מעון צבעוני

• פותח הנושא yaet1
  • פורסם בתאריך

yaet1

New member
מעון צבעוני

בעקבות מודעה בעיתון גיליתי פתאום שיש מעון של נעמ"ת - צבעוני - ממש קרוב אלי. מישהו מכיר?

מאמיה

New member
מעון צבעוני - ברחנו משם!!!

לפני שנתיים שמתי את העולל (המסכן שלי) במעון הזה כל חודש ספטמבר. למזלי רוב החודש הוא היה חולה אבל בימים שכן היה מאוד לא אהבתי את מה שקורה שם. הדברים שמאוד הפריעו לי: 1) נתנו לתינוק שלי לבכות בלול שלו עד שיירדם. 2) היתה צריכה להיות מטפלת קבועה לכל קבוצת גיל של 6-7 ילדים. בפועל לא היתה חלוקה מסודרת לקבוצות. רוב הזמן העבודה לא היתה מונחית ונתנו לילדים להסתובב ולא לעשות כלום. 3) נוספו עוד 3 ילדים במהלך חודש ספטמבר כך שבפועל גם אם היתה חלוקה לקבוצות היו בכל קבוצה 8 ילדים על מטפלת אחת! (לילדים קטנים משנה) 4) כמות הילדים במרחב היתה גדולה ולכן ריבוי מחלות היה צפוי, וזה ממש לא משנה אם מחלקים לקבוצות או לא. 5) ארוחות לא בשריות מטעמי כשרות. 6) התפתח חוסר אמון שלי כלפי הצוות, והצוות כעקרון מגובה ע"י מנהלת המעון כך שאין עם מי לדבר. המסגרת של נעמת קצת יותר זולה ממסגרות אחרות אבל אם אין הנחה משמעותית אז בתוספת של 100-300 ש"ח אפשר למצוא מטפלות נפלאות ביחס של מטפלת ל-4 ילדים לכל היותר שיש להן יותר השכלה ומרויחות משכורת הוגנת יותר. שמקפידות יותר על נקיון וגם על התכנים המועברים לילדים. היתרון של נעמת הוא גודל החצר שממש לא משמעותי בגילאים הנמוכים!

ורדה 1

New member
לא מכירה את המעון הזה רק תיקון קטן - ארוחות לא בשריות הן לא מטעמי כשרות, אלא מטעמי תברואה. בכל המעונות לא מגישים בשר, אבל התפריטים נבחרים בקפידה על ידי תזונאיות, עם ריבוי בקטניות ותחליפים טובים לבשר, כך שזה לא אמור להיות שיקול.

kalah

New member
../images/Emo45.gif עם ורדה בעניין התזונה. בנוסף,

הכיתה של פעוט צעיר נהדרת.יש שם גננת ומטפלות נהדרות שנותנות את הנשמה. התינוקיה פחות מוצלחת לטעמי והיא באמת ברירת מחדל.לגבי השאר לא מכירה.

reuthal

New member
אנחנו כרגע במעון דומה ומאד מרוצים

זה שהמסגרת יותר זולה לא אומר כלום על היחס והצוות...

bananacream

New member
מסכימה עם כל מילה אני אישית

מעדיפה מסגרות עם פיקוח למרות שזה גם לא מבטיח כלום. מצטרפת לזה שהפעוט הצעיר בצבעוני שם טוב והתינוקיה לא אבל לדעתי חבל להכניס למסגרת כזו רק לשנה אלא ההיתרון של נעמת שניתן להכניס ולהשאר באותו מתחם מספר שנים מתינוקות עד טרום טרום חובה.

מאמיה

New member
מנסיוני אין שום משמעות ל"פיקוח"

וכבר שמעתי סיפור (ממקור ראשון) על גננת מחליפה שפנתה ל"פיקוח" כי השומר הטריד מינית ילדים בגן והמפקחת לא עשתה כלום!!!??@@@## לצערי אפילו המשטרה לא עשתה כלום וחברת השמירה בה הוא עובד רק העבירה את השומר למקום אחר. אני רק מקווה שזה לא לגן.

bananacream

New member
אני לוקחת את הפיקוח בערבון מוגבל

ובלי שום קשר ... שתדעי שאני חושבת שאחריות הגננת המחליפה לא היתה צריכה להסתיים רק בדיווח לפיקוח פיקוח לא מונע במאה אחוז אבל לדעתי במקומות עם פיקוח יש סבירות גדולה יותר לגילוי מעשים כאלו ממקומות פרטיים

למעלה