מעוניין לעבור

מעוניין לעבור

שלום,

אני מעוניין לעבור למרכז\מערב אירופה, לעבודה בתחום ההיי-טק (מתכנת WEB - צד לקוח, וגם צד שרת בסביבת .Net). המדינות שבעדיפות מבחינתי הן אנגליה, אירלנד, הולנד וגרמניה, אך כמובן שגם אחרות ניתן לשקול.

דובר אנגלית ברמת שפת אם, ללא תואר. עם זאת, יש לי ניסיון של כחמש שנות עבודה בתחום שלי, והיכולות שלי נחשבות ליוצאות דופן בתחום (לפי מעסיקים לשעבר וחברים לעבודה, לא רק דעתי האישית). לשם הדוגמא אציין שבאחת מהעבודות שעזבתי הובאו ארבעה אנשי צוות למלא את מקומי.

אין ברשותי אזרחות אחרת מאזרחותי הישראלית, אך אני מוכן לעבוד קשה מאוד ולהשקיע, כמו גם להתפשר על השכר בהתחלה, בכדי להוכיח למעסיק שזה משתלם בעבורו.

אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים איך לגשת אל העניין, כי אני די אבוד, פשוט שולח קורות חיים באתרים של חברות באופן רנדומלי. אגב כך, האם תוכלו גם להמליץ על מקבילות אירופאיות מקובלות לאתרי דרושים סטייל Jobmaster\AllJobs?

תודה רבה מראש!

אספרסו2

New member
בלי תואר ואזרחות

ובלי הולנדית וגרמנית אתה מוזמן לגנוז את התכניות.
אם אתה כל כך מצליח בתחום בישראל,ללא תואר,
אז אין לך סיבה לעזוב .

עניין עקרוני בנוגע למדינה

לא רוצה להישאר פה כרגע. תודה על תשובתך. למישהו יש רעיונות?

בקר12

New member
הכי ריאלי בשבילך?

תמצא עבודה בחברה ישראלית שיכולה לעשות לך רילוקיישן.

Nobilis

New member
קצת נחרץ מדי

גם בהולנד וגם בגרמניה יש חברות הי-טק שמחפשות עובדים דוברי אנגלית. ואפילו די הרבה מהן. לדוגמא, אתר משרות באנגלית, בברלין, בחברות הי-טק:
http://berlinstartupjobs.com

שתי המדינות גם מפעילות תוכנית ויזות יחסית נדיבה ל-High Skilled Workers (נמדד, בגדול, לפי רמת השכר).

זה אכן לא קל, אבל ספציפית בתחום ההי-טק זה אפשרי (קשה, אבל יש סיכוי).

תודה לך,

אבדוק את האתר

וקשה אך אפשרי זה בדיוק בשבילי. שלחתי בימים האחרונים לעשרות גורמים שונים את קורות החיים. שוב תודה.

שאלה נוספת

אז כבר כמה חזרו אלי כבר בנוגע לקורות החיים ששלחתי לאתר הזה, ומשהו מתחיל להתבשל. תרבותית, איך ניגשים לשיחה עם גרמני בנוגע לשכר? שאלו מה הexpected salary והאמת, ממש אין לי מושג. האם אני אמור לרשום מספר או שיראו בצורה יפה תשובה בסיגנון ״אני מאמין שתוכל להציע לי משהו שאהיה מרוצה איתו, החשוב מבחינתי הוא להראות את ערכי בעבורך״?

שוב תודה.

Golan24

New member
מה מילות המפתח לחיפוש עבודות לבעלי אזרחות זרה

מנצל את השרשור בנושא.

גם אני מעוניין לעבור לאירופה. רווק בן 35 עם 10 שנות נסיון בתחום תקשורת ואבטחת-מידע בתפקיד בכיר, חף מתואר.
אנגלית סבירה. מחפש הזדמנות לעבור לאירופה ולעסוק בתחום שלי, המשכורת פחות חשובה לי (זה יהיה שנמוך משמעותי,
אני משתכר יפה מאוד היום, אבל מוכן לוותר על זה לטובת החוויה). יש לוחות מומלצים שאתם מכירים, עם הצעות כוללות לבעלי
אזרחות זרה?

Yaniv Or 78

New member
יש לי הצעה מעניינת

גם אני מעוניין לעבור עם אשתי והמשפחה לאירופה, עדיפות לגרמניה. אני כרגע בחיפושים ושליחת קורות חיים.
בגדול אני פרילאנסר, 10 שנים מתכנת בתחום הweb. שרת php וקליינט. חשבתי על האפשרות של לפתוח עסק לבניית אתרים במדינה אליה אעבור. נדמה לי שאם אני מעסיק לצורך העניין 2 עובדים מקומיים אני מקבל אשרת שהייה (אני לא סגור לגבי זה). אם אתה מעוניין או מישהו אחר שקורא מעוניין, צרו קשר.

למעלה