מעון/משפחתון

סליחה, אבל אנחנו במשפחתון הזה

ואני בעד לא לשמוע שמועות- אלא לבוא לראות ולדבר- כי רק ככה אפשר לדעת את האמת. (רצוי לדבר גם עם הורים- וכמה שיותר) היו שמועות- שלא התבררו כנכונות. להזהר כן- משמועות.

הבן שלי במשפחתון הזה וטוב לנו

והאמת שכבר מתחילה לעלות לי על העצבים חרושת השמועות הזאת. 7 זוגות הורים (בניגוד לאחרים שעזבו) החליטו לבדוק ביסודיות ולעומק את השמועות וגילו "מהומה רבה על לא דבר". "המשפחתון הטוב במודיעין" הוא אכן טוב והגננת גילת מצויינת. הילדים שנשארו מאושרים. הם חברים טובים ביניהם ויש אוירה מאוד טובה בגן (אני בטוחה שהגננת קשורה לזה איכשהו...) לא ברור לי מי בעלי האינטרס שמפיצים את השמועות כל פעם מחדש, אני רק יכולה להגיד לכם "תתביישו!" - אם אתם אכן מאמינים/יודעים שדברים זוועתיים מתרחשים במשפחתון, תאמרו את האמת ותעמדו מאחוריה בגלוי! הכי קל זה להכפיש בעילום שם. אני ממליצה בחום על הגן הזה ועל הגננת וכדי לא לחטוא באנונימיות הנה מספר הטלפון שלי לכל מי שמעוניין בפרטים 052-2904247 אני מקווה שהורים שבודקים משפחתונים לילדים שלהם לא יסתמכו רק על השמועות שהם שומעים ויבואו לבדוק באמת - אחרת זה פשוט לגרום עוול לגן ולגננת.

nulik

New member
גם אנחנו מרוצים

גם הבת שלי במשפחתון הזה וכמו שאר החברים שלה (והם אכן חברים שלה)היא מאושרת וטוב לה שם. במקום להקשיב לשמועות שמספרות לך החברות שלך, בואי לראות בעצמך (אלא אם כן את זו שמפיצה את השמועות הזדוניות). אם "היא בכל זאת מקבלת ילדים" כנראה שלא התפרק המשפחתון ומי שעזב הפסיד.

למעלה