מעוניין בדתייה

מעוניין בדתייה

מעוניין בדתייה... כן, דתייה, ואפילו חרדית. אני מה שנקרא "חוזר בתשובה" ומעוניין להקים בית דתי תורני, עם הרבה חום אהבה ורוחניות. אז אולי את פה? אשה, אינטיליגנטית רגישה, שרוצה לממש אהבה והתמסרות עד לאין קץ.... כאשה, כנשלטת, כצייתנית, לאהוב ולהקים משפחה. אולי את כאן? כמוני נרגשת מהעוצמה של האינטימיות האפשרית. זה לא אמור לגלוש לאספקטים פיזיים קיצוניים, אלא לחיבור ושליטה מנטלית. חיבור של צמיחה אישית משותפת, תמיכה והתחזקות גם ובעיקר של החיים הדתיים ומשמעותם. בברכה,

נו...התגובות לא בוששו לבוא

חן חן לכל הסנאיות ויעלות החן אכן מה נאוו על ההרים רגלי האילות...
תודה אהה..... סוד כמוס וכו'....לא לספר לאפאחד....

מעוניין - זה במיוחד בשבילך

"ריבונו של עולם" האווירה הייתה מושלמת, חדר מקסים ומרוחק מהעיר הסואנת.....שקט נפלא הוא שוכב על הגב, מרכיב את משקפיו שוב כדי לראות מה אני מעוללת לגופו ונהנה מכל ליקוק, מכל מגע של הלשון החמה והרטובה שלי.........מסתכל עליי הנאה גלויה מתמסר לפי ולשוני. הלשון שלי מטיילת על ביטנו וירכיו וידיי מלטפות את חזהו כשלפתע הרגשנו מעין רעידת אדמה קטנה, לא הייתי בטוחה מה היה הרעש הזה אבל אחרי שניונת של ריכוז ומבטים של שנינו אחד בשנייה קלטנו שנינו שזה מהחדר הסמוך. המיטה של החבר´ה מהחדר הסמוך כמעט חדרה את קירות החדר שלנו תוך קולות חריקה רמים ובנוסף שמענו אנחות רמות של הגבר, גניחות הנאה שלו והרבה "אההההההההה" התחלתי לצחוק מסתכלת עליו .......הוא מחייך ומבין בתוך תוכו שאם הוא לא גורם לי להפסיק לצחוק זה ימשך כל היום (כזו אני, צחקנית איומה) והוא שרצה כל כך להמשיך.........שאמשיך לענג אותו, רצה לשמור על המומנטום שכמעט חמק מידיו, קם והחליט להפעיל את מכשיר הרדיו שהיה שם, במהירות שיא חיפש על הסקאלה תחנה ללא דיבורים ועם הרבה מוסיקה שתסווה את הקולות מהחדר הסמוך, מצא תחנה שנשמעה לו מתאימה לאווירה וחזר אליי למיטה. שוב, לשוני מטיילת עליו, פי נפגש לנשיקה ארוכה עם שפתיו החמות ונראה היה כי האווירה חזרה להיות סקסית. אחרי דקות ארוכות של שפתיים חמות החלטתי לשוב ולענג את גופו עם לשוני, התחלתי במורד חזהו והמשכתי לכיוון איברו הזקור כששמעתי מהרדיו את קול הקריין\מטיף צועק עלינו כאילו יש לו מצלמה נסתרת בחדר "ריבונווווווווווו של עוווווווולם" ! ניתקתי את שפתיי מגופו הבוער והסתכלתי עליו במבט מבוהל והוא.........פשוט התעלף מצחוק.......כל הגוף שלו רעד ואני הצטרפתי בקולי קולות......... הבחור מצא לנו תחנה בסקאלה - תחנה חרדית למהדרין. "אני רוצה לדעת איפה הוא מחביא את המצלמה" הוא אומר לי ושנינו צוחקים בקולי קולות. בדרך הביתה הוא מתקשר אליי ואומר "ריבונוווווווו של עוווווווולם"! ושוב שנינו צוחקים.

