מעוניין להתייעץ

Mr Blue Sky1

New member
מעוניין להתייעץ

שלום רב. אני וחברתי נמצאים יחד כבר חצי שנה, ואנחנו מקיימים יחסי מין מזה כחודשיים. אני מרגיש שאני לא נהנה מספיק מהסקס, וחושש שאולי יש מקום לבצע את הדברים אחרת. אנחנו מתחילים את המשחק המקדים כששנינו עם בגדים, ובהדרגה מתחילים להוריד.אני יורד לה כדי שתהיה רטובה. אחת הבעיות המרכזיות היא, שחברתי מאוד חוששת לגרום לי להיות מגורה, מכיוון שהיא חוששת שאגמור לפני החדירה (מה שגם אני לא מעוניין שיקרה). נוצר מצב שאני מגרה את עצמי ע"י כך שאני מנשק, מלטף וכו', אבל היא שוכבת מתחתיי ומאוד חוששת לגרות אותי (כולל לרדת לי). חשוב לי לציין שאין לי בעיה להגיע לזקפה, וגם לא להלביש קונדום, אבל ברור שאהנה יותר אם גם היא תגרה אותי. בעיה שיותר מפריעה לי (וגם לה) היא שלעתים אני מתקשה להחדיר, וזאת על אף שהפין שלי זקוף וחברתי מכוונת אותי לאן עליי להחדיר. ואם כבר הצלחתי להחדיר, הוא עלול לצאת מהר מאוד, לפני שאני גומר. שנינו רוצים להרגיש את הגמירה בעת החדירה, אבל נוצר מצב שאחרי החדירה אני לא יכול לזוז, אחרת הפין ייצא מהנרתיק. לכן, אני אשמח לקבל עצות בנוגע ל: 1.איך חברתי יכולה לגרות אותי מבלי שאגיע למצב של שפיכה מוקדמת ?(אני נהנה לגרות אותה, אבל חשוב גם לי להרגיש מגורה). 2.מה יכול להקל על החדירה ? האם ברגע שאפסיק להשתמש בקונדום יהיה לי קל יותר להחדיר ? 3.מה כדאי לעשות בשביל לגמור בעת החדירה ? זו התוצאה שאנו רוצים להגיע אליה, אבל הבעיה כפי שציינתי היא שאם אני מנסה להיות מגורה בזמן החדירה, הפין יוצא מהנרתיק. חשוב לי מאוד לקבל עזרה בנושא מכיוון שאני סבור בדומה להרבה אנשים, שקשר שאין בו סקס טוב אינו יכול להצליח לאורך זמן. תודה רבה על העזרה :)

למעלה