מעולם ה youtube

Abbe Faria

New member
יש הבדל בין מלים "לא ראויות" לבין תכנים...

בכל מקרה, לדעתי ב2 המקרים מדובר בצנזורה פאשיסטית... אין שום דבר פוגע בFornication Under Consent of the King או בStore High In Transport... ואם מישהו מוצא את עצמו כן נפגע מזה - שלא יקשיב...

LEATHER REBEL

New member
בעקרון צדקת אבל...

כשהנהלת תחנת רדיו קובעת שזה פוגע... הם לא משמיעים.

LEATHER REBEL

New member
למה להקשיב לתחנות רדיו של פשיסטים?

כשבא פה בפורום מישהו ומאשים את ההנהלה שהיא "דיקטטורית" או "פשיסטית"... בדרך כלל יענו לו ב"אז אולי תלך לכתוב בפורום אחר, שבו אין דיקטטורים?" אם תחנת רדיו מעצבנת אותי באופן מיוחד, אני לא ממשיך להאזין לה. מי יודע, אולי זה רק אני?

Barmelai

New member
הקליפ הבא

מורכב משני חלקים. בראשון מציג מנחה התוכנית את הלהקה, ומכיוון שהוא נראה כמו אבטיפוס של מבקר מוסיקה (משני המינים) הוא טורח לשתף את הצופים בדעתו המנומקת על השיר והלהקה: 1. השניות הראשונות של השיר הן כל מה שאני מסוגל וצריך לשמוע. כל ההמשך הוא חזרה בלתי פוסקת עליהן. 2.הלהקה היא רעשנית להחריד. ועוד אברר את פשר הדבר בשיחה איתם 3. יתכן שאני יותר מדי מוסיקאי מכדי שאוכל באמת להעריך אותם (זאת ההערה החביבה עליי ביותר) 4. אבל - יש להם קהל, ולכן דעתי שהם צריכים להשמע. למרות שאני עצמי לא מעריך אותם 5. כאן הוא לא אומר מילה אבל את ההערה הקטלנית ביותר שלו הוא מגיש בפנטומימה. שימו לב למלאכת המחשבת של הבעת פניו כשהוא עובר לצפות איתנו בקליפ. ושימו לב לקליפ עצמו, בעיקר לסולן: פשוט שימו לב לסולן.

Barmelai

New member
דוז פואה

מה שמוכיח סופית לגמדנו הקט מהשרשור למטה, שהומור ומוסיקה רצינית הולכים יחד. גם אם זה לא היה מכוון

melancholy man

New member
../images/Emo45.gif

הקליפ הזה, עם ההגשה המשונה הזאת, היא סוג של קלאסיקה, מין הסבר קצר ומתומצת על פער הדורות באשר הוא שם והאווירה שבתוכה גדלו החברה האלה. מדהים ומצחיק להפליא. והנה קליפ הפרומו אולי הכי מפורסם ואו... רגע, הנה אחיו והנה עוד אחד שאני נורא אוהב

למעלה