מעוניין להדריך

amircx

New member
מעוניין להדריך

שלום, שמי אמיר. בן 18 מירושלים. אני מעוניין להדריך בתנועת נוער מכיוון שאיני הולך לצה"ל מטעמי בריאות (לא משהו שמפריע לי כ"כ) אני סיימתי י"ב. ואני מעוניין לקבל טלפון או משהו שאני יוכל לקבל פרטים על אופן ההדרכה אם יש דבר כזה בכלל.. אני חייב לציין שיש לי יכולת תקשורת בין אישית טובה ואני טיפוס מאוד חברתי ותורם לסביבה שלו. בתודה אמיר.

היי

אתה יכול להצטרף לגרעין של הנוע"ל ולהיות קמונר ולהדריך. אני חייבת לציין שיכול להיות שאתה יכול גם להצטרף לתנועות אחרות, אבל רק על התנועה הזאת אני יודעת שיש לה גם מסלול הדרכה לכאלה שעושים ש"ש.

La Gamba

New member
תלוי, לכל תנועת נוער יש את העקרונות

שלה. (חוץ מהצופים
) שלי לדוגמא תנועת נוער מסורתית, אבל יש לה גרעין נח"ל אשר דורש מן הסתם שירות צבאי. מה שמייחד אותה היא העובדה שהיא שומרת מסורת בפעיליות ובכל מפעליה. ביחד עם שאר ערכי הציונות, שיויון, פלורליזם (דגש חזק), אהבת הארץ, וכו'

driftwoodstav

New member
לך תיהיה קומונר!

למקרה שאתה לא יודע מה זה- זה אומר שאתה חי בקומונה, עם עוד קומונרים ואתה אחראי על מחנה/קן (תלוי באיזו תנועה...). ומה זה אומר? אתה עושה פעולות לבוגרת ו...אחראי על דברים! לא יודעת בדיוק בדיוק! סתיו

amircx

New member
נו.. אז איך? איפה הטלפון?

עם מי לדבר? תנו פרטים!!!!

סליחה???

"לכל תנועה יש את העקרונות שלה (חוץ מהצופים)" אתה לא חושב שזה קצת חוצפה? כאילו אולי אתה בא מתנועה אחרת וסבבה אבל אתה לא יכול לומר שלתנועת הצופים אין ערכים, עקרונות ואידיאולוגיה. כמו כמעט כל תנועה אחרת אנחנו מחנכים לשוויון בין בני אדם, לפלורליזם, אהבת הארץ כבוד הדדי וכו וכו. אז אנא ממך... תודה דניאל

אפרופו פלורליזם

לדעתי בתקופה אחרונה אין במדינתנו פלוריליזם וזה למה היא נראית כמו שהיא נראית.. אז אולי ננסה לארגן משהו משותף לכל תנועות הארץ, כדי לחזק את הפלורליזם והדגש שלכל אחד יש דעה שונה איך להגיע לאותה מטרה?

sichi

New member
אמיר

אני לא יודעת אם שמעת על המועצה הציונית לנוער. אבל אני יודעת שיש שם מסלול של רכזי סניפים. מדובר רק בגילאי תיכון. אם מעניין אותך משהו כזה. עם הרבה אחריות. לא רק פעולה פעם בשבוע. אלא לפתח קשר עם חניכים ולדאוג לסמינרים... וכ"ו... דומה לקומונר רק שלא גרים בקומונה... אם זה באמת מעניין אותך, ואתה בטוח שאתה מתאים, אני מוכנה לנסות לברר. אני אישית מדריכה בסניף ירושלים של המועצה. אם הרכזות לא מתאים לך. ואתה מדריך טוב, ויש לך ניסיון כל שהוא. אז אפשר אולי לסדר לך משהו, של להדריך כיתות ט' אצלינו בסניף, צריך לבדוק. רק תגיד מה אתה מחפש...

amircx

New member
הממ

ואללה נשמע מעניין... וגם אני בחור די כישרוני בהרבה תחומים וגם פטפטן לא קטן :)) יכול להיות שאני גם מכיר משם כמה חבר'ה בכל מקרה, תוכלי לברר לי איך מי ומה? הICQ שלי זה 8669159 ואם תרצי תפלא שלי תכתבי לי בהודעה... נדבר על זה. צ'או אמיר ותודהההההההההההההההההה

למעלה