מעוניין להכריז:

RAmitos

New member
מעוניין להכריז:

על קטע חדש: http://stage.co.il/Stories/485344 עשיתי אותו האמת בלוג'יק.. אבל כמעט רק עם VSTים.. ואלה הם האינסטורמנטס: תופים: DFH בתוספת קומפרסור וריברב בס,קלידים: Edirol super quartet אותה תוספת, קצת אי-קיו על הבס כינורות: Edirol orchastrel ללא תוספות. גיטרה ממודול XV5050 תגידו מה אתם חושבים

מממ

קודם כל הגיטרה לא נשמעת אמיתית, ולא משנה מה תעשה. אני משתמש ב2020, אותם סאונדים - לא משהו, אבל!! אני הייתי מציע לך להחליף את הליין של הגיטרה באחד מהסאונדים הסינטים שלו ועוד ב5050 יש יותר סואנדים.. בקשר ליצירה עצמה מאוד אהבתי.. בעיקרון הקלידים והתופים לא נשמעים ממש אמינים - אבל אין לך ממש מה לעשות עם זה כי עם הווי אס טיים שברשותך.. רציתי לשאול בקשר לxv 5050, אתה אוהב להשתמש בו? לדעתי זה מאוד לא נוך להשתמש במודול חיצוני בעיקר בגלל העובדה שאם אתה עובד עם פרפורמנס על כמה ערוצים, אתה צריך אחרי זה לשבת ולהקליט כל ערוץ נפרד לאדיו טראק נפרד.. וזה מעצבן!.. אולי יש איזו דרך אחרת? אולי יש ב5050 מספר יציאות?? לי יש את ה2020... - לא משו

RAmitos

New member
אתה יודע שמלאא אנשים לא מאמינים שזה

לא אמיתי?.. אני לא אוהב להשתמש כל כך במודול הזה.. קניתי אותו בעיקר להופעות וכאלה, אין לו יותר יציאות. אבל מה הבעיה להקליט כל ערוץ בנפרד? הרי אתה מקליט כל כלי בנפרד לא?

לא מה פתאום

זה בכלל סיוט - מה אתה מקליט כל כלי שאתה רוצה, מעביר אותו לאדיו ואז מתכנט את המודול מחדש, לכלי חדש!? - טעות! :) אם ב2020 יש אפשרות להשתמש ב16 ערוצים ביחד שינגנו כלים שונים, אז בטח שב5050 גם.. תבדוק את זה , זה לא אמור להיות מסובך. וזה עדיין לא נשמע אמין אין מה לעשות..

HeavenlyB

New member
?

אני בטוח שהכוונה שלו לא הייתה שהוא משתמש רק בערוץ מידי אחד כל פעם. אלא בגמר העיבוד, מקליטים כל כלי וכלי בנפרד למחשב כדי שזה יישאר בערוצים נפרדים. הגיטרה נשמעת יחסית טוב. אף אחד לא מנסה לחפש בציציות כשהוא שומע מוסיקה, לכן הסאונד הזה בהחלט יכול לעבור. גם הפסנתר וגם התופים.

RAmitos

New member
עכשיו הבנתי אותך

אני לא מקליט לאודיו- חס ושלום בשביל זה יש לך את הפרפורמנס, יש לך שם 16 ערוצים לשים איזה כלי שאתה רוצה. הבעיה שם שיש כלים שמגיעים בלי האפקטים וזה סיפור.. למשל הגיטרה החשמלית הזאת לא יכולה לבוא בפרפורמנס. ויש אפשרות של אוטומציות בשביל מיקס וכאלה.. לאודיו אני מקליט רק בסוף בסוף, ולא כל ערוץ בנפרד..

ואוו איזה מבאס

ככה זה גם בדיוק אצלי ובגלל זה אני שונא להשתמש בו.. הייתי בטוח שב5050 יש איזה שיפור.. מוזר ואני עדיין עומד על כך שהתופים והפסנתר לא מספיק אמינים! - שזה מפריע אתה יכול להגיע לתוצאות יותר טובות אם עוד קצת תעבוד על הסאונד.. מנסיון...

RAmitos

New member
בסופו של דבר זה באמת לא אמיתי.

אין לי מושג מה עוד צריך לשים, תאמין לי.... יש לך איזה רעיון? ובקשר למודול- הייתי בטוח שזה סתם בגלל שלא התעמקתי באיך להשתמש בו. בטוח אפשר לסדר את זה, נראה מוזר מאוד שלא... כל הקטע של רוב הסאונדים שם זה האפקטים ששמים להם

זה לא עניין של להוסיף

פשוט הווי אס טיים האלה לדעתי הורסים.. וdrum kit from hell הוא בכלל מעפן אני לא יודע מה עשו ממנו כלכך טוב..

RAmitos

New member
מה?? אני חולה עליו!

אני חושב שהוא נשמע מצוין.. אולי התרגלת אליו כבר.. במה אתה משתמש?

למעלה