מעדניות

רומי 007

New member
מעדניות../images/Emo20.gif

מתכבדת לפתוח שרשור בנושא מעדניות. מזמינה אתכם לספר על המעדניה האהובה עליכם, מה הדברים הכי טובים בה והאם יש לה HAPPY HOUR

רומי קבלי ../images/Emo45.gif

אחלה שרשור ואם אפשר להוסיף איפה ניתן לקנות אוכל מוכן (וטעים) הביתה...

../images/Emo45.gif אני מנסה

למרות שאין לי מושג
- מזרע...? אוכל מוכן- וואלה...יש בסופרים דברים לא רעים (תלוי כמה רעבים) השוק של דיזינגוף,כפר אז"ר, קיבוץ אייל, בני ציון וניר אליהו יש במרכז של טאגור מעדניה אבל פעם קניתי שם עוגיות שלא היו פריכות. כלומר, בבית ראיתי שהקופסא לא היתה סגורה כראוי
. אני מתה על מעדניית פיצה מטר

Arfilit

New member
גמני גמני

אוכל מוכן - השוק של דיזנגוף די עושה בעינינו את העבודה. הכבד קצוץ הכי טעים שקנינו אי פעם - אצל הירקן (בחיי!!!) ברחוב ארלוזרוב פינת אדם הכהן בתל-אביב. משהו שחבל על הזמן!!! הגבר מוכן ליסוע במיוחד בשביל זה לתל-אביב.

yardenj

New member
מזרע בדיזינגוף סנטר.

הכי טוב שם זה הנקניקיות עם הכרוב.והבילטונג המעולה.

davemen

New member
בילטונג אמרת....

אני תכף רץ לשם! זה מהסוג הארוך העבה והלעיס (כמו במקור - ועדיף בהרבה), או שזה חתיחות קטנות כמו הjerky האמריקאי? אגב, יומולדת שמח! דיויד.

yardenj

New member
אני אוהב את החתיכות הענקיות והקשות

אבל עכשיו יש כאלו שמשווקים בילטונג בפרוסות דקות מה שמאוד מטומטם כי כל הכיף זה ללעוס את הבשר.בכל אופן תתרחק מהאלו של מזרע שנראים כמו בונזו(והטעם בהתאם) ותחפש שם את החתיכות השלמות.

עמית@

New member
טיב טעם נחשב?

היה פעם רן שמואלי שווה בגן העיר- אבל נעלם.. יוז'י בגן העיר לא רע. אבל אין כמו במעדניות של פריז- אוף- מי יתנני ציפור כנף

meravbr

New member
אצלי...

רק האוכל של אמא שלי. יודעת להכין 3/4 ממאכלי כל העדות, והכל מהראש
מומחית בורקסים, ג'חנון, חומוס+טחינה+פול, מפרום וחריימה, מג'דרה, אוכל חגים כמו כבד קצוץ וגפילטע, סופריטו, גווץ', מטבוחה, סחוג, ירקות מוחמצים, קינוחים כמו קרם בווריה, בזבוזה (עוגת סולת), עוגות שמרים, טורטים ומוסים, עודות בחושות ומסובכות הכל הכל הכל. אפילו דים סאם היא עושה...

ב ה י ר

New member
../images/Emo45.gifאחלה סלטים

גם העוגות שלהם טובות (רק המחירים.....בשמיים) יש גם את המעדניה באור יהודה של אולם האירועים אחן הדקל ניתן למצוא שם קובות טובות וסלטים טעימים (בעיקר זה עם החצילים, השקדים והצימוקים בשמן סומסום מומלץ ביותר!)

גידי42

New member
../images/Emo160.gifBON MARCHE בפריז

יודי' בקרית אונו וכמובן טיב טעם. ובטח שזה נחשב. אנחנו ובעים מה נחשב! לא?

Amoureuse

New member
../images/Emo45.gif לבון מרשה

ואם כבר פריז אז ישנו המקום המדהים פושון את הידע שלי בארץ כבר כיסו פה - טיב טעם בעיקר...

למעלה