מעון ויצו בוגרשוב בתל אביב לא ממש מומלץ.

מעון ויצו בוגרשוב בתל אביב לא ממש מומלץ.

שלום לכולם!
שמי מירית ואני אם לתינוק בן 8 חודשים.
רשמתי אותו למעון ויצ"ו בוגרשוב בתל אביב.
בשבוע שעבר התפרסמה כתבה בטלויזיה (בתוכנית של גלית גוטמן) על מטפלות שצועקות על תינוקות ומתנהגות אליהם באלימות מילולית. במעון ויצ"ו.
זה היה במעון ויצ"ו בוגרשוב.
אתמול נכחתי באסיפת הורים שבה ניסו לשכנע את ההורים שהם יטפלו בזה וכי דבר כזה לא ישנה.
המטפלות הועברו מהמעון אבל המנהלת אסי שידעה על הנעשה נשארה. בישיבה עצמה היו כל הזמן מריחות על כך שמנהלת לא ידעה וכי בשנה הבאה הצוות יקבל הדרכה והנחיה.
ההורים דרשו שיהיו מצלמות אך נציגת ויצ"ו לא הסכימה לכך בסוף היא הבטיחה לבדוק את האפשרות שתהיינה מצלמות אך רק המנהלת תוכל לראות את הנעשה ללא ההורים.
מכיוון שזה ילד ראשון שלי החלטתי להוציא אותו מהמעון ולחפש לו מסגרת אחרת.
האם יש סיכוי בתאריך שכזה למצוא מסגרת חלופית? או שאאלץ לדחות את החזרה לעבודה?
אשמח לשמוע המלצות על מסגרות מתאימות בתל אביב.

גנשלנו

New member
תינוקיה בתל אביב

היי מירית,
קראתי את דברייך, ובו זמנית חויתי שתי תחושות:
האחת-מבאס "להיתקע" ולחפש גן ברגע האחרון.
שנית-איזה יופי שגילית את הדברים לפני שעלולים לקרות דברים שיגרממו לעוגמת נפש במקרה הטוב....

אני מציעה לך לשאול במקביל בקבוצות בפייסבוק, כמו מאמאזון על המלצות.
בנוסף, אולי תחשבי להרחיב את האיזור ולחפש גם גן באיזור העבודה שלך.
לפעמים זו אופציה מאוד טובה שהילד נמצא בסמוך למקום עבודתך.
שיהיה לך הרבה בהצלחה !

mitmit11

New member
לא פשוט למצוא מסגרת ברגע האחרון אבל אפשרי

חברה שלי עשתה את זה בימים האחרונים ואתמול בעלת גן נחשק חזרה אליה ואמרה שהתפנה מקום. אז את צריכה ללכת לראות מקומות, לקבל המלצות (הפייסבוק הוא אחלה כלי, שאלי במאמאזון אם יש קבוצת הורים ייעודית לאזור מגורייך) ולחפש מקום. הבעיה היא שרוב הגנים מסיימים את הקייטנה בערך היום (אם לא סיימו כבר) ובפועל אין לך מה ללכת לראות אלא יותר לקבל חוו"ד מאחרים.
מתי את אמורה לחזור לעבודה? שימי לב שספטמבר מלא חגים כך שאולי תוכלי לנצל חלק מימי החופש שלך להארכת החופשה.

למעלה