מעוניין לחזור :)

Agent Cooper

New member
מעוניין לחזור :)

לא לפורום כי אף פעם לא הייתי פה אלא לקריאת קומיקס בזמנו לפני שלוש שנים לערך בסיביבות גיל 12-13 הייתי מנוי לכמה חוברות [spoderman. outsiders] מסיבות אישיות נאלצתי לזנוח את התחביב ועכשיו ברצוני לחזור. אך אבוי אין לי מושג מה רץ ולאין אפשר להיכנס, אז הייתי רוצה לשמוע המלצות שלכם לסדרות שפנויות לכניסה :) נ.ב קראתי כמה גיליונות של Supreme Power וממש אהבתי אז הייתי רוצה לדעת מה קורה עם הסדרה הזו תודה מראש לעונים :)

לפני שנענה...שאלות

דבר ראשון איזה כותר Spider-man מדובר ומתי עצרת בו? איזו חוברת עצרת באאוטסיידרים? סופרים פאוור אפשר לעקוב באוגדנים שנמכרים בחנויות (ראה הודעת מנהלים: 'כך נשיג קומיקס בארץ')

Agent Cooper

New member
אממ

אולטימט ספידרמן אני חושב שעצרתי באמצע הקשת של הוליווד ובאוט סידרס אחרי הקשת השנייה. אני לא מחפש לדעת ספציפית על הסדרות האלה ואפילו ההיפך. אני אשמח לשמוע על סדרות שאתם ממליצים עליהן.[וכמובן שאפשר להיכנס אליהן]

אז ככה

אולטימיט הוליווד זה הקשת העשירית (VOL.10) לכן אתה יכול להמשיך את כל הסדרה משם באוגדנים או בHC (כריכות קשות) כי הסדרה כבר בגיליון 102 .אאוטסיידרס אותו כנ"ל. לגבי סדרות אחרות שאני ממליץ לך נסה את: Invincible ויש גם את y the last man א חסר חפש במאמרים פה באתר וברשת

Agent Cooper

New member
הו כן

ולגבי סופרים פאוור, הבנתי שיש כל מינינ מיני סדרות אז...מה קורה עם זה בדיוק?

אז ככה2

יש סדרה מרכזית של הכותר הנקראת Supreme Power והיא כבר בעונה השניה למיטב ידעתי והשאר מיני סדרות שונות עם שמו שונים/נוספים

spidey 82

New member
תיקון:

Supreme Power הייתה סדרה בת 18 גליונות שהציגה את הדמויות ומה הוביל אותן להתאחד לקבוצה. לאחר מכן החלה הסדרה Squadron Supreme, כשם הקבוצה, והיא נמצאת כיום בגליון 7 לערך. בין לבין יצאו 3 מיני סדרות שהתמקדו בדמויות מרכזיות: ד"ר ספקטרום, הייפיריון ונייטהוק. 2 האחרונות התפרסמו בין 2 הסדרות הרצות ומהוות גישור ביניהן, אך לדעתי ניתן להסתדר בלי לקרוא אותן. מה גם שהן לא ממש ראויות לקריאה. לפחות לא הייפיריון.

ailag

New member
האם

אתה בטוח רוצה להמשיך עם גיבורי על, או גם לבדוק ז'אנרים אחרים? אם האופציה השניה, מה הכיוון שלך? בקומיקס יש מגוון רחב מאוד של סדרות וספרים, כל אחד אוהב דברים שונים.

Agent Cooper

New member
אין לי שוםספק

לא אמרתי שאני רוצה להמשיך עם גיבורי על. פשוט ביקשתי המלצות על כל דבר שבעולם שהוא: 1.טוב 2.נגיש מבחינת זה שאני אוכל להכינס אליו [והפתרון של לקנות אוגדנים אולי טוב לטווח הארוך אבל אני כבר רוצה להתחיל לקרוא משהו בקביעות כבר עכשיו]

ailag

New member
אז באיזה כיוון?

יותר אקשן? מסר יותר חזק? בלשי? סיפורים מהחיים? אני, למשל, פחות אוהבת ספרים וחוברות שאפשר לתאר אותם בתקציר טקסט בלי להחסיר פרט ("ספיידי פוגש את מרי ג'יין ולא מגלה לה שהוא פיטר ואז מנצח את דוק אוק") אם כי אני גם קוראת כאלו (y the last man הוא כזה, למשל). אותי מאוד מרתק בספר שקורים דברים, אתה קולט אותם אבל בתור הרגשות וזכרונות ולא בתור מידע שמצטבר. אני גם לא אוהבת סיפורים מהחיים, אלא אם יש טוויסט (או דבר דומה) ממש חזק. אז אם יתנו פה המלצות על סדרת גיבורי על שמתרחשת בתבנית אופרת סבון, או יתנו המלצות לקומיקס אלטרנטיבי טוב של החיים האמיתיים, רוב הסיכויים שהקומיקסים טובים אבל אני לא איהנה לקרוא. לכן צריך לדעת מה הטעם *שלך* כדי להמליץ לך. הרי זה כמו עם טלויזיה: אתה בטח אוהב לצפות בטלויזיה, אמא שלך בטח אוהבת גם, אבל אם ימליצו לך על תוכנית יש סיכוי לא רע שרק אחד מכם יאהב אותה - כי יש תכנים שונים והם מתאימים לאנשים שונים. אם אתה רוצה כותרים פופולריים שרצים כיום יש את שני אלו שהזכרתי, y the last man ו- fables, שניהם של ורטיגו. הם טובים, הם די קלילים, שניהם הוציאו 7-8 אוגדנים כבר וניתן לקנות בחנויות. ועדיף לפי הסדר. ב Y יש קטעי עלילה שלא יתחברו לך אם לא תקרא לפי הסדר, בפייבלז אם תקרא שלא לפי הסדר תקבל מקלחת ספויילרים - אפילו העטיפות של החוברות והספרים הן לרוב ספוילר. אם כי אפשר לדלג על הראשון אם תסתדר בלי הצגת דמויות מסודרת - הוא בסדר, אבל לא מהטובים. ההמלצה על Y ופייבלז היא נורא גנרית, מקווה שלא גנרית מדי.

