מעדכנת...

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
מעדכנת...

מעדכנת... החלטנו ללכת כבר על כל המהפיכה... כמובן... אז צחצחנו את הסלון, ועכשיו הוא נראה כמו בית של אנשים :) (אם מישהי פה סיפרה איך היא לא היתה פותחת לטכנאי של הכבלים את הדלת, אז המצב של הסלון שלנו היה דומה, אלא שאנחנו כן הכנסנו אנשים לבלאגן :) העפנו את שידת המדפים שעמדה לנו בחדר השינה ובעיקר צברה זבל שהפריע... כן, הפעם צילמנו תמונות של "אמצע" הבלאגן, כשיהיה לנו חוט- נעביר (לא, לא מצאנו אותו למרות שהזזנו כמעט כל דבר בחדר). אז יוצא שהכנסנו לארון בגדים לא רק את הבגדים אלא בחלק התחתון שלא נוח לאחסן בו בגדים אירגנו קופסאות נעלים ריקות עם דברים שאנחנו רוצות לאחסן (מסמכים, כלי תפירה וכד') הכי מצחיק- עשינו במו ידנו את מקל התלייה החדש- אך מאחר ושבת היום ולא היה לנו איך לקנות מקל חדש לתליה, אספנו בחצר גזע קטן, ניסרנו, ועכשיו יש לנו מקל תליה מעץ הכי אמיתי שיש :) צילמנו, תעדנו, נו, ואתם כבר יודעים מתי יגיעו תמונות :) אנחנו עכשיו בבערך 75 אחוז הדרך לסיום, מחר יום חופש של שתינו, מחר מסיימים הכל (אולי אפילו עוד הלילה, אני אתיימר באופטימיות :) גם קדחנו מתלים למעילים, והעפנו את הדלת של החדר שינה- זה בהחלט נתן תחושה יותר מרווחת, במקומה שמנו וילון עם אפשרות קשירה. בית קטן זה מעולה, לא משנה מה עושים, לא נשאר עוד הרבה לסדר :)

כל הכבוד יישר כוח

אצלנו כמה שאני עושה לא נגמר אבל אצלנו היה ממש מהפכה אי אפשר היה למצוא כלום ועכשוו הבית נראה מסודר שמעט התהפך לו אני ממשיכה בשיטה שלי כל יום קצת ולא יותר מזה אחרת אני נשברת וכמובן שבנתיים אני מחזירה מייד ושומרת על מה שכבר עשיתי

../images/Emo106.gifכל כך משמח לקרוא../images/Emo70.gif

וישר כוח על עבודות ה"עשה זאת בעצמך"
לגבי הענף בארון-זה שבה את לבי
. כל כך אופייני לי...
בהמשך

טליW

New member
WOW... איזה יופי../images/Emo70.gif

ומה נותר לי להגיד... מקווה שתמצאו את החוט מהר. אם המצלמה היא של Canon... יש לי חוט מיותר.

dify

New member
תמונת ה"תוך כדי" :)

טוב, אז הנה התמונה של הבלאגן, ככה באמצע העבודה, זה לא לחלוטין שונה מהמצב הרגיל בחדר השינה שלנו, רק שלרוב הערימות האלו היו בגדים..:)

dify

New member
ותמונת הארון אחרי :)

אמנם לא צילמנו את הארון לפני... אבל הוא היה די רייק... היו בו בערך שתי חולצות תלויות וזהו... כל הבגדים שאתם רואים בו עכשיו (כולל החתולה) היו על הריצפה למטה... את המדפים הלבנים אנחנו ניסרנו והתקנו, את המדפים החומים אנחנו מיקמנו מחדש, לא רואים אבל יש עוד קומת סלסלות ועוד קומת איחסון ששמנו בה את קופסאות הנעלים. ומימין, אם תסתכלו טוב תראו שמתלה הבגדים הוא גזע עץ אותנתי :) וכן, החתולה שלנו בחרה לגור בין הבגדים (כל עוד היה קצת מקום :) יש לציין שנכנסו בצורה הזו לארון המון בגדים. חלק גם מסרנו לתרומה וגם זרקנו כמה דברים שכבר לא ראויים ללבישה וחלק איחסנו בחלק העליון של הארון שלא זמין כל כך. גם העפנו את הדלתות של הארון- דלתות ההזזה ממש העיקו עלינו... אנחנו מתחננות לשים וילון לטעמנו במקום הדלתות שהפריעו להגיע לבגדים ובקושי זזו.

