מעוניין לפתוח דוכן

osher87

New member
מעוניין לפתוח דוכן

חג שמח ושלום לכולם שמי אושר אני חדש בפורום וחדש גם בעסקי הדוכנים לאחרונה החלטתי לפתוח דוכן של קופסאות נוי ותכשיטים מוצר כבר יש לי אבל מקום עדיין לי הייתי רוצה לשמוע ממכם בעלי הניסיון 1האם יש הרבה דוכנים של קופסאות תכשיטים ? 2מה מידת התרשמוכתם מהמוצר ( אני יודע שקשה לקבוע מבלי לראות אבל הכוונה לרעיון הכללי כמובן )? 3 אחרון חביב אני כמובן מחפש מקום ככה שכל הצעה מעניינת תתקקבל בברכה

דרושה הבהרה

קופסאות לאחסון תכשיטים או קופסה לאחסן תכשיט אחד, נגיד לתכשיטנים או לאנשים שרוצים לתת מתנה. תהיה יותר מדויק.

osher87

New member
הבהרה

מדובר בקופסאות תכשיטים ובקופסאות נוי המיועדות לנשים לאכסון תכשיטים חלקן קטנות אך עמוקות אפשר להכניס לתוכן עגילים וטבעות וחלקן גדולות יותר ואפשר לאכסן בהן תכשיטים רבים

HayaBee

New member
שלום אושר, ברוך הבא לפורום../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifוחג שמח

בתשובה לשאלותיך, אני מבינה שקופסאות התכשיטים מיועדים למכירה לציבור בעלי התכשיטים....נשים?! ולכל אילו שיש להם פיציפקאס לאיכסון. הרעיון הינו רעיון מצויין לדעתי, אין הרבה דוכנים אם בכלל, אני לא ראיתי דוכנים שמתמחים בנושא זה בדיוק. לגבי תכשיטים, זה כבר סיפור אחר....יש הרבה דוכנים ולהרבה אנשים יש הרבה תכשיטים לאיכסון וסידור....יבורך מי שימציא את הדרך הכי נוחה לאיכסון תכשיטים.......כשקל להגן, לברור, לראות, למצוא...... עקרונית מזמינה אותך לשריין לך את ה-2.9.09 לפסטיבל נשים ......פרוט ימסר בהמשך. שלח לי מייל עם שם, סוג דוכן, מיקום בארץ ואכניס אותך לרשימת התפוצה שלי. לגבי פתיחת דוכן וכל הכרוך בכך מזמינה אותך לקרוא בבלוג של הפורום, לינק בחתימתי ובכניסה לפורום. מקוה שתהנה מההתחברות לפורום תתרם ותתרום. חג שמח ובהצלחה, חיה

osher87

New member
תודה חיה

תודה רבה לך על ההזמנה הנדיבה
אשמח להגיע !! ואכן מדובר בקופסאות תכשיטים המיועדות לנשים ! בנוסף הייתי מעוניין לדעת אם יש מקומות בהם אוכל להציג את הקופסאות בדרך קבע תודה ויום טוב

אתה מוזמן להשתתף ביריד כפר הנגיד.

ביום שבת 06.06.09 מהשעה 10:00 עד 17:00. אנא צור עימי קשר בהקדם. בהצלחה. שרה

osher87

New member
לשרה

הייתי שמח להשתתף אך לצערי ב6.6 לשישי עדיין לא יהיו בידי מספיק מוצרים כדי לפתוח דוכן רק בעוד חודש וחצי אולי קצת פחות . דרך אגב היריד הוא קבוע אחת לשבוע? תודה !

היריד הוא אחת לחודש בשבת הראשונה בחודש.

אתה מוזמן לשלוח לי אימייל וכך תיכנס לרשימת התפוצה שלי ותקבל מימני אימיל לפני כל יריד. להתראות ובהצלחה. שרה

בהחלט זה כרוך בתשלום.

צור/ צרי עימי קשר באימייל או בטלפון ואתן את כל הפרטים. להתראות וחג שמח. שרה

למעלה