מעולהה!!!! שולט!!!! נהדר!!!!!

מעולהה!!!! שולט!!!! נהדר!!!!!

יש לי אתה עונה הרביעית של חברים ב-4 דיוידיים וזה מעולההההההההההה!!!!! שולט!!!!!!!!!!!!!!11 נהדר!!!!!!!!!!!!!

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

מה נסגר איתך
..

S m e l l y Cat

New member
או עם שתיכן..../images/Emo108.gif

עזבו, אני מבולבלת :| אקיצררררר - למה בגוד שארלוט?!.. המממ... וכיף לךךךךךךךך!!!!! יש לי את השלישית,הרביעית,החמישית והשמינית!!

¥EleVatioN¥

New member
היא חברה פה..../images/Emo129.gif

ורצתה לשתף אותנו בשמחתה אז מה? אסור? חוצמזה חדל כבר לקטול את כולם.... למרות שבאמת מתאים יותר לשרשר את זה בשירשור
ולא לפתוח כל הזמן הודעות חדשות.. זה עדיין לא כזה דורש קטילה....אפשר לומר גם בדרך נחמדה

*_*

רק רציתי לחלוק איתכם את שמחתי ^-^ וגם.. חח אם אני יכתוב את זה שם כולם וודאי יהיה כזה "כם גם לי יש.. את זה והחמישית והשישית והשביעית והשמינית והראשונה והשניה והשלישית... כן יש לי את כולם.. ואני עומד להשיג את התשיעית!" אז זהו שפה לא לכולם יש את זה ואני רגישה מאוד מיוחדת ^______________________^ תום רע -_-

*_*

כן! רק רציתי לחלוק את שימחתי איתכם! ^-^ חוצמזה שאם הייתי הולכת לפורום חברים ואומרת את זה אז כולם וודאי היו אומרים לי כזה: "מגניב! טוב אבל גם לי יש את הרביעית.. והחמישית.. והשישית והשביעית... והשמינית.. אה כן וגם את אחת שתיים ושלוש יש לי.. כן יש לי את כולם.. והתשיעית כבר בדואר בדרך אליי" אז זהו שפה אני מרגישה מיוחדת ^-^ ולא ידעתי שיש כזה דבר OFF כאילו שרשור מבוטל או משו? חחחח *מבולבלת*

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo108.gif

קטלתי? אני?..המממ אין לי מושג למה את חושבת את זה.. בייחוד בגלל שאני מכורה לחברים
אז מצטערת אם פגעתי או משו..
ובאותה נימה חברימית - קשתתתתתתת קנו את חבריייייםםםםםם!!!!! יהיה את חברים בערוץ 22 בטוווווחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זייהו :|

¥EleVatioN¥

New member
...../images/Emo129.gif

"אופס חשבתי שזה פורום של גוד שארלוט. כנראה שטעיתי." זה בהחלט יכל להאמר בצורה נחמדה יותר ולא כזאת תקיפה

עזבו

לא נורא מה שהיה היה ואני רק שמחתי על העובדה שיש לי את הדי וי די ^-^ מווא לכולכם!

¥EleVatioN¥

New member
אני שמחה שאת שמחה../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

וזה אולילך לא נראה ככה זו הגירסה היותר מכוערת לומר דברים

Chuchit

New member
מה הקשר לפה?../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif

פיטו'ש. תקטגרי ב"
" פעם הבאה. אל תקפיצי לי ת'לב.

למעלה