מה אני אגיד לך
נעליים צריכים להיות הדבר הראשון שאותו התחנה צריכה לספק כי זה המינימום של המינימום בבטיחות אישית, צופה אש לא ייצא לאירוע בנעלי ספורט, זה סיכון מיותר, תאר לעצמך מפסק של הולמטרו נופל לבנאדם על הרגל, עם נעל ספורט הרגל מתרסקת, נעל עבודה בהחלט תגן על הרגל ברמה מסויימת במקרה של נפילת חפצים כבדים. לגבי מעילי תקיפה וקסדות לדעתי זה מותרות לצופי אש, אף צופה אש בן 15 לא נכנס לבית בוער שהוא צריך קסדה ומעיל תקיפה, מעבר לייצוגיות אין בזה שום תרומה לדעתי ומספיק לתת אפודות זוהרות. אני אגיד לך שבבע הדבר הראשון שדאגו לי זה נעלים כי זה מינימום שיכול להיות מעילי תקיפה וקסדות לא היו לנו עד אחרי שנתיים וחצי שנכנסתי לתחנה, קסדה כמו של הכבאים הייתה פנטזיה עד לפני כמה חודשים, הייתה לנו קסדה אחת, 2 מעילים ואפודה זוהרת אחת אני חושב שזה מספיק, במקרים חריגים צופה אש יכול לקחת קסדה מתיק של כבאי שלא נמצא במשמרת בתנאי שהוא ידאג להחזיר אותה בסוף השימוש, אני לא רואה בזה שום בעיה אבל זה כבר עניין שבין הצופים לכבאים כפפות עבודה אני מקבל באופן חופשי כשצריך כי זה גם כן מינימום של המינימום בציוד בטיחות אישי. עם רותם לקנות נעלים או זוג מדים זה לא כמו לקנות מעיל תקיפה וקסדה, אחרי הכל אף אחד לא אומר לך לקנות haix ב600 שקל, אפשר לקנות נעלי עבודה גם ב200 שקל, אבל לקנות מעיל תקיפה ב200$?! לקנות קסדה ב150$?! זה טמטום!