מעוניין להתנדב

BELEZA

New member
מעוניין להתנדב

שלום, שמי בועז ואני מדריך בשיטת גרינברג, אני ועוד כמה מדריכים מאזור ת"א מעוניינים לתרום שעות מזמננו כדי לעזור לאנשים מאזור הצפון להתמודד עם מצוקות נפשיות ע"י עבודה במגע ליצירת הרפיה ופירוק מתחים אשמח לדעת היכן אפשר ליזום פעילות כזו, האם יש אפשרות לעשות זאת בפארק שהקים גאידמק או אם יש כל מקום אחר בו ניתן לעשות זאת. מבחינתי אפשר גם לעשות סבב מקלטים בצפון אך הייתי רוצה שהעניין יתואם עם גורמים מוסמכים באזור ואותם אינני מכיר אודה על כל קישור רלבנטי, יום טוב לכולם

עץ ועצה

New member
יכול להתאים

לקייטנה במרכז הארץ שנפתחה במיוחד לילדי הצפון ומבוססת על מתנדבים ותרומות?

תמרי10

New member
עץ... אני אבוא שוב אם תבקשי../images/Emo24.gif

שולחת לך מסר אולי תרצי כבר מחר?!

עץ ועצה

New member
תודה

תוכלי לשלוח לי את הטלפון שלך במסר ואני אעביר, או להתקשר למתנ"ס 5351721 ולהגיד שקיבלת את הטלפון מיפעת.

ebpooh

New member
אשמח להתנדב

אשמח לסייע בהעברת סדנאות . מיומנת בעבודות שונות עם מפיות, שבלונות, איורים. כמו כן אפרת ביתי בת ה 10 תשמח לארגן משחקי חברה לקבוצות עד 20 ילדים. ( בעלת נסיון רב בנושא ) במידת הצורך אפשר לפנות ליבואני חומרי יצירה ( יש לי קשרים ( צרו קשר דייבי 03-6135525 050-8383222

עץ ועצה

New member
תודה לכל המציעים!

אני מעבירה את הטלפונים למי שאחראית על הקייטנה במתנ"ס. שנגע ימים טובים יותר במהירות...

realthing71

New member
שאלה

אני בבוסטון הרחוקה ויש לי 2 שאלות ? איך אני יכול לתרום כסף דרך האינטרנט או לשלוח חבילות מוכנות ?... אתה מכיר בבוסטון מטפלים או יותר טוב מטפלות בשיטת גרימברג ? זה מאוד חסר לי בתודה מראש מיקי

BELEZA

New member
מטפלים בבוסטון

אני לא חושב שיש אבל אני אברר, אני יודע שיש בניו יורק ואם תהיה מעוניין אני אשלח לך כתובת או טלפון לא הייתי מתנגד להיות עכשיו בבוסטון

אם אתה בבוסטון אז התקשר

אל "הבית הישראלי"..בזמנו היה בחסות הקונסוליה ו HEBREW COLLEGE

למעלה