Agent Cooper

New member
תתפלא/י

כמה הטעם שלי ושל אמא שלי דומה :) ואתה הכרך הראשון של פייבלס דווקא קראתי וממש נהנתי אולי אני אמשיך באוגדנים. ואממ אני אנסה להגדיר דברים שאני אוהב, אולי משהו כמו מציאות אלטרנטיבית, משהו שדומה לשלנו אולם יש פרט[או ים] שונים ושהסיפור לאו דווקא מתמקד בדמות מסויימת כמו למשל ברייזינג סטארס או בפייבלס. אממ אבל אני חושב שאני דיי אוהב הכל ואני דיי סומך על הטעם של האנשים פה לפי מה שקראתי אז באמת שאם כל אחד יוכל לכתוב 3-4 המלצות של דברים שהוא ממש אוהב אני אשמח לנסות, במקרה הכי גרוע נכווים ולומדים מזה :)

Gnuth

New member
המלצה

אהלן קופר, זה תום מאובזרב. קבל המלצה חמה על peepshow של joe matt. ענק ענק ענק אבל קצת קשה להשיג.

Gnuth

New member
עוד משהו

fables הוא מגניב וזה.... אבל יש דברים "שונים קצת" שהם מממש ממש מגניבים למשל like a velvet glove cast in iron של דניאל קלוז - יש בחנויות בארץ. ענק!

the runaway

New member
-מועתק משרשור המלצות ישן-

כמה המלצות שרשמתי במקום אחר לפני כמה זמן : Batman : Year One - הקלאסיקה של פראנק מילר, על תחילת הקריירה של באטמן. מתואר פה בעיקר על ג'ים גורדון (וקצת חבל שכך) והתמנותו למפקח המשטרה, ותגובות התושבים והמשטרה בגותהאם לעטלף הענק והמאיים. The Ultimates ההרצה של מילר והיטץ' - ההעברה של "הנוקמים" (כי לעברת זה כיף) לליין האולטימייט הייתה נהדרת. לא שמרו כאן על ההמשכיות, כך שזה משעמם לקרואים הותיקים, אלא פשוט ניסו לספר סיפור טוב מההתחלה עם השארת מאפייני הדמויות האהובות. הרבה אקשן ופיצוצים, כרגיל למארק מילר, אבל זה לא לוקח את עצמו ברצינות יתרה או מנסה לספר במקביל גם סיפור רומנטי, וטוב שכך. Fables - הסדרה המפורסמת של ורטיגו על האגדות. בה איש משם, כרגע מכונה ה-Adversery, בנה לו צבאות וגירש את הדמויות מעולם האגדות. כרגע הם חיים ב"ניו יורק", ומתמודדים עם הגירוש. הספר עוקב בעיקר אחר שלגיה, הזאב, ג'ק, בלובירד, רוס רד ועוד. EX MACHINA - סיפור פוליטי/חקירות מעולה מבית היוצר של BKV. מספר על מיטצ'ל (או משהו אחר, תקנו אותי), שבעברו היה גיבור על בעל היכולת המוזרה במיוחד (אפילו הכוחות-על בסיפור זה מקוריים) לשלוט על מכונות, ונקרא THE GREAT MACHINE, וכיום נשיא ארה"ב. אך עברו ממשיך לרדוף אותו, ובנוסף לבעיות הפוליטיות שלו הוא צריך להתמודד גם עם כוחות העל שלו ועם העובדה שקיומן מודע לציבור הרב. SUPERMAN : SECRET IDENTITY - מה אם סופרמן היה בעולם שלנו? רעיון שקרט ביוזיק, כותב המיני-סדרה, שאב מחוברת ישנה של החברה. כל חוברת במיני הזו מתמקדת בשלב אחר בחייו של סופרמן, ומראכה לנו בצורה הכי ריאליסטית שאפשר את סופרמן של עולמנו. Runaways - קבוצת גיבורי העל מהתקופה האחרונה (וזה מאוד נדיר בימינו, רוב הקבוצות האלה לא מגיעות מעבר לחוברת שישית), שיצר בריאן ק. ווהאן (גם ex machina ו-y the last man), על ילדים שמגלים שההורים שלהם הם סופר-וויליאנס. אחד מהקונספטים היותר מקוריים מהזמן האחרון. הרבה אקשן, הרבה כייף, והרבה התפתחות דמויות ודרמה.

למעלה