מעדכנת

מעדכנת

זוכרים את ההתלבטות שלי? אתמול היתה עוד חזרה של המקהלה. לאחר דין ודברים באימייל ביני לבין ראש המקהלה הוא הודיע לכולם שבסיום החזרה יתקיים דיון בנושא שילוב דתיים. ואכן התקיים דיון (הדיון היה ממש תענוג- כל מי שרצה דיבר ואחרים הקשיבו לדבריו, למרות הנושא הטעון ולמרות שהיו דעות שונות). היו כמה שהסכימו איתי, שלא כדאי ולא רצוי להגביל את הכניסה של דתיים, והיו אפילו כאלה שחשבו שלמען אותם דתיים יש להעביר את ההופעות לימי חול או למוצ"ש. היו כאלה שהסכימו איתו, שבלתי אפשרי להעביר את ההופעות ושלא כדאי שהקבוצה תתחשב בצרכים מיוחדים כאלה, שמי שרוצה להצטרף צריך להתאים את עצמו ללו"ז של המקהלה ואם הוא לא יכול- שלא יצטרף. היו כאלה שאמרו שהם נהנים מבחינה חברתית בגלל שמדובר בקבוצה של אנשים "כמונו" (את אלה מחקתי מיד מרשימת האנשים שאני מחשיבה "כמוני"). המנהל לא הסכים שההחלטה בנושא הזה צריכה להיות דמוקרטית, הוא אמר שזו החלטה מקצועית ולכן הוא יקבל אותה (כמו שאנחנו לא בוחרים שירים ולא מתערבים לו בעיבודים). לכן, בשורה התחתונה, מי שלא יכול להשתתף בהופעות לא יהיה במקהלה, וההופעות ישארו בשבתות כך שדתיים לא יהיו במקהלה. והוא הוסיף שמכיוון שאני כבר חלק מהמקהלה הוא מאוד רוצה שאני אשאר, והכלל הזה חל רק על משתתפים חדשים (אני מאמינה לו שהוא רוצה שאני אשאר). החלטתי שאני עוזבת. אני לא רוצה להיות חלק מקבוצה שמקבלת אותי למרות מי שאני, ולא רוצה להיות חלק מקבוצה שלא מקבלת אנשים "כמוני" או בכלל אנשים ששייכים ל"כמו" כזה או אחר. עכשיו אני צריכה
למצוא לעצמי תחביב חדש. זה צריך להיות משהו שעושים עם אנשים, משהו יצירתי, לא תובעני מבחינת זמן ועלות. (אה, כן, זה גם צריך להיות בימי חול). יש רעיונות?

shellyland

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך! עשית נכון! בא לך אולי להתנדב איפשהו?

להתנדב זו אפשרות מצויינת

אבל זה צריך להיות במשהו שלא דורש הכשרה, כי עוד חצי שנה אני נוסעת וחבל על ההשקעה.

shellyland

New member
איפה התנדבת קודם?

מכיוון שאת ממילא לא ישנה בלילות, מה לגבי על"ם?

תגידי, יש לך קשר למרכז הסיוע

באיזור שלי? אולי הן צריכות מתנדבות לא לטלפונים אלא לדברים אחרים (גריסת ניירות, דברים משרדיים וכו)?

shellyland

New member
בטוח הן צריכות.

תתקשרי 1202 ותשאלי. אם תל אביב זאת אופצייה מבחינתך, תשאלי גם את עידן מה היא צריכה. נראה לי שאת יכולה מאוד להועיל שם. עד כמה שאני יודעת, אחד הפרוייקטים שתקועים להם מחוסר במפעילים הוא הקמת ספריית מאמרים ומאגר מידע בנושא. בנוסף, אני יושבת לה על הוריד לנסות לקדם יוזמות אקדמיות בתחום (למשל: למצוא ארגון ו/או ספונסר שיחלקו מלגות לכותבי עבודות מצטיינות וכיו"ב), וגם לזה אין להם מספיק משאבים אנושיים וחומריים, אז את מוזמנת להצטרף למאבקי הצודק.

Raffael

New member
|fi| אני בעד. ואם זה בעיה בגלל

שאין מי שישאר עם התינוקת, יש לי גם איזה רעיון

shellyland

New member
וגם:

באתר של מכון תודעה כתוב שהם זקוקים למתנדבים. בין השאר, לתרגומים מאנגלית לעברית. משהו שבקלות אפשר לעשות בבית בזמן החופשי.

Sea Urchin

New member
יש לך את ה-LINK ב"שלוף"

או שאחפש אם מנוע חיפוש? בתודה, קיפוד ים

nutmeg

New member
בתור מי

ששרה הרבה שנים במקהלה נדמה לי שהתנדבות כלשהי זה לא תחליף הולם. אישית אני גם חושבת שהתנדבות זה לא תחביב. זה יכול למלא, לרגש וכו' אבל זו יותר שליחות או עבודה (בשכר שהוא לא משכורת). אבל מי יודע - אולי את רוצה עכשיו לנסות דברים שונים.

למעלה