מעומדים לאמי

kerry cordano

New member
רד בוטונס, ריי ליוטה ופעלולים לפרק

האחרון. זה מעניין. מורה או כל שחקן/ שחקנית אחרת לא מועמדים, כי הסדרה כבר לא טובה כמו שהייתה. למה סינת'יה ניקסון לא קיבלה מועמדות?

קרטראבי

New member
והם חייבים לזכות

על הפעלול וריי ליוטה כי אם לא אז אמונתי באמי עבדה לא אם כן מרטין לנדאו יזכה אז זה בסדר כי הוא שחקן טוב מגיע לו

kerry cordano

New member
הכל זה עניין של אופנה

ו ER כבר לא באופנה. יש את desparate housewifes ו arrested development ו csi וכל מיני כאלה למרות שגם csi לא השיגו משהו

קרטראבי

New member
אז זהו שעד עכשיו

פרסי האמי היו היחידים שבאמת העניקו פרסים למי שמגיע לו ואני מקווה שהם ימשיכו ככה ולא יהפכו למה שהאוסקר הפך, גם עכשיו אני לא אומרת שהמעומדים גרועים אני רק אומרת שמורה צריכה לזכות.

er 4ever

New member
חבל שככה שופטים סדרות איכותיות

er 4ever

New member
../images/Emo4.gif

מילא שהייתה להם איזה סיבה טובה... אבל בגלל ש"זה כבר לא באופנה"
חצופים

קרטראבי

New member
הלו

מישהו קרא מה שכתבתי?! זה ממש לא קשור לזה שזה לא באופנה זה לא כמו האוסקר אתם לא יכולים להגיד שלמשל עקרות בית נואשות לא מגיע אמי ואני גם בטוחה שהם יזכו כל מי שמעומד ראוי לזכות לא בגלל האופנתיות (שוב זה לא האוסקר ששם מי שיש לו יותר כסף יש לו יותר סיכוי) אלא בגלל שמגיע לו

~*~gaL

New member
ממממ

דנו המון על האמי בעבר... יש בעיות רציניות עם הפרס הזה. זה ניתן רק למה ש"אין"... לא על מצויינות.. לפחות בשנים האחרונות.

קרטראבי

New member
ממש לא

תנו דוגמא...... אני עוקבת אחרי הטקס הזה כבר 10 שנים וגם אחרי כל שאר הפרסים ועל האמי עדיין לא התרגזתי זה נכון שלפעמים השחקנים שאתם אוהבים לא זוכים אבל זה לא אומר שאלה שזכו לא ראויים לכך אפילו בדיעבד אם תראו על מה הם זכו תראו שמגיע להם. ןגם תראו השנה שריי ליוטה או רד בוטנס יזכה כי אם לא שאחד מהם אז זה יהיה מרטין לנדאו שמעומד איתם כי הוא היחיד במעומדות הזאת שיודע ממש לשחק

למעלה