מעוניין בפרטים.

AnarchistPhilosopher

Well-known member
מעוניין בפרטים.

מקווה שתעזרו לי להגיע להחלטה סופית בענייני הלימודים האקדמיים, קבלו כמה שאלות שאני מקווה שתחזרו אלי אם קצת תשובות: 1. השילוב של כלכלה כראשי וסטטיסטיקה כמשני האם הוא טוב? מה הוא יתן לי שם בחוץ כשאחפש עבודה. איזה סוגי עבודה אפשר לקבל/להשיג מי שיש לו תואר כזה? 2. מה עדיף ללמוד כלכלה וחשבונאות ברופין או כלכלה מורחב- עיוני בבר אילן? 3. מה ההבדל מבחינת קורסים, ובכלל מה השוני בין כלכלה מורחב- עיוני לבין כלכלה - מנהל עסקים?

פרטים

מקווה שתעזרו לי להגיע להחלטה סופית בענייני הלימודים האקדמיים, קבלו כמה שאלות שאני מקווה שתחזרו אלי אם קצת תשובות: 1. השילוב של כלכלה כראשי וסטטיסטיקה כמשני האם הוא טוב? מה הוא יתן לי שם בחוץ כשאחפש עבודה. איזה סוגי עבודה אפשר לקבל/להשיג מי שיש לו תואר כזה? הוא מאפשר לך להציג מועמדות הן לתפקידי כלכלן והן לתפקידי סטטיסטיקאי. הוא הופך אותך למועמד ראוי לתפקידים בהם נדרש שילוב ידע- למשל מחלקת המחקר של בנק ישראל. 2. מה עדיף ללמוד כלכלה וחשבונאות ברופין או כלכלה מורחב- עיוני בבר אילן? בוגרי כלכלה-חשבונאות מבוקשים יותר. איני מביע דעה על מוסדות לימוד. 3. מה ההבדל מבחינת קורסים, ובכלל מה השוני בין כלכלה מורחב- עיוני לבין כלכלה - מנהל עסקים? כל תלמיד במדעי הרוח והחברה לומד בהיקף של כ-24 שעות בשבוע לאורך כל שלוש השנים של התואר הראשון. הבוחר במסלול דו-חוגי לומד כ-12 שעות בשבוע מכל חוג וביחד 24. הבוחר במסלול חד-חוגי לומד כ-16 שעות מהחוג ומשלים עוד 8 שעות בשבוע בקורסים כלליים (שאינם מחוגו) מתוך מבחר המוצע לו, וביחד שוב 24. כך יוצא שמי שלמד במסלול חד חוגי יוצא עם מטען ידע גדול יותר אבל בתחום אחד.

למעלה