אסתי69

New member
חולהההההההההההההה

עליך מתה עליך אוהבת אותך בחיאת בואי מחר נעשה קידוש עם נריסתי }}}}}}}}}}}{{{{{{{{{{{{{{{{ <אסתי שמנסה לנשום מתוך הצחוק>

אייבורי

New member
שניהההההההה הולך

וכבר מתחילה פה מנחה. טוב את מי מקריבים. תעלה ותבוא יעלת החן כן יהי רצון

אסתי69

New member
אייב בייב

אני לא אמרתי לך כבר שמפריעים לך שם? תגיד להם אתה עסוק ומתעסק!

Z o d i a c

New member
זה בטח רק אני...

אבל מעצם חיבור המילים "דת" ביחד עם "אישה צייתנית ונשלטת" זה לא אותו הדבר בעצם?!

דיי מסכימה.. למרות ש..

יש לי כמה חברות חוזרות בתשובה שקצת נתנו לי נק' מבט שונה על תפקידה של האישה.. ולא כל "דוסית"היא כנועה.. פעמים רבות הן אלו המתמרנות ומחזיקות את הכל..

דיווה

הן מתמרנות? לא.......הן מפרנסות כדי שלבעל יהיה זמן "ללמוד" בכולל. הן מחזיקות? שוב לא.......הן פשוט מסירות דאגה מליבו של התלמיד. הכל בא מבחירה של הרב. במקרה, מכירה את העולם החרדי מצויין ויכולה להגיד לך למה הן חושבות שהן מתמרונות ומחזיקות בכל......עצוב אבל זה כמו שזוד כתב.

סטריאוטיפים??? כאן???

טוב, קודם כל חשוב להדגיש - לא כל הדתיים הם חרדים. יותר מזה - לא כל החרדים חיים אותו דבר, לא כל הגברים החרדים הם אברכים ולא כל נשותיהם מפרנסות אותם. הדמות הזו של הדוס שהולך ללמוד כל היום, מקבל הקצבה מהישיבה ואשתו עובדת ומפרנסת אותו וכמובן גם מגדלת את ילדיהם המשותפים- זה סטריאוטיפ. נכון, יש גם כאלו. אבל הם לא הרוב. אני מכירה היטב את העולם החרדי וגם את העולם הדתי הלא חרדי. בכל מערכת יחסים בין אם מדובר בזוג חרדי דתי חילוני או אתאיסטי, תמיד יהיה צד אחד שישלוט בעניינים. זה לא משנה מה אנחנו רואים מבחוץ, החלוקה הזו ברורה רק לשני בני הזוג. לא פעם אנחנו רואים אישה שנראית לנו ביצ'ית ואנחנו חושבים "מסכן בעלה בטח ממררת לו את החיים" ולמעשה, בבית היא יכולה להיות שפחה כנועה. גם המצב ההפוך ייתכן. מי שראה את הסרט "חתונה יוונית שלי" בוודאי זוכר את הקטע הקובע מיהו ראש המשפחה. לטובת מי שלא ראה - האם והבת מנסות לגרום לאב להסכים למשהו שהוא נגד העקרונות שלו. יותר מזה, הן מנסות לגרום לו לחשוב שזה אפילו היה רעיון שלו. כשהבת תוהה איך זה יכול להתבצע, הרי האב תמיד מצהיר "אני הוא ראש המשפחה" האמא מחייכת ועונה לה "נכון, הוא הראש, אבל אני הצוואר, והצוואר יכול לסובב את הראש לאן שירצה." בכל מערכת יחסים יש צד אחד דומיננטי יותר, ומעצם היות החברה החרדית (כמו חברות רבות אחרות) חברה פטריארכלית, ראש המשפחה נחשב האב. אלא שבחדרי חדרים, לפעמים קורים דברים אחרים. וזה הרבה פחות נדיר ממה שחושבים.

נכון, מסכימה עם מה שכתבת

וזה לא סותר את מה שכתבתי. זה רק משלים את מה שכתבתי, אם הובנתי אחרת חבל. סטריאוטיפים? ממש לא. ישנם טקסים בדת שלנו שממש משפילים את האישה אבל זה כבר לפעם אחרת.... לא רוצה להסתבך כאן.
אגב, הדתיים הלא חרדים (הדתיים הציוניים) הם הכי משוקצים בעיניי החרדים. תארילך.....אפילו יותר ממני.

אייבורי

New member
צודקת

טוב מי אמר שאין בתנ"ך BDSM להלן רכושו של הדום.. וואלה, תגידו דום שנעלם, האם נדרשת חליצה של הסאבית ע"י דום אח?

למעלה