מעוניין להתנדב

דניאל101

New member
מעוניין להתנדב

שלום אני בן 17 מהרצליה ואני מעוניין להתנדב במשמר האזרחי, קראתי את המאמרים בנושא של מתנדבים ונוער מתנדב, אבל לא מצוין בשום מקום מספרי טלפון וכתובות של הסניפים שלכם. אשמח לקבל עוד מידע. דניאל

ברוך הבא

אתה יכול להתקשר לתחנת המשטרה איפה שאתה גר בהרצליה הם יפנו אותך לבסיס איפה שאתה גר או שלהבדיל תלך לתחנה איפה שאתה גר

מתנדב

New member
אם ברצונך להתנדב....

עליך לגשת לתחנה הקרובה לביתך, ולמלאות שם טפסים... בהצלחה!

דניאל101

New member
../images/Emo26.gif

אני כבר הסתדרתי... אבל לפי דעתי אתם צריכים להוסיף למאמרים כתובות וטלפונים של התחנות באזורים השונים תודה דניאל

מתנדב

New member
דניאל אתה צודק....

ויש כאן גולשת שכנראה תכניס את זה כאן לפורום, ואני יציב את זה במאמרים...

epi

New member
בקשר לבקשה שלך

טלפונים של תחנות משטרה: (מה שמצאתי) תחנת אשדוד- 08/8547744 תחנת קרית מלאכי-08/8608444 תחנת אשקלון-08/6771490 תחנת אילת- 08/6362444 מרחב דן- 03/6104444 תחנת מסובים-03/5384444 מרחב איילון- 03/5027911 תחנת גלילות-09/9704444 תחנת חדרה- 04/6327444 תחנת נתניה-09/8604444 תחנת טייבה-09/7612444 תחנת כפר סבא-09/7473555 תחנת ראש העין-03/9004444 תחנת פתח תקווה-03/9393444 תחנת ראשון לציון-03/9689444 תחנת רמלה-08/9279444 תחנת לוד-08/9782444 תחנת מודיעין-08/9726444 תחנת רחובות-08/9371444

epi

New member
מורעלת אני תמיד...

הייתי ותמיד אשאר. קצת קהש לא להיות אחרי 6 שנים במשמר האזרחי ומתוכם שנה וחודשים במשטרה בצבא

את צודקת

אני יכול להעיד לזה באופן אישי-היתה לי תקופה טובה ונהדת במשא"ז לאחר מה שהיה (המבין יבין) זה קצת קשה אבל אני ממשיך הלאה. תראי זה לא מסתכם שאני בא לעשות פעילות 4 שעות והולך ובזה זה מסתכם כל העניין.. אצלי הייתי בא מגיע נותן תפעילות שלי יותר ממה שהיה מצופה כמתנדב רגיל הייתי נותן את זה בחום ובאהבה ומכל הלב.. אצלנו החברים בבסיס היו מאוחדים אחד תומך בשני כמו מישפחה -שאחד היה זקוק למשו נתנו לו את זה בכיף-ככה זה היה צריך להיות אצלנו- המפקד היה יותר ממפקד- כמו אח גדול בשבילנו שאיחד את הבסיס- למרות כל מה שהיה בנינו סגרנו את זה בצורה הטובה ביותר! אפרת אם את זוכרת נכנסתי לארכיון של הפורום ראיתי את כל מה שכתבתנו אז אני את איציק לוי -רועי-ב- ושאר החבר'ה-עוד לפני ששלום הגיע להיות מנהל עזרנו לשי להקים תפורום הזה כל אחד פה נתן מהידע האישי שלו וברמה שהוא יודע- בצורה הטובה ביותר.. זההיה בכיף זה היה להעביר תזמן וגם לקבל חבר'ה חדשים ולהכוון אותם למקומות למרחבים שהם היו גרים -היינו נותנים להם עצות וגם יום אנחנו נותנים להם עיצות מה ואיך . הפורום שלנו לאט לאט התקדם ואני עוד מעט כבר כמה שנים כותב בו ונהנה מכל רגע. אם את שמת לב שאמרתי שאני מפסיק לכתוב בפורום -אני לא יכול בלי לכתוב בפורום הזה אני קורא פה ונהנה ומגיב-וזה עושה לי טוב על הלב לעזור לאנשים באמת זקוקים לעזרה אני גם ימשיך לכתוב מחו"ל לפה לארץ אני לא יעלם לכם שדרך אגב אנחנו חייבים לארגן מפגש חברים לייבים סוף סוף נראה מי עוד מאחרי המסכים!! שיהיה לילה טוב ושקט ממני רועי

