מעוניין לטפל בADD.

אדהד

New member
מעוניין לטפל בADD.

אני מתקרב ל40, מודע ללקות שלי ומשמעויותיה אך מעולם לא ניסיתי לטפל בעניין. החלטתי לעשות מעשה, ליצור קשר עם גורם מקצועי ואיתו לנסות להקל במקומות בהם הלקות מגבילה אותי כיום. שאלתי, ברמה הקונקרטית ביותר היא - למי בדיוק פונים? מקריאה הבנתי שהטיפול השגרתי כולל אבחון, ניסוי בטיפול תרופתי (ריטלין ודומיו) בליווי הדרכה כלשהי. האם בדרך כלל האבחון, הטיפול תרופתי וההדרכה נעשים בידי אותו גורם? האם תוכלו להמליץ לי מנסיונכם על אדם או מוסד אליהם אוכל לפנות? (מספרי טלפון,שמות וכיו"ב). אני גר בגבעתיים. אציין שאיני מעוניין בטיפולים נסיוניים\אלטרנטיבים. תודה!

zivadina

New member
המלצות

אבחון רפואי של הפרעת קשב ורכוז במבוגר נעשה על ידי פסיכיאטר או נוירולוג שמתמחים באבחון ההפרעה במבוגרים. ההמלצות שנתנו כאן מבוגרינו שהתאבחנו כבר הן: 1. נוירופסיכולוג ד"ר יפתח בירן, עובד בהדסה עין כרם. חינם לחברי מכבי שמעבירים כרטיס מגנטי בכניסה לבית החולים. 2. פסיכיאטר ד"ר אורי שוורצמן, תל אביב. 3. פסיכיאטר ד"ר אלון אשמן, מכון אניגמה, רמת גן. אתה מוזמן לקרוא כאן על מבוגרים ADHD. בתוך המדור שייפתח יהיה גם קישור לפורום התמיכה למבוגרים ADHD. (כאן מתמקדים בהורות לילדים ADHD, אבל לא רק....)

למעלה