מעוניין בתגובה

מעוניין בתגובה

שלום לכולם, שמי עידן ואני בן 32 נשוי שכבר שנים רבות מעוניין ללא הצלחה להיכנס לעולם ה BDSM עוד לפני נשואי היה לי את הרצון העז לחוות מפגש של שליטה על שיפחה וגם להתנסות כנשלט. עד היום לא הצלחתי לעשות זאת - עם אישתי בטח שלא - אני מעוניין להשאיר את זה כפנטזיה כמוסה שלי. שאלתי היא איפה אפשר להכיר שיפחה להתנסות כזו, אף פעם לא ראיתי מודעה של שיפחה בתשלום (בניגוד למלכות בתשלום) . שאלה נוספת - האם כדאי ללכת למלכה בתשלום ? אני לא רוצה שהחוויה שלי תהיה עם מלכה שעושה את זה בשביל כסף הייתי ממש רוצה להיות משועובד למלכה שרוצה בזה. לכל תשובה כנה אודה

gidionline80

New member
תקרא

הרבה תצטרף לפורומים שמפגישים אנשים כמוך לאט לאט תכיר תתנסה תגבש אוריאנטציה מה מהנה לך סבלנות ואורך רוח

Master Stav

New member
BDSM בתשלום

ישנם מלכות בתשלום שחיות את הנושא נהנות ממנו ומתייחסות לכך בצורה מאד מקצועית לגבי שפחות בתשלום ....היה מקום אחד כחול עמוק.....אבל הוא היה יותר בית זונות מאשר השכרת שפחות בחו"ל יש מספר מקומות כך שאם אתה נוסע אוכל לנסות והמליץ לגבי כידאיות...זה אינדבידואלי .....

קודם כל תודה

לך על תגובתך העיניינית אני מנסה די הרבה להשיג פרטנרטית אך בין אם היא מלכה או בין אם היא שיפחה ברגע שהיא שומעת כי אני מתחלף די מהר היא מאבדת עיניין...ואם לא אז ברגע שאני מספר שאני נשוי (אני לא מעוניין לשקר ) מלכה בתשלום נראית לי אופציה נחמדה אך למרות מה שאמרת יש גםהרבה חובבניות בתחום וכאלו שרק רוצות כסף ואני לא רוצה שהפעם הראשונה שלי תזכר כדבר לא מיוחד....(אני נשמע כמו בת 16 ). או כדבר חד פעמי .. אני רוצה לדעת השמלכה גם מתייחסת אלי כמו לרכוש שלה ובאמת דואגת לי ככה.

אל תצחיק אותי, אתה כולה בן 32

על איזה שנים רבות את המדבר ? והכי טוב אם אתה נשוי שנים רבות אז תספר לאישתך ותישמו בבית את ה"שיגעונות"

נכון

אני אומנם בן 32 אבל מאז שאני זוכר את עצמי רציתי להיות חלק מהעולם הזה... הרבה פעמים ניסיתי להדחיק את זה ולנסות ולשכנע את עצמי שעדיפים לי חיים ונילים רגילים אך כל פעם זה צץ לי מחדש... עם אישתי אין סיכוי. נסתי לדבר איתה בעקיפין והיא ממש הייתה נגד מה גם שאני לא חושב שאני רוצה בזה כחלק מחיי היום יום שלי. זו מעין פנטזיה שאליה אוכל לברוח פעם פעמיים בשבוע

אייבורי

New member
כמה שאלות הרחבה

למה לא הצלחת להכנס לעולם הבדס"מ ? הידעת כי למצוא שותפה בדס"מית לסקס היא משימה קשה יותר מלמצוא זיון רגיל ? מדוע לא לשתף את זוגתך ?

ידעתי

לא הצלחתי להיכנס לעולם כי לא מצאתי פרטנרים מתאימים אישתי ממש לא בקטע ואפילו אם היא רואה דברים כאלו בטלביזיה היא נרתעת וכן אני יודע מניסיון שלמצוא שיפחה ראויה קשה יותר מאשר למצוא פרטנרית לסקס

למעלה