epi

New member
לרועירו

באמת היה כיף פה בהתחלה שבקושי היה כאן משהו ואנחנו הרמנו את הכל ואז קצת נהייה בלאגן (אם אתה זוכר למה אני מתכוונת) אבל גם שנעלמתי מפה הייתי נכנסת כל יום לראות מה קורה כאן. ולך אני צריכה להגיד תודה ענקית ששכנעת אותם שאני יחזור. ובקשר לפגישה של הפורום אני אישית ניסיתי לארגן כבר כמה וכמה פעמים וזה ממש לא הצליח אולי מישהו אחר יצליח לעשות פה משהו...ובכיף אני יבוא ונראה לי שגם כמה אחרים יבואו בכיף

or_k

New member
אני יוסיף

תחנת באר שבע - 08/6462744/5 אק"מ תב"ש - 08/6280889 אני ינסה במשך היום למצוא ספר טלפונים של תחנות מרחב הנגב או מחוז דרום ולהוסיף

or_k

New member
משרדי האק"מ בתחנות מרחב הנגב

אופקים: כתובת: הרצל 1, אופקים טלפון: 08/9928212 באר שבע: כתובת: האבות 63, באר-שבע טלפון: 08/6280889 ערד: כתובת: יהודה 45, ערד טלפון: 08/9950544 דימונה: כתובת: הרצל 49, דימונה טלפון: 08/6543405 עיירות: כתובת: צומת שוקת, כביש 31, כביש 60 טלפון: 08/6292430 נתיבות: כתובת: מלכי ישראל 1, נתיבות טלפון: 08/9937405

לא מיה- כל מה שצריך לעשות

להגיע לתחנת ראשון לציון- והגיע איפה שהחצר האחורית ולהירשם למשא"ז את תהיי צרכה לעבור מטווח בנשק קרבין(יחסית נשק ישן אבל ממש אמין) בגיל שלך אם אני לא טועה תהיי במפקדת הנוער-או שאת ייכולה לבחור בסיס שאת רוצה להיות בו- שקרוב לבית שלך. כל מה שמתנדב רגיל עושה את יכולה לעשות אלה שבעניין הסמכויות רשום לך בלינק למטה. במשא"ז יש כמה דברים 1- קלאסי-> סיורים רגליים -בדיקות אטובוסים- אבטחות אירועים למשל אצלנו בעיר שלנו זה חגיגות היין ויום העצמאות ושאר האירועים החשובים המשך>אבטחת טיולים-שבאבטחת טיולים את לא מקבלת על זה כסף אלה בהתנדבות יצא לי לאבטח טיול מיה מילה שלי ממש נהנתי בו- מטווחים וכדומה ... 2- יחידות היח"מ יח"מ=יחידות מיוחדות- זאת אומרת מתנדבים אם מדים כחולים כשל שוטר רגיל.. את בגיל יותר מאוחר אם תעברי את המתמי"ד(מתנדב אם מדים) את יכולה להשתלב לניידות סיור או תנועה. 3- ית"מ=יחידה תנועה מתנדבת-זאת יחידה שגר בשלב של גיל מאוחר יותר את יכולה לעבור את זה אחרי העשיית הקורס. עיצה שלי אם את הולכת למשא"ז-תתמקדי בדברים החשובעם התחלתיים כלומר סיורים על ניידות רגלי בדיקת אוטובוסים ומנהלה- אני אישית עבדתי ולמדתי את זה .. שככה זה עזר לי בעתיד כמתנדב.. אני תמיד אשמח לענות פה על השאלות שלך תרגישי חופי תמיד לשאול או פה או בICQ לילה טוב רועי

דניאל101

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif

יצרתי קשר עם התחנה ליד הבית שלי... ואני צריך להפגש עפ מפקד התחנה בהמשך היום! תודה רבה לכולם דניאל

למעלה