מעון/משפחתון

שגיאי

New member
מעון/משפחתון

מחפשת המלצות על מעון יום או משפחתון לספטמבר לתינוק שיהיה בן 8 חודשים באזור הפרחים. תודה מראש. אני מבינה שצריך כבר להתעניין עכשיו!

ועוד איך יש מה להיות בלחץ...

רוני תהייה בספטמבר בת שנה וחמש, והגן שאני מתעתדת לרשום אותה לשם, החל משבוע שעבר את הרישום. מזל שאני מכירה את הגננת וכבר כשהייתי בהריון אמרתי לה שאני רוצה שרוני תהייה אצלה.ולכן היא ההתקשרה אלי בשבוע שעבר. את קולטת? 7 חודשים לפני כבר מתחילה ההרשמה. לכן, מי שרוצה לשריין מקום בגן טוב, צריך לחשוב מעכשיו. ובאותה ההזדמנות תודה לעופרה על ההמלצה של "גן סיגל", למרות שאני מכירה את סיגל { בתור בנאדם לא בתור גננת} ותמיד אמרתי לה שאם פעם יהיה לי עוד ילד בגיל המתאים אני ארשום אותו אליה...שמחתי שהמלצת עליה! זה חיזק את מה שחשבתי. אז לשימחתי יהיה לנו העונג בספטמבר להיות בגן סיגל.

אני את סליה מכירה אישית והיא מקסימה

צריך לקחת בחשבון שהיא ברזילאית ולכן העברית שלה לא עברית של שבת, אבל היא מדברת טוב והעיקר - מעניקה לילדים את הלב והנשמה. ממליצה עליה בחום.

יאללה,גנים\משפחתונים
|קו

מומלצים יותר...ומומלצים פחות... אני מכירה רק את גן סיגל.שמעתי שזה גן מעולה! נרשמנו,ומחכים לספטמבר. כמו כן מכירה את המשפחתון שהבת שלי נמצאת בו כעת. ללא ספק המשפחתון הכי טוב במודיעין."המשפחתון של סילביה". בספטמבר היא מתפנה.רק שלושה ילדים,חיבוקים נשיקות והמון אהבה...דוברת בעיקר ספרדית. אבל יש תנאי קבלה מאוד נוקשה...היא מקבלת רק ילדים חמודים ומתוקים...

א י ו ש י

New member
שרון, לאיזה גילאים המשפחתון שלה?

של סילביה הכוונה... לא שמעתי עליו וכן שמעתי על קסם דרום אמריקאי (קורץ לנו כי ההורים של בעלי ארגנטינאים) עקרונית רק מגיל שנה+ ארשום אותו.. עד אז אני בבית איתו. אם לא מכירה מקומות ממולצים לגיל שנה ?

אפרתש

New member
מיץ פטל הכי מפורסם באזור שלי

בנחל דליה. ההרשמה אליו נסגרת כשהאמא בערך בחודש השלישי. באותו בנין יש מטפלת נפלאה (מטפלת בשני ילדים עד גיל שנתיים, ככה שזה מיני-משפחתון) בשם יעל. באותו רחוב יש הגן של אביבה, גם הוא מאד מבוקש ומומלץ.

אביבה

מה כל כך מומלץ בגן של אביבה הייתי היה מזעזע גם מבחינת גננת גם מבנה מטר על מטר

אפרתש

New member
טוב לדעת, כי כבר לא היה לנו מקום

אצלה. הבת שלי היתה ברשימת ההמתנה. אני מכירה כמה ילדים שהיו שם, וההורים מאד מרוצים. גם לדעתי המבנה שם מאד קטן. אבל הם יוצאים כל יום לגינה מעבר לכביש (זה כביש שאין בו כמעט מכוניות, ככה שאין סכנה).

שלגיה ו7

New member
אני שמעתי

על ברח' משה דיין (לא בטוחה אם הוא של כנרת)
ברח' מבצע יונתן 20
של פאני
מכללה לגיל הרך
גנים של "יוזמה"(הם עדיין בקראוונים?
גנים הדמוקרטיים.

אתר על גנים במודיעין

למי שעדיין לא מכיר ישנו אתר עם כל המידע על משפחתונים וגנים פרטיים http://www.mymodiin.com/daycarelist.asp

ofirshani

New member
עוד גן מדהים שאני מכירה

הגן בגבעת c למי שמהאזור ולמי שלא שם הגן "בים בם בם "הגננת היא שירלי ,מדהימה נעימה והיא לא מתפרסמת כי תמיד מלאה אז מי שרוצה אני ייחפש את המספר וייפרסם במסרים .

לא מומלץ בכלל

"נקרא המשפחתון הטוב במודיעין "שמעתי מחברות משפחתון נוראי המנהלת היא גילת והתפרק לה כל המשפחתון משמועות נוראיות ונכונות על המשפחתון .אבל בכל זאת היא מקבלת ילדים אז............להזהר

dana015

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifקסם דרום אמריקאי

שמעתי עליהם דברים מאוד לא טובים - בעיקר על איכות האוכל וההגיינה שם (מהורים שהוציאו את הילדים שלהם...) אם אתם מחפשים דווקא ארגנטינאים, אז יש לי המלצות על משפחתון מסוים. אני אנסה להשיג את הטלפון...

ofirshani

New member
קסם דרום אמריקאי

אני באופן אישי נתקלתי כמה פעמים בבעל הבית של הגן והוא לא נחמד בכלל שאלתי את עצמי כמה פעמים איך הוא קשור לילדים?מסתבר שלא הולך שם עובדה שהם תמיד מחפשים הרשמה

למעלה