לכל דבר (עוסק מורשה והכל) ואנחנו מתכוונים להתחיל ולמכור חוברות באתר מחודש הבא. אין לנו בעיה להשיג כמעט כל Back Issue שרק תרצה בנוסף לחוברות חדשות. נשמח עם תשלח אלינו Email עם רשימה של חוברות שאתה רוצה ונחזור אליך עם הצעת מחיר.

NuckBunnies

New member
סבבה

ובלי קשר למה שאני אזמין, אתם מוספים לרשימת הקישורי הפורום. NuckBunnies שהשיג קומיקסים שוווווווים אתמול

NuckBunnies

New member
חבר שלי הביא לי

DC Vs. Marvel ושילובים כמו Dark Claw (וולורין ובאטמן) Iron Lanthren (אירון מן וגרין לנט´רן) ועוד כל מיני בסגנון

למעלה