מעדנים

מעדנים

2 שאלות 1.סדר הארוחות שלך בר: 9:00-מטרנה 12:00-פרות 15:00-ירקות 18:00-מעדן+עוגייה 20:00-21:00 דייסה השאלה: האם אפשר בארוחה של 18 לתת לו 2 מעדנים?או שזה לא בריא יותר מדי? 2.איזה מעדנים אפשר לתת חוץ מדניאלה וגמדים?

ניקי ב

New member
למה לא לתת גבינה לבנה?

אפשר טיפה לערבב עם גמדים. אפשר לתת עוד דברים חוץ ממעדנים.

בן כמה בר?

אם הוא אוכל מאכלי חלב, אולי יותר כדאי להתחיל במאכלים בריאים יותר, כמו לבן, יוגורט, קוטג' או גבינה לבנה, גבינה צהובה ועוד. אם הוא בגיל שאפשר לתת בצקים - נראה לי שעדיף לשלב גם לחם, אטריות, פסטה או פתיתים וגם אורז, מרק, ירקות מבושלים. אם את בכל זאת מתעקשת על מעדן - אני מכינה בבית רסק פירות ומוסיפה אותו כמו שהוא ליוגורט. טבעי יותר ובריא.

הוא בן 9 חדשים+

היום נתתי לו פתיתים ואני יתחיל לשלב לו. לא ידעתי שאפשר לתת כבר לבן וכאלה אני ינסה.תודה

POOH*

New member
לחם ומוצריו כבר התחלתם?

כי אם כן אז אפשר להוסיף ארוחת ערב עם לחם עם גבינה.. או פסטה.. פתיתים.. כל מוצרי הלחם... בנוסף למעדן.. או להעביר את המעדן להיות קינוח של הארוחה.. POOH

POOH*

New member
ובכלל את יכולה להתחיל אוכל אצבעות..

מה עם בשר? אפשר כבר לתת לו פחות טחון ולתת לו לאכול ממש.. ואז לשלב בשר ופסטה או פתיתים או אורז. ולאט לאט כל מה שאתם אוכלים בעצם.. POOH

נותנת עוף. ולפני שבוע התחלתי לתת

לו חתיכות של הירקות. לא טחון. היום שילבתי פתיתים. לאט לאט אעיז יותר... פשוט הוא בקושי לועס. כל מה שאני נותנתץ לו הוא ישר בולע אז אני מפחדת. לא נראה שהוא לועס

POOH*

New member
את יכולה לתת גם מלפפון - קלוף...

בהשגחה כמובן - אצל גיא זה היה להיט... ואגב הקל גם על הכאבי שיניים. וכנ"ל תפוח.. ועוד פירות - בננה למשל. אבוקדו גיא מאד אהבה.. עגבניה - חתכנו לפרוסות כל פרוסה לחצי והיא הייתה מוצצת את המיץ.. ולאט לאט הוא ילמד ללעוס.. אין דרך אחרת חוץ מהתנסות ללמוד, לא? POOH

לא התחלנו ממש לחם

אני מפחדת לתת לו. למרות שיש לו 3 שיניים(לא יצאו עד הסוף) ואני יודעת שהם לועסים עם החניכיים.

ניקי ב

New member
את יכולה לתת לו ארוחת ערב

אבוקדו נשיקה של הלחם גבינות, אפשר גם גבינה עם שום , שמיר לבן קוטג חתיכות קטנטנות של עגבניה מקולפת. גבינה צהובה, חתיכות קטנטנות אצלי הגבינה הצפתית היתה להיט. בתאבון

POOH*

New member
יוגורט?

ולמה לא לתת גבינה לבנה.. יש את הסקי וניל שגיא אוכלת בתור מעדן. ויוגורטים עם פירות. גמדים בכלל אין בבית.. רק אצל סבתא היא אוכלת.. ולא רואה סיבה למה לא לתת 2 מעדנים.. POOH

למעלה