מעוניין להיתנדב

soony1989

New member
מעוניין להיתנדב

שלום אני בן 18 מחדרה ומעוניין להיתנדב למשא"ז אבל יש לי בעייה קטנה בגיל 15 נחקרתי במשטרה על נזקים שלא ביצעתי נחקרתי כי היתי באיזור האם אני יכול להיתנדב? אין לי רישום פלילי וכאלה אף פעם לא קיבלתי תביעה פלילית או אזרחית אני רק נחקרתי בידי קצין נוער האם אדם עם "כתם" כמוני יכול להיתנדב?

UTM

New member
תלוי מה התגלה בחקירה

אם הצלחת לשכנע את החוקר שאתה במקרה עברת במקום, ואין לך שום קשר לארוע, לא צריכה להיות בעיה. עצם קיום החקירה אינה בעייתית. אם החוקר חשד שיש לך יד בנזק אבל לא הצליח למצוא הוכחות, יש רישום וזה יכול להיות בעייתי. הכי טוב לגשת לתחנת משטרה, למלא טפסים, ואז המפקדים במקום יבצעו את הבדיקה הרגילה. מקסימום תקבל תשובה שלילית - כסף לא יקחו ממך...

soony1989

New member
שלחו אותי לקצינת מבחן

והקצינת מבחן ראתה שאין טעם להעמיד אותי למשפט תודה רבה לך שירן על העזרה ובהצלחה גם לך

שירןן21

New member
אז קצין החקירות

לא הגיש נגדך כתב אישום אלא העדיף קודם לראות מה שירותי המבחן אומרים עלייך , כניראה שכתבו עליך תזכיר חיובי ואז לא היה טעם להליך פלילי , תיק פלילי כן נפתח לך במשטרה אבל במליון אחוז הוא נסגר לך מה שלא סותר את ההתגייסות שלך למשא"ז, שוב בהצלחה.

שירןן21

New member
אם רק נחקרת

והיית קטין בזמנו ומאז לא קיבלת שום זימון למשפט , לאיבחון , או לקצין מבחן כזה או אחר, אזיי החליטו שלא לפתוח נגדך הליך פלילי בגלל שזאת עבירה קלה יחסית וקצין הנוער החליט לתת לך צ'אנס ולא להכתים אותך עם תיק פלילי בעוד אתה קטין.. בכל מקרה אם לא הודיעו לך פתיחת הליך פלילי כנגדך זה אומר בעצם שאין לך תיק פלילי - כלומר אתה "נקי" ולדעתי תוכל להתנדב במשא"ז , בהצלחה.

למעלה