מירית 1232
New member
מעון ויצו בוגרשוב בתל אביב לא ממש מומלץ.
שלום לכולם!
שמי מירית ואני אם לתינוק בן 8 חודשים.
רשמתי אותו למעון ויצ"ו בוגרשוב בתל אביב.
בשבוע שעבר התפרסמה כתבה בטלויזיה (בתוכנית של גלית גוטמן) על מטפלות שצועקות על תינוקות ומתנהגות אליהם באלימות מילולית. במעון ויצ"ו.
זה היה במעון ויצ"ו בוגרשוב.
אתמול נכחתי באסיפת הורים שבה ניסו לשכנע את ההורים שהם יטפלו בזה וכי דבר כזה לא ישנה.
המטפלות הועברו מהמעון אבל המנהלת אסי שידעה על הנעשה נשארה. בישיבה עצמה היו כל הזמן מריחות על כך שמנהלת לא ידעה וכי בשנה הבאה הצוות יקבל הדרכה והנחיה.
ההורים דרשו שיהיו מצלמות אך נציגת ויצ"ו לא הסכימה לכך בסוף היא הבטיחה לבדוק את האפשרות שתהיינה מצלמות אך רק המנהלת תוכל לראות את הנעשה ללא ההורים.
מכיוון שזה ילד ראשון שלי החלטתי להוציא אותו מהמעון ולחפש לו מסגרת אחרת.
האם יש סיכוי בתאריך שכזה למצוא מסגרת חלופית? או שאאלץ לדחות את החזרה לעבודה?
אשמח לשמוע המלצות על מסגרות מתאימות בתל אביב.
שלום לכולם!
שמי מירית ואני אם לתינוק בן 8 חודשים.
רשמתי אותו למעון ויצ"ו בוגרשוב בתל אביב.
בשבוע שעבר התפרסמה כתבה בטלויזיה (בתוכנית של גלית גוטמן) על מטפלות שצועקות על תינוקות ומתנהגות אליהם באלימות מילולית. במעון ויצ"ו.
זה היה במעון ויצ"ו בוגרשוב.
אתמול נכחתי באסיפת הורים שבה ניסו לשכנע את ההורים שהם יטפלו בזה וכי דבר כזה לא ישנה.
המטפלות הועברו מהמעון אבל המנהלת אסי שידעה על הנעשה נשארה. בישיבה עצמה היו כל הזמן מריחות על כך שמנהלת לא ידעה וכי בשנה הבאה הצוות יקבל הדרכה והנחיה.
ההורים דרשו שיהיו מצלמות אך נציגת ויצ"ו לא הסכימה לכך בסוף היא הבטיחה לבדוק את האפשרות שתהיינה מצלמות אך רק המנהלת תוכל לראות את הנעשה ללא ההורים.
מכיוון שזה ילד ראשון שלי החלטתי להוציא אותו מהמעון ולחפש לו מסגרת אחרת.
האם יש סיכוי בתאריך שכזה למצוא מסגרת חלופית? או שאאלץ לדחות את החזרה לעבודה?
אשמח לשמוע המלצות על מסגרות מתאימות בתל אביב.