מעונות וגנים

srsaron

New member
שאלת גנים

אשמח לקבל המלצות או חוות דעת על הגנים שלהלן: מי גאון של אימא גן לייקי גן אופיר הגן של איה אני כבר מיואשת רוב הגנים שקיבלו פידבקים חיובים פה בפורום כבר מלאים או שהגיל לא רלוונטי. אפשר במסרים. תודה רבה.

תמתמר

New member
גן טרום טרום חובה פרטי

שלום לכולם, הגנים מתמלאים בזה אחר זה ואנחנו עדיין לא רשומים... האם אתם מכירים גנים שמתאימים לילד שיהיה כמעט בן שלוש בספטמבר, חוץ מהגנים הבאים שאותם כבר ראיתי/נסגרה ההרשמה: גן חמניה של יפעת גן יה בה יה הגן של שירה בשמשוני הגן של המתנ"ס גני יזמ"ה דן אלדין. אשמח לשמוע עוד שמות (וטלפונים אם יש), כאן או במסרים. תודה רבה תמר

chili3

New member
../images/Emo45.gifתיפני לאיושי, היא פותחת גן

בבוכמן לגיל 3. תישלחי לה מסר, היא בטח יכולה לתת לך יותר פרטים.

תמתמר

New member
תודה

אני אפנה לאיושי. אפשר לקבל את הטלפון של גן בשיא? נסגרה ההרשמה לגן של שירה, לגן יה בה יה, ואני חושבת שגם לגן של יפעת (לפני כחודש היו רק מקומות ספורים). תמר

רחלילי

New member
גנים (גיל 3-2) בלוע הארי ובכלל?../images/Emo9.gif

שמעתי שיש כמה מקומות בלוע הארי שמתאימים לגילאי 2-3 אך מעבר לרמת השמועה אין לי מושג. אם מישהו יודע לחיוב או לשלילה על מקום זה או אחר בלוע, זה המקום (כאן או במסרים). אני על סף יאוש... כמו כן כל המלצה למסגרת עד 20 ילדים (במיוחד פחות) במודיעין-מכבים-רעות תתקבל בשמחה.

ב נ ה

New member
ויש גם את הגן של אושרת בלוע הארי

9/1,גן מומלץ (אני בספק אם יש מקום,אבל אולי כדאי להרשם ברשימת המתנה)

ofirshani

New member
אושרת בלוע הארי

יש לי חברה שגרה צמוד לגינה שלה והיא מספרת עליה רק דברים טובים

רחלילי

New member
אתה יכול לפרט מה שווה שם?

הודעות עם כותרת לא עושות רושם כשאין בהם פירוט מרשים ומשכנע! קיצר מה יש שם שמומלץ?

גוליגבר

New member
את יכולה להיכנס לאתר mymodiin

גן אופיר נמצא שם, יש להם חוגים שאפשר להירשם ופעילויות. נראה מקצועי וטוב.

למעלה