מעדני חלב נ"ג מי מכיר? מי יודע? בכל מעדני החלב בהם נתקלתי יש מייצבים. האם מישהו מכיר תחליפים? תודה.
D dewwater New member 2/6/06 #1 מעדני חלב נ"ג מי מכיר? מי יודע? בכל מעדני החלב בהם נתקלתי יש מייצבים. האם מישהו מכיר תחליפים? תודה.
N noosh 19 New member 2/6/06 #2 אני יודעת שביופלה אין גלוטן, עם לא כתוב אז אין, ועם כתוב אז ברור שיש, אבל עם יש אז הם כותבים
פ פני בובה New member 2/6/06 #3 ביופלה יש גלוטן או שאת לא חברה בעמותה או שאת לא קוראת מיילים. לפני יומיים כמדומני התקבל מייל מהעמותה שמתריע לגבי יופלה, יש בו גלוטן בקיצור.
ביופלה יש גלוטן או שאת לא חברה בעמותה או שאת לא קוראת מיילים. לפני יומיים כמדומני התקבל מייל מהעמותה שמתריע לגבי יופלה, יש בו גלוטן בקיצור.
א אלפקה פקה New member 2/6/06 #4 ההתרעה הייתה לגבי מוצר ספציפי (פירות יער ושמנת) ולא לכל היוגורטים של יופלה. נכתב גם שעל המוצר הספציפי הזה כתוב גם על התווית שהוא מכיל גלוטן. שאר היוגורטים של יופלה מותרים לנו, ובכל מקרה הם כאמור מסמנים את התווית כאשר הוא מכיל גלוטן ופשוט צריך לקרוא בתשומת לב לפני שקונים.
ההתרעה הייתה לגבי מוצר ספציפי (פירות יער ושמנת) ולא לכל היוגורטים של יופלה. נכתב גם שעל המוצר הספציפי הזה כתוב גם על התווית שהוא מכיל גלוטן. שאר היוגורטים של יופלה מותרים לנו, ובכל מקרה הם כאמור מסמנים את התווית כאשר הוא מכיל גלוטן ופשוט צריך לקרוא בתשומת לב לפני שקונים.
נ נטלי22 New member 3/6/06 #6 זה שיש מייצבים לא אומר בהכרח שהמוצר מכיל גלוטן. רוב סוגי המעדנים דווקא כן מותרים. למשל הילדים שלי רגילים לאכול דני של שטראוס (בכל הטעמים) וגם מילקי רגיל וכולם מותרים (נ"ג).
זה שיש מייצבים לא אומר בהכרח שהמוצר מכיל גלוטן. רוב סוגי המעדנים דווקא כן מותרים. למשל הילדים שלי רגילים לאכול דני של שטראוס (בכל הטעמים) וגם מילקי רגיל וכולם מותרים (נ"ג).