מעוניין להקים משפחה עם לסבית דתיה

מעוניין להקים משפחה עם לסבית דתיה

שבוע טוב!

אני מודע לכך שמדובר בפורום של הומואים דתיים ושאין כאן, ככל הנראה, בנות, אבל אם במקרה יש אחת כזו כאן, אז... :)

אני בחור דתי (סרוג) בן 33, הומו, אקדמאי, במקור חוצניק, מעוניין להכיר בחורה לסבית דתיה, למטרה של הקמת משפחה ביחד.
מצד אחד, אני מאמין במוסד הנישואין הקונבציונאלי, אך מצד אחר אינני רוצה לבסס משפחה על שקר. אינני רוצה לרמות את אשתי בכך שאסתיר לה את נטייתי המינית.
אני מאמין שקשר שיהיה מובסס על אמון הדדי וכבוד הדדיים, על ידידות אמיתית ועל ערכים משותפים- הוא קשר שיש לו סיכויים טובים להצליח ולהוביל להקמת בית נאמן בישראל.
אין לי הרבה אשליות באשר לסיכוי ההיענות למודעה זו כאן, אך אני מנסה בכל מקרה (מי שלא מנסה...)

datibalev

New member
בהצלחה

datibalev

New member
איך הכרתם

דווקא בזמן האחרון (אני הצטרפתי לא מזמן, אז אני לא יודע מה מה היה לפני זה) ראיתי הרבה דיבורים סביב הנושא הזה. האם ייתכן להתחתן עם הנטיה? האם לספר? האם אפשר להתאהב למרות חוסר בחשק המיני?

והשאלה של הכותרת מעניינת אותי. כי אני בעצמי מתלבט איך להכיר מישהי לחיות איתה את חיי

זה פתרון קל בעיניי.

הרי להתאהב ולהימשך לאישה רגילה לא אצליח לצערי. ובטוח של ארצה להקים משפחה על שקרים. אני שונא את זה.
לכן לדעתי האופציה של הקמת משפחה עם בחורה דתיה לסבית היא הדבר הכי חשוב לי. כי לפחות לא נצטרך לשקר אחד לשני...

למעלה