מעוניין בהמלצה

yulevi

New member
מעוניין בהמלצה

לאתר עם תוכניות לבניית מתקן לתאטרון בובות תחילה אציג את עצמי שמי יהודה ואני מנהל את פורום נגרות ואומנויות בעץ,בימים אלה אנו נערכים לפרוייקט מפנייה שהגיעה אלינו ממקלט לילדים בסיכון. חברי הפורום נענו לבקשה והפרוייקט יצא לדרך בין יתר הרעיונות שחברים העלו יש רעיון לבניית תאטרון בובות,אני מתכנן לקחת זאת על עצמי ,הבנייה תעשה מלוחות לביד סנדביץ אשמח להכוונה למקורות עם תוכניות וגם רעיונות שהדבר יהיה פרקטי ונייד

ברוך הבא וכל הכבוד על ההרתמות

לאיזה בובות הפרגוד מיועד? אם הוא מיועד לבובות כפפה- פרגוד עמידה- הפרגוד צריך להיות בגובה כזה שהילדים יוכלו להרים את הבובות כלפי מעלה (את כפות הידיים) ושהפרגוד יעבור את גובה הראש שלהם, כלומר עד מטר מקדימה. אם זה פרגוד ששמים על שולחן אז בגובה של 50 ס"מ בערך ורוחב 80 ס"מ. אתה יכול לראות באתר הבא דוגמאות לפרגוד ולהתרשם ממידות. http://www.nextag.com/puppet-theater/compare-html בהצלחה.

yulevi

New member

הי יהודה

מה שלומך? שמח שפנית אלינו לאחר שאני יצרתי איתך בעבר מספר פעמים בבקשה לשת"פ בין הפורומים ותמיד נענית בשמחה וברצון ואני מקווה שהפעם נוכל אנחנו לסייע לך במעט. כידוע לך ישנם סוגים שונים של במות תיאטרון בובות בהתאם לסוג הבובות ( מריונטות, בובות מקל, בובות שולחן, בובות כפפה ) וגם לכל סוג ישנם מספר גירסאות. אני מצרף לך תמונה ובהודעה הבאה גם הוראות כלליות לבניית במה של תיאטרון גלעד של דקלה וצביקה זר

והנה עוד משהו...

אומנם המבנה עשוי מחומרים אחרים אבל תוכלו ליישם אותו גם בעץ וגם סתם כדי שייתן לכם עוד כיוונים ואולי יעזור בחשיבה ובפיתוח הרעיון. אם תרצה עזרה ורעיונות נוספים - אנחנו פה בשבילך
שיהיה בהצלחה ואל תשכח לעדכן אותנו בהתפתחויות ובתוצאה

yulevi

New member
דודי

יש לי מספר כיוונים ומכם אני מקבל חיזוקים תודה גם לצביקה שהזמין אותי להתקשר. רציתי לזרוק כפפה אם זה אפשרי לשת"פ,במידה וישנם בובאים[אאל"ט ] שמוכנים להכין בובות לסיפור מסוים,במקרה כזה יהיה שת"פ שקבוצת ילדים שלא שפר גורלם יהיו מאושרים

אין בעד מה, זה בשמחה ומכל הלב

אתה מתכוון לצביקה זר???
אני מרים את הכפפה שלך ומבטיח להעלות הודעה ולבקש מחברי\ות הפורום שמעצבים ובונים בובות ( לא כולנו כאן בובנאים שמכינים בעצמם בובות, אני למשל לא ועוסק בהפעלה, כתיבה ובימוי ) להירתם למשימה, אם כל אחד יכין בובה או אפילו שתיים מטוב ליבו אז יהיו מספיק בובות לסיפור אחד ואולי אפילו שניים. אני אשלח לך מסר אישי בסוף\תחילת השבוע כדי שאקבל כמה שיותר פרטים שיוכלו לעזור לנו ליצור את הדברים המתאימים והנכונים לשם כך! מלבד זאת, מאחר ואינני יכול לתרום בנושא הכנת בובות, אני מנדב את עצמי להסביר, ללמד ולעבוד עם הילדים במפגש הראשון שלהם עם הבובות. שיהיה לך סוף שבוע נפלא, שבת שלום ושתמיד נוכל לעשות שת"פים שיגרמו שמחה ואושר

yulevi

New member
חברים

הרעיון הוא כזה,אני בונה את הקונסטרוקציה של פרגוד\ מסך,הכוונה שהילדים יפעילו זאת כמשחק, ומנגד העובדות הסוציאליות תשתמשנה בזה על מנת לשוחח\לדובב\לחקור עם הילדים תוך כדי הפעלה. מאחר ואינני בקיא בתחום הבובות,אשמח מאוד לפתח את הכיוון בעצות מכם והכוונה ברגע שאסיים את התאטרון אעלה תמונות חברת הפורום עדנה תתפור את המסך מבד

למעלה