מעדניה נהדרת

מעדניה נהדרת

חיים רפאל באמת פישל קניתי אצלו נקניקים וגבינות ביקשתי שיארוז כמובן ויצאתי לביתי כשהיגעתי לביתי פתחתי את השקית ואויייי איזה ריח נוראי היה ריח של דגים מקולקלים לגבינה וגם לנקניק ולא זכור לי שקניתי אצלו אי פעם דג אבל כשחציתי את הכביש להגיע למכוניתי ראיתי ממש מולו חנות נהדרת וזעירה בגודלה מעדניית יום טוב היחס הוא מעולה היא מנוהלת ע"י שני צהירים תוססים בעבודתם והם לא הפסיקו לתת לי ליטעום מי כל דבר שיש בחנות ואים המוצר שנתנו ליטעום הוא יקר ואני מעוניין בו הם מודיעים מראש בלי להעליב המכיר הוא... כמה לגרם להביא לך יש להם גבינות נהדרות כגון: המאירי צפת,קממבר ביתי מין הגליל וקשקבל מי טורקיה ומי יוון ועוד המון גבינות נהדרות אני אישית קניתי את הגבינות שציינתי והם היו נהדרות וגם קניתי שם סלטים כגון:איקרה ,כבד קצוץ ואויייייי העלי גפן שלהם אממממ ללקק את העצבאות בקיצור מעדנית יום הדבר הבא של האוכל הדליקטסי אני יגיע לשם שוב ואני יודיע לכם מה חדש איתם בייי

איריסג

New member
זה רק אני או ש....

זה נשמע כמו פרסומת של ילד מתלהב שעובד שם? סליחה, אבל אני ממש לא רגילה לכמות הזו של שגיאות הכתיב (בעיקר אצל מי שמתיימר להיות "אוהב דליקטסים") ולסגנון הכתיבה של הטוקבקיסטים בני ה 16...., בטח לא כאן בפורום.

למעלה