SILIVAS

New member
נראה נהדר ../images/Emo45.gif

החתולה משתלבת מצוין
רק לגבי הגזע עץ, אין סיכוי שיצאו ממנו כל מיני טפילים? אולי צריך לצבוע אותו באיזה חומר מיוחד

dify

New member
ועוד אחת :)

לא ממש יודעת לצרף תמונות (פעם ראשונה שלי) אני מקווה שזו תצא נורמלית ולא גדולה מידי או קטנה מידי... (לא איכפת לכם שאני משתמשת בכם כשפני ניסיון, נכון?) זו תמונה עוד משלשום, כשעוד לא גמרנו לארגן הכל. אני רוצה שוב לציין שלמרות שהארון קטנטן 110*170, נכנס בו ה-מ-ו-ן, ממש לא רואים בתמונה אבל יש פה שמונה סלסלות מלאות בבגדים חוץ מהבגדים המקופלים...

dify

New member
עזרה בהקטנת תמונות...

כדי שלא אעשה עליכם עוד ניסיונות... סתם בשביל הידע הכללי- אולי מישהו יכול להגיד לי איך אני מקטינה את התמונה למשהו שלא יפתח לגודל של A4??! ניסיתי להקטין אבל כנראה שלא הצליח לי- איזה גודל זה "נורמלי" בהקטנה? אני עובדת עם אייסידיסי

SILIVAS

New member
הקטנת תמונות

אני פותחת את התמונה בצייר בסרגל למעלה אני בוחרת באופצית תמונה ואז מתוך התפריט ב-מתיחה/הטייה במתיחה אני משנה ל50$ באופקית ואנכית את יכולה לשמור את התמונה אחרי שינויים בשם אחר

או פשוט יותר לבחור כמה תמונות

לעשות שלח במייל ואז הוא שואל אם להקטין או להשאיר בגודל את רושמת לו להקטין ושולחת לעצמך התמונות מגיעות אליך מוקטנות ( ואלו שבמחשב נשארות ברזולויצה שאת רוצה )

נועם@בת

New member
באייסידיסי הכי פשוט

דאבל קליק על התמונה כדי שתפתח. את בוחרת באופציה EDIT ומתוכה ב OPEN WITH EDITOR. בסרגל של האדיטור אמור להיות אייקון של RESIZE, ולחצת עליו ובוחרת ב60%. שומרת את הקובץ, כדאי בשם אחר. אני פשוט מוסיפה X לשם הקיים, כך יש לי את המקור ואת המוקטן- כמובן אם זה עקרוני לך. סוגרת את האדיטור. חוזרת לתמונה החדשה, פותחת אותה ועושה שוב SAVE AS באותו שם. השמירה הנוספת מקטינה את הקובץ עצמו, כך קל יותר להעלות אותו לתפוז. בהצלחה נועם

כפיים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה מה שמגיע לכן
כל הכבוד
עבדתן- והיה משתלם
. וכמו שתארתי לעצמי עוד כשקראתי את ההודעה הקודמת- התאהבתי במוט התליה...
...

טליW

New member
תשמעי.......

משהו. אין מילים. כל הכבוד לכן, על ההחלטה ועל הביצוע
אני גם כולי נפעמת מיכולת האילתור שלכן. ממש מדהימות!

malka3

New member
הצעתי

סלסלות להשאיר אך ורק לגרביים, תחתונים, חזיות. סלסלות עם בגדים מיותרות בתוך הארון וגורמות לבאלגן, עדיף לקפל כל בגד/חולצה ולהניח על המדף כל הכבוד על קבלת ההחלטה לעשות מהפך

dify

New member
ועוד עידכון חי מהשטח :)

מטבח, סלון, חדר שינה,אמבטיה ושירותים- סיימנו :) נשאר רק את המרפסות (מממ... זה כנראה יחכה הרבה זמן :) השאלה הנכונה זה כמה זמן זה יחזיק... אני בונה על זה שהמדפים החדשים יגרמו לזה שהבגדים ישרדו בארונות קצת יותר זמן... נחיה ונראה :)

למעלה